Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 51 489
  • 490
  •   2
Отговори
# 480
Здравейте, някой знае ли кой е последния излъчен епизод на "Престолонаследник" с Акин Акинозу и дали има качен превод? Изпуснах епизодите на всички следени сериали, а искам за запълня неделята с някоя серийка 😃

# 481
Здравейте, някой знае ли кой е последния излъчен епизод на "Престолонаследник" с Акин Акинозу и дали има качен превод? Изпуснах епизодите на всички следени сериали, а искам за запълня неделята с някоя серийка 😃

11 епизод
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/11/11-neron-angelov_29.html

# 482
Това с хамилето на жената на Серхат от "Рози и грехове" е най-глупавото решение в иначе добрия сценарий на сериала.Жена,в кома повече от два месеца,под наблюдението на лекарите и без те да знаят да остане бременна е най-голямото постижение на турската медицина
Но пък най ще се изкефя,ако наистина е бременна,та да видим как ще се измъкнат сценаристите по нататък

# 483
Това с хамилето на жената на Серхат от "Рози и грехове" е най-глупавото решение в иначе добрия сценарий на сериала.Жена,в кома повече от два месеца,под наблюдението на лекарите и без те да знаят да остане бременна е най-голямото постижение на турската медицина
Но пък най ще се изкефя,ако наистина е бременна,та да видим как ще се измъкнат сценаристите по нататък
И аз много се ядосах, че тъкмо да я разкрие тя пак се отърва. Нищо чудно да е бременна, след толкова коми в Завист, Далечен град, Непозната в огледалото, виждаме небивалиците на сценаристите. Но юоже и да не е , според фрагмана за следващия епизод. Кефи ме , че каквото и да каже Серхат не и вярва

# 484
Рейта на новия сериал "Ruya Gibi".

# 485
Аз идвам с коментар, докато още е топъл, топъл! Joy Относно "Кралят". Бях несправедлива към Халит. Ролята беше отвратителна, но... това е да си актьор, да можеш да изиграеш всичко. От Султан Сюлейман, до Кенан Баран(едно объркано във възпитанието дете) със всички възможни последици ! Според рейтинга много като мен не го оцениха, но сега гледайки предпоследния епизод се възхищавам на Халит! Особено на фона на скандалите в "Шербета". Head Band Такава роля не е за всеки, дълбока психологическа драма(едва сега си давам сметка) и благодаря на Бога , че не така съм възпитавала децата си(двама сина). Най голямата грешка на една майка е да възпитава сина си като "крал", "цар" или нещо повече от другите. Да не знае нищо за света "по долу" и да разчита , че винаги грешките ще му бъдат простени. Да търси заместител на майка си и същевременно още 2-3 само и само да не остане сам, което всъщност е неизбежно. Cry Head Band Евала на Халит, че с тази роля доказва, какъв трябва да е един неповторим актьор! Heart

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 21:11 от pipilota65

# 486
Феми, нося ти нова снимка с наш човек и екрания му син 😍😍

Шербета олицетворява различията в семействата в Турция и затова е трудно може да се възприеме от всички.

# 487
Феми, нося ти нова снимка с наш човек и екрания му син 😍😍

Шербета олицетворява различията в семействата в Турция и затова е трудно може да се възприеме от всички.
Аз различия в семействата не виждам, просто актьорски претенции съсипват сериала. Cry

# 488
то е субективно, но повечето скандали стават от един единствен човек главно, ако има от останалите актьори нещо то е рядко. това е разликата.

# 489
Така беше през 1 и 2 сезон. Аз му бях почитател. Но за съжаление след това се промени и избяга от първоначалния замисъл. През трети и особено четвърти сезон, казвам го със съжаление, е далече от темата за сблъсъка и развитието в отношенията между силно религиозни и свободомислещи семейства. Сега ми е трудно да кажа каква му е тематиката.

Пипилота, абсолютно права си за Халит Ергенч. Велик актьор! Hands Clap

# 490
Така беше през 1 и 2 сезон. Аз му бях почитател. Но за съжаление след това се промени и избяга от първоначалния замисъл. През трети и особено четвърти сезон, казвам го със съжаление, е далече от темата за сблъсъка и развитието в отношенията между силно религиозни и свободомислещи семейства. Сега ми е трудно да кажа каква му е тематиката.

Пипилота, абсолютно права си за Халит Ергенч. Велик актьор! Hands Clap
Да, първите два сезона бяха невероятни , след това продължение на ОИ.

Общи условия

Активация на акаунт