Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 80 402
  • 740
  •   2
Отговори
# 630
Пуснали са втори тийзър на Yeralti😍😍😍

# 631
  • Дубай
Слагам новия тийзър на YerAlti

# 632
Мале, малее... Тук се очаква отново УАУ епизод.💫💥🔥

Как мислите, дали Яхя и Тимур ще се обединят? Аз смятам,че би било възможно...

# 633
Аз пък чакам Гюлендан да предизвика полицейски обиск на къщата. И да стани ясно кой е убиеца.

# 634
Аз пък чакам Гюлендан да предизвика полицейски обиск на къщата. И да стани ясно кой е убиеца.

Охоо, ще бъде доста любопитно, да.
В лудостта и истерията си, уби баща си този объркан човек...
Чета в коментарите,че хората го подканят да се връща в гардероба, че откакто излезе от там, само поразии...
Зафер е отвратителен, но за това да е такъв, голяма заслуга има кака му Кудрет... Тази е толкова зла и манипулативна.
Изобщо няма да се учудя ако тя е замесена в убийството на майка им.
Без никакви скрупули и притеснения заровиха човека в градината си.
Не мога да разбера на Везир какви са му били плановете,че крие толкова неща от Зюлфикяр...🤔 Дали не е искал той да му стане наследник и да вземе и Кудрет за жена?🙄

# 635
Актьорите, които се подготвят за завръщане на екраните с нови сериали през тази година 2026 "преди края на драматичния сезон или през септември:

- Киванч Татлътуг
- Фахрие Евджен
- Джансо Дери
- Чаглар Ертюръл
- Арас Булут Ийнемли
- Неслихан Атагъл
- Бюнюр Денез
- Алперир Дуймаз

# 636
Хриси, Teşekkürler!🫶
От кога чакам моят Арас Хамелеонов да се завърне...😍
Другите също ги харесвам и ще се опитам да следя проектите им.
Къванч...🔥♥️

# 637
О, интересно... Чакам и аз някои от имената.
Преглед набързо
https://youtu.be/uFYJLBHAN34?si=w1UYA5C0wpn9V-aP
Всъщност се замислих, провокирана от замисли кое ще се гледа и канселира.
Един сериал не го захващам само заради главните герои. Примерно в Аби аз чакам Серкай, в сериала на Дениз Джан си чакам артист играеш Фикрет, плюс Екин Дуймаз и куп имена там от първи и втори ешалон. Отделно ми излизат клипове на Руя гиби с втори епизод и сигурно поне още няколко съм абонирана и преглеждам. Чакам сериала на И. Челиккол заради Бертан и така. Куп от вървящите не ме влечат. Предполагам с всички ни е така. Имена и то тачени има, които какво и да снимат не ми се гледат. Примерно сериала на Дениз Бейсал, не става и това е не е за мен
Видях нещо с Тозкопаран, ще погледна първи епизод.
Още си страдам за Съседната стая, та от тогава не се втилясвам
Важен ми е сюжета, но и актьорите. Не мога да почна Ешреф руя, този на младия Халит също много ми е далеч
Някакъв военен с гаджето на Джемре Бейсел ...
Нейни сериал също ми се губи, ще го погледна нататък
Интересно ми е донякъде но отблъсне ли ме нещо край. Халеф, много ми се искаше да го загледам уви не го разбирам. То и градът вече не го разбирам с тези техни цикления. Поглеждам клипове заради актьори отново заради Биран Дамла и Илхан и заради Атакан и Сехра в ДГ.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 00:42 от janakrasi

# 638
И аз съм така.
Днес ми попадна новия сериал на atv с Бурак Тозкопаран и всички са на мнение че е смесица от Шербета и Морето. 😁
Особено главната опитващо да е копие на Пембето. 😁

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 01:12 от itshristina

# 639
И аз съм така.
Днес ми попадна новия сериал на atv с Бурак Тозкопаран и всички са на мнение че е смесица от Шербета и Морето. 😁
Особено главната опитващо да е копие на Пембето. 😁
Това ми седи като трагедийка някаква пък Нилсуто какви заложби актьорски има като се сетя язък за Тозкопаран ,че него поне го бива ама ако го сложат събота има шанс.

# 640
четвъртък по-може. събота не може да бутне РиГ и планинско сърце, най-много трети да са. ако имат топки може и понеделник да го сложат ще си намерят публика, не голяма, но да има приличен рейт.

# 641
Много хора казват че няма какво да гледат затова гледат ДГ в понеделник. Аз лично него не го гледам ,но знам ,че единствената конкуренция е дизито на Исмаил Хаджъоулу и то си има над 4 % рейтинг по ТРТ1

# 642
даже това че нямаше миналия понеделник "дг" качи с почти два пункта "децата на рая" , но идва новия сериал на дениз, пък да видим. от два да не станат четири сериала Grinning

# 643
даже това че нямаше миналия понеделник "дг" качи с почти два пункта "децата на рая" , но идва новия сериал на дениз, пък да видим. от два да не станат четири сериала Grinning
Ураз, Дениз и Деврим - понеделник ли ще са?

# 644
така казват и че май ще почват на 12ти, но може и да бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт