Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 13 994
  • 142
  •   3
Отговори
# 135
Айде утре са Акън и Сера.

# 136
Сема си е Сема!Това е, независимо дали харесам главните герои, играта им не ме натоварва,а историята е интересна.Грснна ме сериалът!

# 137
Вторник спокойно може да пуснат нещо ново от друг канал ако има свободен най-слабият ден е.

# 138
Просто нямат ден сериалите във вторник. Добре направиха на Мурат сериала да е в събота.

# 139
Айде Акън и Сера в Кан чакаме да ги видим.

# 140
Като сте почнали от Кан  - Франция с дизи двойките и сериали да сложа и аз мойте сладури със специална Зашеметяващо красива фотосесия . Звезден блясък 💚🖤🤍🩶❤️✨⭐Nature Sparkles 🤩  Класа и безупречна  елегатност и професионално поведение . 👏

Двете звездни имена на ''Eşref Rüya'',  Чаатай Улусой и Демет Йоздемир кръстосаха улиците на Кан в емблематичните за поредицата автомобили Cadillac и направиха специална фотосесия.

Точното копие на класическия Cadillac, използван от Ешреф в поредицата, което той нарече „Fıstık“, беше намерено след дълго търсене в малък град във Франция, специално докарано в Кан, щателно реставрирано и трансформирано в „Fıstık“ на Ешреф.

„Fıstık“, който се разхождаше по емблематичния булевард La Croisette в Кан през целия ден, по-късно зае мястото си пред хотел Majestic, един от емблематичните хотели в Кан, за да бъде изложен през цялото времетраене на панаира.

След специалните снимки, влизането на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир на панаирната площадка на Фестивалния дворец също предизвика огромен фурор. Моментът, в който дуото влезе в залата, беше излъчен на живо на гигантски екрани, а актьорите бяха посрещнати с огромен интерес през целия панаир.

Обща снимка с продуцентите , режисьора и представители на Интер Медия

В спойлер от интервюто .

Скрит текст:
Чаатай Улусой, който спечели голяма фен база благодарение на емблематичния си герой Ешреф Тек, сподели впечатленията си от Кан: „Това е първото ми участие в Кан. Разбира се, продажбата на сериала ни в чужбина е важна, но аз го виждам по-емоционално. Не става въпрос просто за продажба на сериал; това е представяне на култура, представяне на човек. Така че сме тук, за да заздравим връзките си. Надявам се публиката да почувства това, което ние чувстваме.“ ⠀
▫Главната актриса Демет Йоздемир, която също присъства на фестивала в Кан за първи път, сподели радостта си както от фестивалната атмосфера, така и от интереса към сериала: „Много е вълнуващо за мен. Защото работим по много натоварен график и дълги часове. А тук възможността да си поема дъх, да се запозная с нови хора и да им разкажа за нашия сериал е много ценна за мен.“

Актрисата добави, че се надява нейната героиня Нисан да вдъхнови жени по целия свят: „Нисан е жена, която се стреми да стои на собствените си крака, която има свои собствени мечти. Връзката, която е изградила със сестра си, силата, с която са изградили голямото си семейство, и дългият им съвместен път са безценни. Но когато нещата не вървят по нашия начин, има моменти, в които трябва да оставим чувствата и мечтите си настрана. Публиката ще гледа това пътешествие.“ Успехът на сериала в Кан зарадва и неговите продуценти. Продуцентът Тимур Савджи отбеляза гордостта си от интереса: „Днес сме щастливи, защото хора от цял ​​свят са дошли тук. „Мечтата на Ешреф“ става глобален. Близкия изток, Южна Америка, Европа, Азия, Африка... Всъщност, ние отиваме във всеки ъгъл на земното кълбо.“

Бурак Саяшар подчерта, че успехът на сериала не е случаен: „Работихме усърдно две години. Успехът не е случаен. Имаме силен канал, отлични актьори и като екип се допълваме взаимно. Сега тази творба се разпространява в световен мащаб.“

Режисьорът на сериала Улуч Байрактар ​​изрази радостта си от интереса: „Наистина обичаме сериала си и вниманието в Кан беше прекрасно. Едва започваме да свикваме с този вид интерес. Гордея се с упоритата работа на нашия екип; тази мотивация ни дава сила.“ ⠀
Сериалът „Мечтата на Ешреф“, който успешно съчетава елементи на романтика, екшън и драма, спечели признание не само в Турция, но и в чужбина. Силните му герои, кинематографичният език и стилът на разказване на истории привлякоха вниманието на международните дистрибутори. С подписаните споразумения за продажба, компанията е готова да напише нова глава в световната история на успеха на турските телевизионни проекти.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 02:11 от femmi2

# 141
# 142

Общи условия

Активация на акаунт