Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 80 348
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Дубай
В понеделник е Подземния.
Аз също имам такива любимци дет не са най-емблематичните имена. Сега например Ердем Шанлъ много ми харесва, както и Али Онер  и двамата са от морето и то второстепенна, но играят много хубаво.

Мънистата се завръщат в четвъртък от януари по Канал Д.  Няма да има скок във времето, сериала започва там от където е спрял.

# 646
Хазар машаллах изкара цял сериал въртейки...

Отново е имало акция за наркотици задържали сa Доукан Гюнгьор - Фатих от Шербета с още сумати народ.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 11:41 от x BlackRose x the guardian team :)

# 647
Официалния плакат на Подземие

И един красив Емин Гюненк от Arafta😍

Знам че е дневен сериал ама само заради него си заслужава поне клипчета да гледаш 😄
След  този сериал усещам че ще го гледаме все повече ,и повече и то не в дневни сериали .

# 648
От Бирсен :

Фатих от Шербет от боровинки - Доукан Гюнгьор ще прекара тази нощ в отдела за наркотици в Халкалъ
 Доукан Гюнгьор, който беше претърсен в дома си снощи в 03:00, имаше отложено изявление за утре поради големия брой задържани.

Сред имената, задържани в рамките на забранените операции срещу знаменитости, са Доукан Гюнгьор, Фатих Юнал от Шербет от боровинки. Гюнгьор беше задържан снощи около 03:00 при операция, проведена в дома му. След претърсване на дома му, Гюнгьор е отведен в Наркотичен отдел в Халкалъ.

НЕГОВИТЕ ПОКАЗАНИЯ ЩЕ БЪДАТ ВЗЕТИ УТРЕ
Показанията на Доукан Гюнгьор бяха отложени за утре поради големия брой задържани. След това Гюнгьор ще бъде отведен в съдебната медицина за изследвания и тест. След това прокуратурата ще вземе решение. Стана ясно, че Гюнгьор, който се е оказал в отдела за борба с наркотиците, докато се е подготвял да отиде на снимачната площадка тази сутрин, е бил в голям шок.
GOLD FILM ИЗПРАТИ СВОЯ АДВОКАТ
Беше посочено, че известният актьор, който наскоро напусна управленската агенция, е бил подпомаган от Хакан Айранпънар, адвокат на Gold Film, продуцентската компания на Шербет от боровинки.

# 649
  • Дубай
Официалния плакат на Подземие

И един красив Емин Гюненк от Arafta😍

Знам че е дневен сериал ама само заради него си заслужава поне клипчета да гледаш 😄
След  този сериал усещам че ще го гледаме все повече ,и повече и то не в дневни сериали .
Ммм, айде чакаме го Дениз... И другия младеж става... Много хард на клипчета... Забелязала съм, че тези дневните сериали, като не могат да компенсират със целувки компенсира с това.

# 650
Поне е имал късмета да снима с Вахиде.

# 651
  • Кърджали
Не приключиха ли с тези акции за сплашване....
Общо взето, за мен са си акции в стил "превантивно издърпване на ухото" . Да със сигурност сред арестуваните има и употребяващи наркотици, и да, това е сериозен проблем, но при тях е малко "дайте да хвърлим малко прах в очите на хората".

И аз си имам любимци, дето не са особено популярни имена. Или поне не са популярни тук, ама си ги тача от сърце и душа.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 22:28 от Aлекcандрa

# 652
Не приключиха ли с тези акции за сплашване....
Общо взето, за мен са си акции в стил "превантивно издърпване на ухото" . Да със сигурност сред арестуваните има и употребяващи наркотици, и да, това е сериозен проблем, но при тях е малко "дайте да хвърлим малко прах в очите на хората".

И аз си имам любимци, дето не са особено популярни имена. Или поне не са популярни тук, ама си ги тача от сърце и душа.

Алекс какво съвпадение ,че всичко се случва като се маха от агенцията си
И днес щяха да казват пенсий и заплати ама ти да видиш защо да говорим затова като може да опандизим 20 и кусур души народ и не е ясно кой виновен и кой невинен УЖ. Ама прекалиха вече наистина лошото е ,че няма да са последните още ще има то е синджир.

# 653
  • Дубай
Музей на невиността, по книгата на Орхан Памук. Произведението e включено   в списъка на  най-добрите книги през 2009.

# 654
Това филм ли  е или сериал?
Скоро четох книгата и бих го погледнала.
Благодаря! Hug

# 655
  • Дубай
Сериал. Излиза на 13 февруари/9 еп. Аз също имам книгата.
Доколкото си спомням за този сериал спрягаха Чаатай, но явно се е отказал покрай работата си в Eшреф Руя.

# 656
Не съм чувала това за Чаатай, но жалко...
Щеше да му пасне добре.

# 657
Ив , много благодаря за споделеното. Може ли да ми кажеш кои са сценаристите и режисьора, ако знаеш и кой още участва в проекта. Не мога да повярвам че най накрая го заснеха този сериал. Орхан Памук трудно е продал правата помня че заради това се бавиха. Книгата е много особена и има доста хард елементи ама това е Нетфликс и няма никакви проблеми и е по тяхната част   Stuck Out Tongue🔥🔥🔥🫦Sign Underage
Много ми е любопитно как се справили сценаристите. Селяхатин Пашалъ е талантлив има чар дори да не е красавец.
Отдавна се говори че искат Чаатай за ролята но това беше по Амазон Прайм ако не греша сега са се договорили за Нетфликс.  
Ролята щеше да му падне като ръкавица но това бяха само слухове и никога не излезе нещо достоверно дори и Бирсен мълчеше. Фенски желания и страсти.  

Ще помоля като излезе с превод дори и на руски да е да го споделите в темата, защото искам да го изгледам задължително.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 11:54 от femmi2

# 658
  • Дубай
Продуциран от Ay Yapım , сериалът е режисиран от Зейнеп Гюнай  . Сценарий от Ертан Куртулан , главните роли се изпълняват от Селахатин Пашалъ и Ейлюл Лизе Кандемир.

Дигиталните платформи се превърнаха в истинско поле за изява на турските творци, предоставяйки им свобода, която ефирната телевизия отдавна не може да предложи. Без строгите ограничения на традиционния ефир, авторите могат да изобразяват историите си автентично, засягайки социални теми, исторически истини и човешки взаимоотношения, които иначе биха останали цензурирани....та така, примери много.

# 659
Феми, харесва ли ти книгата?
Предполагам, че си я чела, щом казваш, че е особена и мислиш, че ролята ще  пасне на Чаатай като ръкавица, затова ми е интересно.

Netflix обяви, че телевизионният сериал, адаптиран по романа на Орхан Памук, носител на Нобелова награда, „Музеят на невинността“, ще излезе по целия свят на 13 февруари. Деветсерийният сериал е режисиран от Зейнеп Гюнай, написан от Ертан Куртулан, а продуцент е Ай Япъм. В главните роли участват Селахатин Пашалъ и Ейлюл Лизе Кандемир. Действието на сериала, развиващ се в Истанбул през 70-те години на миналия век, се фокусира върху страстната и обсебваща любов между Кемал и Фюсун, като същевременно изследва класовите разделения, индивидуалната памет и Истанбул от онази епоха. Сериалът се смята за един от най-забележителните проекти на Netflix за сезона, привличащ както читатели на литература, така и зрители, интересуващи се от оригинални продукции.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 13:19 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт