Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 80 149
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Дни наред пък използваха снимката на Доукан за да си покажат всичките ....извинете ,че цинизми не мога да ползвам и уж си бил признал ,че ползвал ама съжалявал затова го пуснали
Ами не е ли по добре тия неща да си останат да се видят с теста. Ясно е ,че Кязъмката и сие всички са ортаци покъртителни неща има ама 10/10 го отнасят и невинни хора в това съм сигурна вече.

# 706
  • Кърджали
Когато беше първата голяма вълна с арести на известни личности (сред тях беше и Мерт Язъджъоулу) медиите бяха споделили след това сигнала по който е започнала тази акция. Накратко казано (попадна ми в профила на една медия в Туитър) сигнала беше "Чух че в еди кое си заведени, любимо на много известни хора се продават и използват наркотични средства".  Чух? Дори не е видях с очите си, а чух. И закона им позволява такива "сигнали" и акции в резултат от тях.
Но ако размажеш човек на пътя... Ез случва се сега, човешко е, и те освобождават ... Снощи ме бе разплакала история на една жена,  чиято майка е била прегазена зверски, а извършителя освободен.

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 22:11 от Aлекcандрa

# 707
Ами каквото и да кажа е малко случая с кучето в метрото в началото на седмицата пък? Тия неща са Ок за някои хора то това е жалкото ,че дишаме един въздух с такива независимо за къде и кога става дума. Мислят си ,че като са актьори ще си дадат парите и купят държавата сигурно и аз не знам...
Ползвали наркотици , пушели , пиели и тн... Всичките ще минат само не мога да разбера ролята на Дениз Аккайа в целия бермуда.

# 708
Момичета , ще правя новата тема . Ако искате нещо да добавя казвайте имате ли идеи и желания . Календара и таблацита от миналата година ще ги махна , щото доста неща се промениха .  Не съм попадала на  Дизи Календар актуален за НГ  в нета .

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 18:50 от femmi2

# 709
От онзи ден. Само Ти си моята любима на Стар го няма, че още не са решили кой ден

# 710
От онзи ден. Само Ти си моята любима на Стар го няма, че още не са решили кой ден

Много Благодаря ще го добавя Animal Paw Prints

# 711
Спрягат го за четвъртък.

# 712

Гърми навсякъде но да пускат цялото показание! Ясно е ,че чакаме положителен тест.

# 713
Ужас .Как може бе .Знам че си е техен живота ,ама супер гнусно.Знам че не е нещо ново или нечувано ,и все пак знам ли.Даваш пример,гледат те толкова хора и те харесват .Всички с положителен резултат са директно в черния ми списък.Може би е малко крайно ,но имам нетърпимост към тези неща .

# 714
Ужас .Как може бе .Знам че си е техен живота ,ама супер гнусно.Знам че не е нещо ново или нечувано ,и все пак знам ли.Даваш пример,гледат те толкова хора и те харесват .Всички с положителен резултат са директно в черния ми списък.Може би е малко крайно ,но имам нетърпимост към тези неща .
Тогава предлагам да приберат всички защото 90 % от актьорите ще са положителни знам 2-3 ма които пушат трева но няма да им казвам имената току виж и тях опандизят. Въпроса не е там - въпроса е съвсем друг дали ще се поучи от грешката която е допуснал.

# 715
Тогава предлагам да приберат всички защото 90 % от актьорите ще са положителни знам 2-3 ма които пушат трева но няма да им казвам имената току виж и тях опандизят.
За прибиране едва ли,но всеки си носи кръста,и заслужават да им се отрази на кариерата най -малко за мен.Колкото до тревата това май си стана нещо нормално за човек или поне за една голяма част .Отново не го разбирам,но за жалост е така.

# 716
Ани не защитавам наркотиците но мисля че всичко беше прекалено в случаят на Доукан и всички които прибраха с него ги съобщиха с неговата снимка във всяка новина ,а сега ще яде линч ,че си е е признал преди теста си дори ами той знае какво се случва искрено се надявам да не е било когато е използвал и кортизон за лечението си.

# 717
Ани не защитавам наркотиците но мисля че всичко беше прекалено в случаят на Доукан и всички които прибраха с него ги съобщиха с неговата снимка във всяка новина ,а сега ще яде линч ,че си е е признал преди теста си дори ами той знае какво се случва искрено се надявам да не е било когато е използвал и кортизон за лечението си.
Разбира напълно.Това не е лично към Доукан .Ами като цяло .Никой не съдя,но по -скоро е разочорование да кажем.За съжаление повечето звездоманията ги тресе ,стрес ,и други фактори и прибягват до това. Хубаво е тези неща да се разбират може би не чак по такъв начин,но току-виж са  си взели поука .

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 13:33 от *Ани*

# 718
Чаатай , Кенан също бяха заловени за такова нещо на някой нещо да се е случило? Всички акъла им се опече.
Жалко е за самият Доукан и всички които си го причиняват! Дано не го изгонят като кирлив фес защото това ще е погребението на сериала вече независимо кой докарат. Интересно защо никой от ТРТ1 не е задържан вай , вай - драма.

# 719
То е ясно че нищо няма да стане .Може би само петно върху тях .Някои бързо забравят .
За Кенан още имам лош привкус като се сетя въпреки ,че  го чакам да се завърне със сериал ,и го ценя като актьор .
Ее те ако и него изгонят от Шербета какво ще остане?Не го следя,но май доста от звездите ги махнаха по доста неприятен и некоректен начин.

Ее ТРТ1 на кой е канал .Сети се и ще видиш защо 😁

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 10:36 от *Ани*

Общи условия

Активация на акаунт