Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 43 922
  • 441
  •   4
Отговори
# 435
Пък да не мислиш че пък Неделя има шанс. Три сериала са сега. Енгин не го броя вече. Абсурд. Ако има среди оценки 4 ще оцелее както Децата в Понеделник.
Енгин е на същия канал мисля ,че ще е на негово място.
Едва ли, ще видим. То няма голям избор. Сряда също може.

# 436
  • Дубай
Див по Нова тв от 4 декември в 15:00

# 437
Едни сладури слагам и тука 😍

# 438
Новина от Бирсен в последните минути .Сила Тюркоглу ще замени  Алина Боз в „Док“ и ще бъде партньорката на Ибо.Това не го очаквах  при положение че снимките тръгваха.Ибо качи снимка с Алина.Това е някаква сериозна гавра и супер неуважение  от страна на екипа срещу Алина😑Направо съм възмутена🤦

# 439
Може би самата Алина да се отказала. Всичко е възможно. Отделно режисьора имал думата също. То в всеки сериал нищо не е решено от към актьори, сценаристи и режисьори. Това че бързо стана че Съла е приела или ще приеме ме кара да мисля че това е станало доста преди новината че Съла ще напуска Шербета.

# 440
  • Дубай
Може Алина да е отказала в последният момент,но това напускане на Съла от шербета...

# 441
Aз не мисля, че участието на Съла в сериала на Ибо е добра идея - колко време - 3 г.? я гледаме в една роля с плюсове и минуси, аз лично не мога да си я представя след толкова кратко време да я виждам на екран, и да искам и да не - тя /актрисата/ си носи последствията от тъпия сценарий на Шербета /меркантилна, арогантна, без причина отново ненавиждаща съпруга си - като цяло медицински казано като диагноза, направиха героинята й като страдаща от биполярно разстройство/. Тя трябва да си даде почивка и зрителите да позабравят последния й сериал.

Общи условия

Активация на акаунт