Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 11 863
  • 128
  •   5
Отговори
# 120
Да ви питам , мъжа ми засякъл някакъв сериал в тикток , част от него де. Мъж в количка , преструва се на инвалид изведнъж става и почва да избива наред. Явно екшън. Някой да се сеща кой сериал е?
В Изоставени/Беззащитни/Sahipsizler в 32 епизод Джемо стана от количката и нападна Явуз. За друг скорошен такъв не се сещам. Не е баш екшън сериала.

Може би заради миналогодишната суша, този сезон доста сериали успяват да привлекат вниманието ми. А се очакват и още добри предложения. Да видим какво ще оцелее накрая.
А хубав ли е Изоставени?

# 121
Хрисе тя поне кавгата ни да беше като предишните. ;д
Края на тая серия ще е мисля има снимки в фирмата все пак днес. ;д

Йозге и Халит

# 122
  • Дубай
Привет!
Дениз и Улаш и аз ще ги погледна днес, даже ей сега ги пускам на тв. Радвам се за тях, харесах си го от фрагманите.
А толкова ме е яд за Онур Туна и Симай, защо този сериал не се харесва, а е толкова хубав и интересен, но.... Тия турци не знаят какво искат,предлсга 8м се нещо различно, интересно, те си искат бозите и това е!

# 123
Хрисе тя поне кавгата ни да беше като предишните. ;д
Края на тая серия ще е мисля има снимки в фирмата все пак днес. ;д

Йозге и Халит

И без това съживяват хора да викнат Гьоркем от ада може и да има ефект 😁😁

# 124
# 125
+1 Аидеее станаха 15 сериалите, които гледам. Joy с последния "Мошеници", който за момента ми заема второ почетно място! Сема няма лош проект, хареса ми историята. Heart

# 126
Скрит текст:
Да ви питам , мъжа ми засякъл някакъв сериал в тикток , част от него де. Мъж в количка , преструва се на инвалид изведнъж става и почва да избива наред. Явно екшън. Някой да се сеща кой сериал е?
В Изоставени/Беззащитни/Sahipsizler в 32 епизод Джемо стана от количката и нападна Явуз. За друг скорошен такъв не се сещам. Не е баш екшън сериала.

Може би заради миналогодишната суша, този сезон доста сериали успяват да привлекат вниманието ми. А се очакват и още добри предложения. Да видим какво ще оцелее накрая.
А хубав ли е Изоставени?
На мен ми е фаворит, но тук не е особено тачен. Иначе има всичко - драма, екшън, традиции, романтика, хумор, микс от всичко.

Леле, петнайсет. Аз 7 харесах и не мога да им сваря.

# 127
Йозге Яъз и Халит Йозгюр Саръ

И въпроса който бумна из социалните медий. Напуска ли Съла Тюркоулу Шербет от боровинки?

Бирсен даже е пуснала анкета...

# 128
Халит беше по-хубав когато беше със Симай....

Общи условия

Активация на акаунт