Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 4

• 14 180
  • 356
  •   2
Отговори
# 225
  • Glasgow
Да писали сме за това в тази тема, защото Силвър ги беше нарекла араби. Аз лично съм писала за този скандал.

# 226
Иначе си мисля с какво толкова Жокерчето е спечелила доверието и симпатиите
на пакитата, та чак и необичайно за тях път да ѝ дават.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 00:34 от Moderator3

# 227
  • Glasgow
Не са пакита👌🏻казах Близък изток, ако не правите разлика.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 00:33 от Moderator3

# 228
Няма значение от кой изток са, табиетите са едни и същи. (не обърнах достатъчно внимание, съжалявам)
Но нали знаеш - много са любезни и мили в началото. После картинката се сменя.

# 229
  • Glasgow
Може, нямам чак толкова дълги наблюдения какви са после, като ходя на лекар/зъболекар досега местен не съм срещала, все са или близък изток или екс колонии. За хотела споменах само защото противоречи на това, което министърът каза- приоритет да ги махнат оттам, а реално договарят още. А апартаменти има, и би излизало много по евтино.

# 230
  • Glasgow
Тоест всички са изнасилвачи? А лекарят сириец, например, който почина след като българският ром се вряза в автобуса, в който е пътувал? Пътува по нощите с автобус, след работа, пишат колегите му, че е добър човек и специалист. Той наметна ли на някой хиджаб, кара ли някой да го мие?

# 231
Никой не отрича, че има и човеци сред тях и добре интегрирани спазващи европейските закони и плащащи данъци, но както се спомена са твърде малко.
За болшинството доста се писа от какво тесто са замесени и това нещо интеграция е непознато за тях. Нахлуващите безконтролно бяха натирени от Турция, защото нито имат образование и някаква квалификация, за да може тя да си ги къта и използва.
Та такива са болшинството, дето Европа реши да цивилизова и за съжаление не й се получи. Не, че няма горчив предишен опит с тях.
Иначе и аз попаднах на зъболекар сириец, но завършил в Европа и то преди голямата инвазия. Нямам забележки, помогна ми в доста труден момент.

# 232
  • Glasgow
Аз покрай второ поколение британска пакистанка преодолях страха си от зъболекари, който имах от училищните зъболекари по соц време, в моето училище имаше😬Очен лекар - пакистанка пак. Алерголог- по акцента на близък изток ми прилича, може би Ирак. Гинекологична сестра- тъмнокожа, може би нигерийка. В старческият дом в моя квартал са само тъмнокожи, нигерийци мисля, санитари и асистенти. Не знам без тях кой би работил това.

# 233
"Новото" население генерира нужда от обслужващ персонал.
Ето ти работиш там, защото има нужда да ги обслужваш.
Нормално е, ако "нараства" населението да има и нужда от още персонал.
Ако изведнъж се изпари 50% от населението ще спадне е нуждата от персонал във всички дейности.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 09:27 от Фрау К

# 234
Естествено, че не всички пакистанци са изнасилвачи. Същото може да се каже и за всеки друг народ. Но е факт, че в Пакистан доста мюсюлмани се радикализираха - там е пълно с медресета, които произвеждат терористи.

# 235
Insee е националната статистика на Франция. Според тях,  чужденците във Франция през 2019 са 8%.    Както се вижда от първата графика,  участието им в престъпността е диспропорционално високо. По-новите данни за престъпността все  още ги смятат.....  явно не им стига компютърна мощ.
Пак според  Insee, за 2019, aко се вземат всички чуждестранни престъпници, идващите от северна Африка (Магреб), Черна Африка и Азия преставляват около 75% (графика2). Същевременно емигрантите от тези райони са около 50% от всички чужденци във Франция.
   https://www.insee.fr/fr/statistiques/5763585?sommaire=576 … igure%202). 

Почти всичката престъпност в арабските квартали се брои от Insee за френска, защото след 10 години престой Мостафата и Мохамед са с френски паспорти. Междувеременно, от съображения за сигурност , БНП-Пари Ба изнася централата си (2700 човека)  от северен Париж, от офис-koмерсиалната зона Роза Паркс. Taм френското правителтво от години налива луди  пари за да демонстрира  'добрия пример на интеграция'.  Leroy - Merlin и други магазини ще се изнесат до март 2026.
 https://rmc.bfmtv.com/actualites/societe/certains-se-droguaient- … 202511210430.html

Толкова по въпроса как само ми се привижда, че мигрантите са по-криминогенни от автохонното население.

# 236
Ето ти работиш там, защото има нужда да ги обслужва.
Ако изведнъж се изпари 50% от населението ще спадне е нуждата от персонал във всички дейности.
И да и не. Нуждата от работна ръка се използва като оправдание за нашествието.

Ако е само нужда от работна ръка и няма подъл замисъл, тогава ситуацията щеше да е различна.
Първо, щяха да идват законно, след щателетен подбор по всички възможни критерии и нямаше да си вкарат милиони паразити на издръжка, което им струва милиарди.
Второ, след извършване на престъпление, щяха да бъдат гонени, а сега са защитавани. Нпо-тата излизат и заявяват, че изнасилвачите и убийците имали права и не могат да бъдат изгонени. Съдилищата също отказват екстрадация. Това е безумие.
Трето, нямаше да стоят и само да наблюдават как Европа се ислямизира, без да предприемат никакво противодействие. Нямаше да има опити местното население постепенно да забрави културата и обичаите си. "Рождество Христово" неофициално се преименува в "зимен празник". Елхите обиждат "гостите". Коледните базари станаха нерентабилни заради скъпата охрана. Защо ли е нужда охрана? Националните знамена станаха обидни и расистки. В Англия искаха да отменят събитието, чрез което почитат ветераните си. Все нещо ги обижда и ние трябва да се чувстваме неудобно, защото празнуваме и почитаме исторически събития у дома си.

Всичко това не се случва, просто защото имат нужда от работна ръка.
Едва ли е и поради някакво психологично състояние на самоубийствена либерална крайност, в която хората да са изпаднали.

Глобалистите отдавна искат да превърнат Европа в миш-маш. И целта се изпълнява. Просто достигнахме последните етапи.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 20:09 от Alexa10

# 237
  • Glasgow
Ето ти работиш там, защото има нужда да ги обслужва.
конкретно за тези домове имах предвид, за възрастни хора и хора с деменция/Алцхаймер. Може би имат тези сертификати от техните страни и по лесно започват, не съм сигурна. Казват, че преди не е имало толкова домове, защото пенсионната възраст е била по ниска и "децата" са се грижили за възрастни родители, а сега самите "деца" бъхтят до 70

# 238
Надали са пълни със сертификати за гледане на стари хора.
Японците са пълни с хора над определена възраст, най-застаряващото население и пак не допускат емиграция.
Въпреки, че има липсва работна сила. Използват други начини да се справят.

Тази "манра", която явно е обляла живущите, че без внос на хора няма да се справим е само заблуда за да се напълни Европа с пришълци.

# 239
  • Glasgow
Сега питах чатбота за причината специално за тези по домовете- та, за да запълнят дупките по липсващия персонал са добавили към списъците за виза за висококвалифициран работник и тези- care worker, и така реално дават на тези, които вече имат това образование от техните страни.
Например много българи, румънци и поляци след Брекзит идват с визи за фермите, там тъмнокожи няма, все са източна Европа, нискоквалифициран труд, но дават виза за него (никой друг не иска да го работи това, имаше документален филм на DW по време на локдауна като нямаше полети и работниците не могат да дойдат. Фермерите се жалят, че ще им загине продукцията и от бюрата по труда накарали британците дето са на помощи да отидат по фермите. Беше много смешно, как на 1вия ден да речем отишли 200. На втория 150, на третия 80, и коментаторът казва- докато се излъчи материалът може би никой няма да дойде. Хората предпочитат да им спрат помощите, но не и да работят във ферма).
Но както и да е, това е легална миграция, то нелегалната е проблемът.

Общи условия

Активация на акаунт