Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 80 743
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Сериалът "приемникът", отначало ме интригува, но последният епизод нещо много изпростя. Оставят впечатление, че тези хорица там освен да се гърмят други грижи нямат. И между тях една Мелек тича по гащи. Това вижда ли ви се възможно? Дали наистина може жена да се появи по шорти в Урфа?
Аз спрях да го гледам.Поредното разочорование.Напоследък Илхан не избира добри проекти .Този може да е с висок рейтинг за сега ,но виждаме че почва да пада .Защо ли?Света Мелек даже няма да я коментирам.Не обичам толкова изкуствени" изчистени "образи.Дразни ме.И като цяло историята не върви  Три епизода едно и също въртене.Не е за мен.

# 151
Ето че се намери сериал който да пробие Шербета( поне натам върви) .Нали всички ги беше страх да са в този ден.Както не веднъж съм казвала няма недостижим сериал.Винаги може да се намери по-добър и харесван.Това се отнася и за Далечен град.За сега е недостижим докато не се намери по-харесван от турците.

За 4ти сезон Шербета държи прилично. Ако бяха си продължили с историята на Доа и Фираз щяха да си имат обичайните оценки. Да видим ако някой сериал стигне до оценките на Шербета за четири сезона ще го призная и да направи кота 100 плюс епизода.
Морето очаквам да се издъни , на неговите продуценти вяра нямам.
Шербета се държи повече от прилично,но аз на друго набелгнах ,и това е че няма незаменим сериал и се видя🙂
То никой не го отрича. Но за мен Морето голяма грешка на този Шнур че не го сложи в Понеделник за конкуренция на ДГ , направи грешка да сложи Сърцебиене със Сибел в неделя и това се оказа пълен провал, можеше да има много по-добри цифри в Петък и затова че Сибел я махнаха от Шербета. Морето чисто тематично имаше по-голям шанс да вземе публиката на ДГ , но и те сега имат две двойки за любовни сцени,  но са в държавната телевизия и съм убедена че феновете ще искат любовни отношения но няма да ги получат , сега просто от променения сценарии на Шербета , морето дръпва нагоре.
Даже да не казвам голяма дума но дори и проекта на Кенан дори да го сложат в Понеделник не мисля че може да вземе и една четвърт от ДГ. Сценария на ДГ боксува но си е първенец за поредна седмица.

# 152
  • Дубай
Да ти кажа има и други  такива сериали, Шербета не е първият такъв сериал за четирите си сезона... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Deli Yürek са едни от тях, но и тяхното време отмина, та и на шербета ще дойде.Няма незаменим сериал, всичко е до време.

# 153
Да съгласна съм , просто в последните години ако изключим сериалите по trt повечето не успяват да направят 4 сезона. Аз лично се надявам това да е последният сезон , но докато прави печалба не виждам как ще го спрат.

# 154
Спомням си "Черна роза", препоръчаха ми го във форума, аз тогава не гледах толкова много сериали. Интересен, завладяващ за първите 3 сезона, 4-тият тук там с мишката, а 5-ият просто от упорство и с много прескачания го изгледах. Така, за мен, е и със Шербета, не бих казала "творческа немощ", но все пак трудно е да се поддържат старите сюжетни линии, новите не винаги отговарят на вкуса на зрителите и феновете и в крайна сметка може да има продукт, който и да го гледаш или не ти е все тая. А и при конкуренция с толкова много нови сериали от тази есен, ситуацията с рейтингите може да се влоши за по-старите такива.

# 155
  • AMS
Цитат
Спомням си "Черна роза", препоръчаха ми го във форума, аз тогава не гледах толкова много сериали. Интересен, завладяващ за първите 3 сезона, 4-тият тук там с мишката, а 5-ият просто от упорство и с много прескачания го изгледах.
Пропуснала съм 5-ти сезон на Черна роза.
Гледала съм Karagül в 4 сезона - 125 епизода.
Това беше сериал, който през всичките сезони,
държа най-висок рейтинг, във всички групи.

# 156
Наблъскаха всичко в един епизод на Любов и сълзи.Не виждам трейлър за следващ епизод
Ужасно слаб сценарий,ужасна операторска работа,ужасен каст..
Трябваше по-достойно да приключи това безумие за Ханде и Баръш..Заслужаваха по-достоен завършек на трилогията от сериали,които направиха
Знам,че не се харесва играта на Ханде,но при този куц сценарий какво да изиграе?Хоро ли?И ролята и една скучна и надменна....Защо са се съгласили на това недоразумение,наречено сериал?!?

# 157
Проблема че е сериал за канал и критики бол и отделно турския зрител не го харесва. Ако беше на платформа щяха да си го направят като оригинала и нямаше да има проблеми. И кой бяха от такива големи пари.. Проблема че явно араби и руснаци са платили дебело и ако продължават сериала ще има цифри под нулата и това ще е срамота и излагация за тях двамата и това ще е като петно за тях в бъдеще.

# 158
Наблъскаха всичко в един епизод на Любов и сълзи.Не виждам трейлър за следващ епизод
Ужасно слаб сценарий,ужасна операторска работа,ужасен каст..
Трябваше по-достойно да приключи това безумие за Ханде и Баръш..Заслужаваха по-достоен завършек на трилогията от сериали,които направиха
Знам,че не се харесва играта на Ханде,но при този куц сценарий какво да изиграе?Хоро ли?И ролята и една скучна и надменна....Защо са се съгласили на това недоразумение,наречено сериал?!?

За пореден път ще го кажа.Грешен избор от към сериал и партньор на Ханде.Тя сигурно много спокойно се чувсва с него ,но не е достатъчно да се хареса.Погледнах първи  епизод еми не беше нейната роля и сериал.Жалко е защото аз лично и симпатизирам въпреки целия хейт който получава .Доста израстна в последните години и не мисля че е само красота при нея,но това не беше нейната роля.Не можах да видя тук това израстване за което говоря.

# 159
Най-много ме е яд за Берк Джанкат другите са си звезди вече а той толкова време го нямаше на екран и фенките на Синем и партньора и в сериала говореха ,че Синем създала Берк без да знаят че почти 13г е в сектора ама той и Акбабато никой не го знаеше особено преди Шехира им Wink

# 160
Блеки нормално Озсин феновете не признават Берк и си искат "двойката" си и не приемат тия двамата с други партньори. Grinning

# 161
Блеки нормално Озсин феновете не признават Берк и си искат "двойката" си и не приемат тия двамата с други партньори. Grinning
Озан е женен с бебе да идат на лекар не е зле.

# 162
Българските фенове, участвали в играта на bTV Story, се срещнаха с главните актьори от “Далечен град” - Синем Юнсал и Озан Акбаба

Източник:Telenovellas  News

# 163
  • Дубай
Дидонка, не съм съгласна с теб. Озан си имаше феновете от ЕДХО,KД, горе-долу със Синем са на един кантар, не, че нея някой я знаеше преди ДЧ.

# 164
Дидонка, не съм съгласна с теб. Озан си имаше феновете от ЕДХО,KД, горе-долу със Синем са на един кантар, не, че нея някой я знаеше преди ДЧ.
Да ама въпроса е ,че подценяват Берк иначе аз обожавам ЕДХО и Иляс но не е това въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт