Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 81 774
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Блеки вече е 9ч нашо време нали сега върнахме час назад 😁

# 226
Здравейтее някой може ли да ми каже дали някъде сериала aşk ve gurur го има на бг субтитри? Постоянно ми излизат откъси от този сериал и съм се зарибила но не мога да намеря къде да го гледам.
Както и филма aşk sadece bir an?

# 227
# 228
Съботните Рейтинги.

Огледалото си заминава... Новия режисьор едва ли ще направи чудеса. "Леман" върви доста добре чак да не повярваш , но  пак не е достатъчно да са на печалба и от канала, като решат ще го джаснат. Греховете с Мурат и Джемрето не е никак зле.Миналата година Мурат нямаше този късмет и без време го спряха нищо че го рекламираха в панаира в Кан на Мипкома.  

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 12:18 от femmi2

# 229
Най-сетне нов лидер в събота. Това планинско сърце кой го гледа.
Добре направиха розите да са събота а не в вторник.

# 230
Здравейтее някой може ли да ми каже дали някъде сериала aşk ve gurur го има на бг субтитри? Постоянно ми излизат откъси от този сериал и съм се зарибила но не мога да намеря къде да го гледам.
Както и филма aşk sadece bir an?
С Туба и Къванч,ли,Дръзки и красиви,гледала съм го Нуши!Ако е любов и гордост с Мерт Фърат,пак там.

# 231
Благодаря за рейтингите! Мурат Й е дръпнал нагоре /още съм на 1-ви епизод - май/. С толкова сериали трябва да си записвам кой епизод и евентуално до къде съм стигнала, ако не мога да изгледам целия. "Леман" ми харесва, дано вдигне и той нагоре. Не ми остава време да гледам "Ешреф" и "Краля", от старите следя редовно "Далечен град", "Шербета" и той ми изостава, но и не ме привлича вече толкова много. Интересно ми е дали "Това море ще прелее"
/харесва ми за сега/ в един момент няма да достигне "Далечен град". Като че ли ДГ малко започна да "зацикля", трябва да приключат темата с Боран, и да се появят нови "дразнители". Без това историята с "Боран" е като на "кино", тип латино сериали. Все още ми е на първо място, но докога ли?

Тези дни /началото на ноември/ се очаква сериала на Енгин - "Памукови полета" или нещо подобно беше. Като тематика дали ще се конкурира с  "Наследниците" /как пък и 2-та сериала имат донякъде общи наименования/?

# 232
Морето за да има шанс да се доближи до Далечен град е те драстично да променят сценария и така зрителя да почне да не го гледа. Дори с Боран оценките са същите от сезон 1.
Голяма грешка ще е Плодородните земи на Енгин да са в неделя. Да им имам страховете да не сложат нищо при големите конкуренти в Понеделник и сряда. Ето видя се в Петък сложиха Морето и се отплаща да детронира Шербета който три години беше номер едно.

# 233
Морето за да има шанс да се доближи до Далечен град е те драстично да променят сценария и така зрителя да почне да не го гледа. Дори с Боран оценките са същите от сезон 1.
Голяма грешка ще е Плодородните земи на Енгин да са в неделя. Да им имам страховете да не сложат нищо при големите конкуренти в Понеделник и сряда. Ето видя се в Петък сложиха Морето и се отплаща да детронира Шербета който три години беше номер едно.
Абсолютно не съм съгласна .Ако един сериал просто се хареса повече никакви промени по другия няма да променят това .Далечен град вдигат рейтинга втори сезон ,но ако Морето ги мине няма да е заради това че нещо в Далечен град толкова са променили ами просто другия ще се е харесал повече.
Но на този етап честно казано не мисля че Далечен град някой ще го бие .Не е моя сериал никога няма да приема ,и разбера че се харесва такова нещо като братовчеди първи,втори или трети да имат сексуални  отношения  и да бъдат заедно, че даже и бебета(принципно в реалния живот  такива бебета имат много сериозни проблеми, но това е др тема.).Та абсурд.Не е моето и не мога да го гледам.

# 234
Така е всеки си има мнение, но оценките на ДЧ в този сезон не отговаря на сценария и това че няма конкурент в деня си оценките са същите.

# 235
Така е всеки си има мнение, но оценките на ДЧ в този сезон не отговаря на сценария и това че няма конкурент в деня си оценките са същите.
Затова и казах че едва ли някой ще ги бие😊но си права че това със страха не го разбирам.Вечно ли в понеделник нищо няма да смеят да сложат😂.Глупава работа .

# 236
Първо селфи от екипа на „Йерли Док“
📌 Ибрахим Челикол, който играе „професор Инан Курал“ в сериала „Йерли Док“, продуциран от Дас Япим под продуцирането на Селен Севиген, Алина Боз, която играе „Мевсим“, сценаристът на сериала Пънар Булут и режисьорът Кече се събраха на вечеря.

Доста от Гилдията са снамали или предстоят да снимат за тази Нова Платформа на националния Турски Канал .

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/trt-tabiiden-300-oyunculu-go … n-tanitimi/65782/

TRT Tabii стартира великолепен нов сезон с 300 актьори
Вечерта, водена от Езги Сютчю и Алп Кършан, ще представи 300 актьори. Мащабното 3,5-часово събитие ще започне с коктейл в 18:00 часа, последвано от интервюта на живо с екранни личности от телевизионни сериали, предавания и документални филми. Новият сезон, който ще включва промоции на лицензирано съдържание, ще завърши с концерт.

Актьорите, които ще присъстват на вечерта са Bülent İnal, Sanem Çelik, İbrahim Çelikkol, Cansu Dere, Murat Yıldırım, Ertan Saban, Dilan Çiçek Deniz, Hande Doğandemir, Ozan Akbaba, Özge Gürel, Melis Sezen, Ayça Ayşin Turan, Şifanur Gül, Erkan Avcı, Berk Oktay, Ahmet Kural, Damla Sönmez, İlayda Alişan, İlhan Şen, Berk Cankat, Özge Özder, Osman Sonant, Diren Polatoğulları, Levent Can, Volga Sorgu, Burç Kümbetlioğlu, Selin Türkmen, Özgürcem Tuğluk, Hande Soral, Bertan Asllani, Ezgi Şenler, Burak Sergen, Yurdaer Okur, Serdar Orçin, Ali Gözüşirin, İsmail Ege Şaşmaz, Serhat Kılıç, Didem Balçın, Erdem Kaynarca, Gökçe Akyıldız, Cansel Elçin, Ali İpin, Serhat Tutumluer, Seda Akman, Sinan Albayrak, Murat Akkoyunlu, Deniz Bolışık, Leyla Lydya Tuğutlu, Yağmur Tanrısevsin, Jessica May, Cansu Diktaş, Hasan Denizyaran, Umut Karadağ, Devrim Nas, Wilma Elles, Erdal Yıldız, Vildan Atasever, Şemsi İnkaya, Çağan Efe Ak, Berat Efe Parlar, Cemre Arda.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 14:27 от femmi2

# 237
Винаги когато си харесам сериал го спират заради рейтинга😔 Огледалото много ми харесва и дали има шанс да не то спрат.?😇😇

# 238
Винаги когато си харесам сериал го спират заради рейтинга😔 Огледалото много ми харесва и дали има шанс да не то спрат.?😇😇
Въпрос на време е.Хубав сериал с добри актьори ,но по ужасен канал го дават.С ужасен PR също.Вярвам че по друг канал щеше да има по-висок рейтинг.Имаше потенциал.

# 239
4-ти епизод на "Леман" със субтитри, за който го следи.

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/10/4-neron-angelov_30.html

Общи условия

Активация на акаунт