Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 4

• 14 379
  • 358
  •   1
Отговори
# 210
То не е смешно, ама ...Кой разпореди това безобразие!???
Този свят е невъзможен!
18 годишната ми дъщеря казва, че мечтае да живее в свят, като от преди 30 години, поне!

# 211
  • Glasgow
Какъв е проблемът с пакистанците, работят хората. Често ми излизат видеа от Дубай, животът там, който не виждаме. Мъже пакистанци по сигурно 30 в стая, на някакви триетажни легла, перат на ръка, работа -общежитие- работа. Какво стана с индийците дето щяха да внасят в България?

# 212
Виж какво са направили в Англия и пак ела да зададеш този въпрос.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 01:48 от Alexa10

# 213
  • Glasgow
Какво направиха, най-голямата измама с бенефити в британската история е на български граждани, роми, бяха навсякъде по новините.
Преди няколко години пък имаше скандал и то британски пакистанци ми го казаха като смешна история- българският посланик в Пакистан се възползвал от статута си да купи някакво Бентли без данъци и го продал там, то пък се оказало откраднато от Англия. Пакистанците на нас се смееха. И заради този измекяр британците да решат, че и аз трябва да си ходя ли?

# 214
Новите като станат ''местни'' и те ще бандитстват.Историята винаги се повтаря.Като стана дума за настаняване на навлеците в NL се коментира, че мислят да ги разселват навсякъде.Примерно във всеки квартал, селище и т.н. да има 30% такива.Да не остане чисто място.Наистина имат ужасяваща жилищна криза и се сетих, че има някой  друг свободен замък, всичко отново е за сметка на  данъкоплатците.Широко е, луксозно, що пък да не настанят и там няколкостотин?
Цитат
18 годишната ми дъщеря казва, че мечтае да живее в свят, като от преди 30 години, поне!
И моята!Аз лично съм твърдо за 80те на мин.век.За съжаление наистина Европа стана много опасно място, особено за жени.Нямаше толкова да боли ако винаги така си е било, но да губим свободата си, да живеем в страх.....Ох, на два пъти ми излезе за 13годишна замъкната от 4ма в тоалетна на kfc във Франция.Хванали са ги после.Хората беснеят в коментарите и питат защо не се споменава националност.
Глобалистите разпоредиха това безобразие.
Ясно ми е в какви условия живеят пакистанците в Дубай, обаче позволяват ли си такива безчинства като в Европа?Не, нали? Там няма да им се размине и те много добре го знаят!Позор за ес, че позволява и насърчава тези изроди да ни унижават и трепят.

# 215
Какво направиха, най-голямата измама с бенефити в британската история е на български граждани, роми, бяха навсякъде по новините.
Преди няколко години пък имаше скандал и то британски пакистанци ми го казаха като смешна история- българският посланик в Пакистан се възползвал от статута си да купи някакво Бентли без данъци и го продал там, то пък се оказало откраднато от Англия. Пакистанците на нас се смееха. И заради този измекяр британците да решат, че и аз трябва да си ходя ли?
Какви измами, говоря ти за масовите изнасилвания от пакистанци.

# 216
Silver, последно може ли дете в Нидерландия в момента да има 4 родители или не може? И яде ли се месо в Утрехт или  не?

# 217
  • Под сянката на разлистените кактуси
Мисля, че Alexa10 имаше пред вид pakistani grooming gangs. Там не можем да стигнем, слава богу. Освен ако и това не е измислица на британските копейки....

# 218
  • Glasgow
Не е измислица. Преди около 20г и тези хора са по затвори. а този, който наряза Дебора в България го пуснаха

# 219
  • Glasgow
защото говорите глупости и  не знам тази тема как съществува изобщо. загрижили се за британските момичета, а пък българските ги режат и никой гък не казва.
гръмнали били 🤦🏻‍♀️"в столицата на британската нелегална имиграция" според вас ето тези са последния и най жесток grooming ring, шотландци са.

# 220
С какво тази тема ти пречи? Че се показва действителността ли? Никой не те кара да влизаш тук, щом те дразни съществуването й.

Нали знаеш народната мъдрост за мечката в двора на съседа? Затова ни интересува какво е в Европа, защото каквото е там, това ще е и тук.

А това, че при нас има престъпници, НЕ ДАВА право и НЕ Е оправдание да си вкарваме чужди такива!

# 221
Jokerr, ти остави у нас. Правосъдна система няма и кой падне жертва, падне. Ама двама цигани, “бежанци” от Румъния подпалиха съвсем наскоро Северна Ирландия. И беше жив късмет за нас, че не бяха българи. Досега не съм чувала подобни метежи срещу пакистанци.

# 222
  • Glasgow
А правят ли пакистанците проблеми там? Тук не правят. Тази вечер има едно убийство и трима покрай това намушкани, още не казват официално, но пишат хората, че румънци са убили британски индиец. Румънците са проблематични, те са роми тук, имат цял квартал дето е обърнат на гето и аз го избягвам.

# 223
Ако правеха, да са ги подпалили и тях.

# 224
https://www.iskra.bg/kak-e-potulen-skandalat-s-bandite-za-iznasi … -velikobritaniya/

Нали? Много са """готини""". Прочетете и вижте какви """хубави""" неща са правили...

Общи условия

Активация на акаунт