Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 80 804
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Дубай
Мда, аз да ти кажа тези съравнования никога не съм ги харесвала...Тези фенски войни, които с цената на всичко омаловажават труда на всички останали. Истината е, че просто на Берк нещо не му върви от към сериали, не от партньорки или, че не е талантлив. Напротив, талантлив е и то много!

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 09:12 от I.V

# 166
Сърцебиене забави ход и на места приспива,Любов и сълзи спряха,много плитка история на Грехове и рози/колко още могат да разтягат проблема с бащата на детето ?/,Зовът на дивото и той се държи само на двете актриси,Морето дето ще прелива,май започна да прелива от жестокост,Завист вече едва се гледа/много скучен/...
Възможно ли е от толкова много сериали един да не може да те грабне и да те държи в продължение на един,два,три сезона?
Още на първите 3-4 серии интересът се изчерпва
Помрънках си пак...
Добре,че загледах Малък лъч светлина,та там има какво да се случва все още.Впечатлена съм от играта на Тугче Ачъкгьоз.Не съм я гледала в друг проект,но тук играе ролята си прекрасно

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 21:31 от VAL*

# 167
Аз само престонаследник и измамници гледам 😁

# 168
Аз само престонаследник и измамници гледам 😁
И аз и "Ешреф Рюя".

# 169
  • Дубай
Това море ще прелее

Фадиме и Исо
Сега ще ме извиниш Фадиме, но ще го направя. Тези ще се вземат и те!
https://youtube.com/shorts/tjOeLiDyjHw?si=r4hJh2XMyZrG-RW2

# 170
като гледам трейлъра,Исо го хвърлят на кочовете да го смачкат с копитата си.Затова казвам,че започват жестокостите там.Дали ще оживее и как,предстои да видим

# 171
  • Дубай
Вал, добро утро!
Според мен няма да му стане  нищо на Исо.Едва ли Есме би позволила и би била толкова спокойна, колкото я показват във втория фраг. Дето се казва роднините си човек не може да ги избира...Майка му и чичо му изобщо не мислят за него, а и познават Адил какво може да направи заради дребоъчето.
Ярък, динамичен, много екшън, много герои всеки с неговия чар и призма. Нищо ново, кръвна вражда, неизживяна любов, отмъщение... но е удоволствие за гледане.Сцените между Елени и Адил са много мили, тя развива толкова силна връзка с баща си.  Улаш играе страхотно, отиват му черноморските роли,а красотата и атмосферата на Черноморския регион са просто невероятни.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 08:42 от I.V

# 172
Морето
Разбира се, че няма да загине Исо. Тепърва му предстои проблемна любов със сестрата на Адил. Grinning
I.V., напълно споделям това, което си писала. Има и доста хумор в сериала, което е още по-симпатично. И историята за детето, което търси родителите си също не е нова, но е поднесена по очарователен и докосващ душата начин. Родителите пък имат неизживяна любов. Всичко е някак чисто, красиво и предполагам това очарова не само нас, а и турските зрители. Омръзнали са им триъгълници, изневери и т.н.
Връщам се, че се сетих се да допълня за жестокостите- представени са някак по-леко, също с хумор. Във 2 серия когато отборът Кочари бяха окачили с главата надолу биячите на Елени, тя започна да им бърбори как ще им се повиши очното налягане, как може да получат не знам какви увреждания, изобщо медицински неща , а те гледаха ошашавени. Grinning Веднага ги свалиха като каза Елени. И после - замяната с кравата също беше комична, това им беше кръвната мъст. Та това е също различно- и типичните явно за оня край по-жестоки наказания в този сериал не са така жестоки и реално няма пострадали, даже има хумор. Е, ще видим когато главния отрицателен герой излезе от затвора, тогава може да е друго.
Според мен Елени ще започне някак да ги превъзпитава. Ето, с отбора на баща си вече успява. А като помогна да се появи на бял свят бебето на леля си, за която не знае, че и е леля, я спечели и нея вече. Даже се надявам да вразуми малко оня полуидиот, дето я нападна още в първа серия, нали му спаси живота после. И си мисля- дали пък той няма да я спаси от водата, където някой я бутна в края на втора серия?
Впрочем този сериал заслужава отделна тема. И изобщо дано се върне форумът към обсъждане на сериали, че иначе морска болест може да получи човек докато намери нещо, което го интересува.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 11:43 от oncee

# 173
Много ми е трудно и на мен това с обсъждането, а ми липсва определено. Дажа да намеря темата за артиста, то се окаже че се пише за сериала на някой негов другар. Вчера исках да пиша за „Непозната в огледалото”, в темата за Онур Туна попаднах на дискусия за Далечен град 🙄

# 174
Това море няма да се учудя до края на следващата седмица да мине кота 10 в трите категории. Не го гледам но хайпа по край него е много голям по-голям от този на далечен град и ешрефа.

# 175
  • Дубай
Once, смятам, че точно тази простота в сериала се хареса на зрителите, както  този черния хумор ии драмата. Представен е някак леко и не толкова жестоко.
На мен също това с обсъждането много ми липсва,но хората се пръснаха по мрежите и те така.
Ако желаете може да пуснем тема, но не мога да се нагърбя за постоянно, защото съм и работеща.
Дениз и Улаш зад кадър от заснемането на афиша.
https://youtube.com/shorts/5D7llQ7giQY?si=ohWY1KS_L5y84AN5
Песента

Това море няма да се учудя до края на следващата седмица да мине кота 10 в трите категории. Не го гледам но хайпа по край него е много голям по-голям от този на далечен град и ешрефа.
Честно казано на мен драмата в Узака ми писна, Ешрефа си го харесвам, но го гледам като имам време, нещо не съм на такава тематика,а пък шербета там съвсем се оплескаха. Гледам откъси Доа и Фатих заедно ли са, не са ли, Нурсема и Фираз и те и и ми идват в повечко драмите  им.

# 176
Някой да е попадал на Любовен контракт с Ягмур Юксел?
Много ми се иска да я видя в друга роля след Кървавите цветя,пък и каста си го бива
За Морето дано сте прави,че това насилие в техните филми наистина ми идва в повече
Само дето не разбрах-Есме не е Фортуна,а тяхна "уж" снаха.Ще разберем в следващите серии,но ме учудва фактът,че са я избрали за кметица
То уж кръвна вражда,а баш най-красивата и то жена кмет,срешу спирепите Кочари....
Дето викате,малко хумор нека има...

# 177
  • Дубай
Фуртуна е, а Адил Кочари.Селяните я обичат, а и тя доста е допринесла за селото и явно затова я правят кметица.
Аз разбрах, че селото/махалата е Фуртуна и Кочари.Враждата  е насаждана с години още преди Есме и Адил да са родени, но те се влюбват.Мисля, че след като Есме разбира за детето се разделя с Адил и жени за онзи от затвора, за да спре тази вражда, но май се е получил обратен ефект. Тепърва ще се изяснява.

# 178
Тема за коментиране на "Това море ще прелее"

https://www.bg-mamma.com/?topic=1824038.new#new

# 179
Много ми е трудно и на мен това с обсъждането, а ми липсва определено. Дажа да намеря темата за артиста, то се окаже че се пише за сериала на някой негов другар. Вчера исках да пиша за „Непозната в огледалото”, в темата за Онур Туна попаднах на дискусия за Далечен град 🙄

Споделям напълно, много е досадно така, особено когато обсъждане на самия сериал няма, или само две-три думи, а останалото са 387799 репостнати снимки от социалните медии на актьорите и дискусии за рейтинги и клюки за личните им животи. В болшинството от темите за актьори е така, с изключение на няколко, в които беше истинско удоволствие да участвам едно време. Сред изключенията са темата за Ибо, докато вървеше "Домът в който си роден е твоята съдба" - там направо приятелства създадох, такива задълбочени и същевременно свежи и забавни анализи имахме! Както и в темата за Къванч - докато гледах "Семейство".

Колебая се дали да започна "Това море ще прелее", въпреки че аз съм от психарките, които с удоволствие изгледаха "Ти разкажи, Черно море" няколко пъти, така че не би трябвало да ме спира ако има тежки моменти.

Общи условия

Активация на акаунт