Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 4

• 7 228
  • 173
  •   2
Отговори
# 120
  • Край морета северни и южни
Ама какви мигранти, каква подкрепа - да ги пратят обратно от където са дошли. Много от тях идват от държави като Мароко, където война няма. И като са толкова целомъдрени защо нищо не направиха за венецуелците като се разбягаха след политическата и икономическата криза там? Да им бяха дали визи и да идват в Европа, те поне повечето ще работят, говорят европейски език и са с християнска религия.

Ромско гето във Франция. Тези дали са от нашите или румънските роми или си имат местни?
https://www.reddit.com/r/UrbanHell/comments/1ov2luo/france_roma_slum/

Преди няколко години при терористична атака във Виена, където един брадат джихадист застреля няколко човека по улиците едни американци бяха пуснали из СМ меме в стил "Виена - сега вече с включено терористично преживяване като в Париж, Берлин и Лондон!".

Пък за това може да се каже "Франция - сега вече с включено индийско преживяване".

# 121
Венецуелците са нож с две остриета.
В момента масово из страните в Ю.Америка, основите хора занимаващи се със средни у дребни престъпления са точно те.
Ако им бяха дали визи, щяха да са навсякъде и в Европа.

# 122
Няколко семейства са само, тук.
Всичките са видни прошляци, растафарианци, миризма на талази- по 3 щама ганза едновременно усещаш..., и не са по работата...
Голяма стигма се оказва, но наистина, и аз такива впечатления имам.

# 123
За какво са ви каквито и да е мигранти?
 В началото отнемат работни места на местните за стотинки ,свалят доходите, в полза са на работодател, да не плаща, да е конкурентен и да печели повече. По-скоро второто.
 После се осъзнават и искат равенство.
 Разбирам  "зелената  карта" подбор на липсващи готови специалисти , но този върволик за чий беше,  освен на баба Меркел желанието ,че един милион нищо не са  за нея. И си бяха организирано платени, с модерни телефони ,заредени сметки.
 Има правила - в първата страна след тази с военни действия , първата мирна страна , в  лагери. Ако имат нужди за работници и осигурят работа - да взема работодател хора.
 Това простете, викаше баба, е на изуй гащи. Някакви  организации си изкарват парите, без държавническо мислене какво правим нататък. Отворените граници са планирани за местни хора ,да се движат те. Не да се вкарват   подготвени за пари и лесен живот.
 Не ми дреме какво  прекрачвам, като мечти, за мен ,мечти ,за изравняване. животът показа ,че създават гета и се издържат с мошеничество. Или на държавна ясла. От работещите ,малко са им пенсионери , разни местни "застрашени видове" , ами и външни. Който не работи ,не трябва да яде  е казано. Тази социална добрина, на  надделели над харча си страни  ще се плати жестоко.
 Високи данъци да хранят чуждите.

# 124
Забрави да включиш и двойния стандарт на западняците спрямо нас, източно европейците.

И другото което е - дори у нас има хора, които си живеят в розови балони и не виждат това, което не им изнася. Един коментар от темата за Виена от форума с пътувания:

"Да споделя впечатления от Виена - много е чисто, хората са много възпитани, тихи и спокойни и навсякъде знаеха Английски и бяха дружелюбни."
И това дори нищо не е. В тази същата тема ме направиха на бъз и коприва като споменах, че ми се вижда все по-мръсна при всяко следващо посещение. Иначе да, ако се сравнява с градове като Париж, Лондон, Берлин, Амстердам все още е по-чиста и по-безопасна.

Не знам тези хора заблуждават ли се или наистина си вярват? Искам от това, което пият, както казват американците. Би било много хубаво да си живееш в един розов, красив свят, със заровена глава в пясъка.

# 125
Забрави да включиш и двойния стандарт на западняците спрямо нас, източно европейците.

И другото което е - дори у нас има хора, които си живеят в розови балони и не виждат това, което не им изнася. Един коментар от темата за Виена от форума с пътувания:

"Да споделя впечатления от Виена - много е чисто, хората са много възпитани, тихи и спокойни и навсякъде знаеха Английски и бяха дружелюбни."
И това дори нищо не е. В тази същата тема ме направиха на бъз и коприва като споменах, че ми се вижда все по-мръсна при всяко следващо посещение. Иначе да, ако се сравнява с градове като Париж, Лондон, Берлин, Амстердам все още е по-чиста и по-безопасна.

Не знам тези хора заблуждават ли се или наистина си вярват? Искам от това, което пият, както казват американците. Би било много хубаво да си живееш в един розов, красив свят, със заровена глава в пясъка.

Почти всички централни, туристически места са лустросани (макар и пренаселени). Ако идеш на екскурзия в Лондон, няма да те заведат из кварталите, които изглеждат както Близкия изток. Ще те заведат на централни, хубави места, в музеи, галерии, театри.

В Истанбул да идеш като турист, ще видиш централната част и ще си кажеш Брей! Но  ако се объркаш и се озовеш по уличките и кварталите е съвсем друго, молиш се тихо да излезеш жив и здрав от там със  всички органи Wink

За да видиш истинското лице на даден град, трябва да си живял поне година там. Трябва да си се сблъсквал с институции, да си ходил в периферията, да познаваш местни.
Когато идеш на гости или на екскурзия си  оставаш в балон. Балон, който ти създава  туроператора.
 Като  когато живееш в скъп, луксозен затворен комплекс ходиш на работа в лъскава офис сграда и си мислиш, че това е София.  
Тенденциите не са индивидуален опит.
Също има и хора, които въпреки, че виждат, избират да си заровят главата в пясъка.

# 126

В Истанбул да идеш като турист, ще видиш централната част и ще си кажеш Брей! Но  ако се объркаш и се озовеш по уличките и кварталите е съвсем друго, молиш се тихо да излезеш жив и здрав от там със  всички органи Wink

За да видиш истинското лице на даден град, трябва да си живял поне година там. Трябва да си се сблъсквал с институции, да си ходил в периферията, да познаваш местни.
Когато идеш на гости или на екскурзия си  оставаш в балон. Балон, който ти създава  туроператора.
 Като  когато живееш в скъп, луксозен затворен комплекс ходиш на работа в лъскава офис сграда и си мислиш, че това е София.  
Тенденциите не са индивидуален опит.
Също има и хора, които въпреки, че виждат, избират да си заровят главата в пясъка.

Истанбул е по-сигурен град от повечето столици в Европа, я кажи къде да не ходя там.

От изброените градове, повечето не са ходили във всички квартали, дори в София с години човек не ходи във всички квартали.
Аз не знам град без циганска махала или цели квартали, ама гледаме другите пак..

# 127
metal.vixen, по принцип си права, но в Париж и Лондон дори в центъра има много мърляви улици. В Париж си мирише на урина почти навсякъде. В Лондон едно нападение беше точно на моста, където ходят куп туристи.

Вярно е, че като ходиш с тур оператор с група имаш буфер, който те изолира от повечето минуси и един добър екскурзовод може със сладки приказки да направи и най-западналия град да изглежда прекрасен.

Въпросът е, че повечето от темата за Виена ходят самоорганизирано и естествено голяма част не наемат автомобил, а използват метро и градски транспорт. Точно в градския им е пълно с нашественици. Нали ги видях как са седнали на земята в метростанцията на летището да си чакат влака. Но те точно това отрекоха. Нямало такова нещо. Не знам как може да ходиш самоорганизирано и да не виждаш това. Едно е цигански махали, друго е арабската махала да я видиш още в първата метростанция на летището все пак.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 16:31 от Beach_Bunny

# 128

Въпросът е, че повечето от темата за Виена ходят самоорганизирано и естествено голяма част не наемат автомобил, а използват метро и градски транспорт. Точно в градския им е пълно с нашественици. Нали ги видях как са седнали на земята в метростанцията на летището да си чакат влака. Но те точно това отрекоха. Нямало такова нещо. Не знам как може да ходиш самоорганизирано и да не виждаш това. Едно е цигански махали, друго е арабската махала да я видиш още в първата метростанция на летището все пак.
Все едно да отречеш, че Мадрид е целият опикан, и малко слънце трябва, за да се задавиш с миризмата Close
Метрото в Лисабон е същата картинка.
Да откриеш шофьор на Uber или Bolt, който говори португалски, е равно на мисия на специалните части...
За разнасящите храна, не ми се отваря дума, дори...

# 129
Да разбирам ли, че само София не е опикана или пък е по-чиста от Мадрид?

# 130
По-чиста ... може би не, но поне не е така опикана.
Лошото е, че самите испанци опикават .

# 131
Все едно да отречеш, че Мадрид е целият опикан, и малко слънце трябва, за да се задавиш с миризмата Close
Метрото в Лисабон е същата картинка.
Да откриеш шофьор на Uber или Bolt, който говори португалски, е равно на мисия на специалните части...
За разнасящите храна, не ми се отваря дума, дори...
Не съм била в тези два града. Като чета може би за щастие. Само знам, че в Мадрид и Баселона има много джебчийки. Взимат по-светлички и добре облечени, да не се набиват на очи. И в Италия са такива - да ги объркаш с италианки. Милано въпреки всичко ми хареса и не ми се видя толкова зле като Париж, Амстердам, Лондон. В Мадрид и Рим предпочагам нещата са по-зле.

Между другото в Атина също има присъствие. Само там съм виждала да се друсат посред бял ден на тротоара, но мисля, че наркозависимите са си от местните. Но имало цял квартал с мигранти в широкия център, целия издраскан с графити и изпочупени прозорци. Слава Богу не съм била там. Солун що-годе е по-добре.

Тази година посетих Братислава и там вече масово доставките на храни са ги поели индийците и пакистанците. Не беше така 2019 година, когато бях за последно.

# 132
https://www.instagram.com/reel/DQycdIXj1a0/

Кажете, че това не е стряскащо. Такива идват и в Европа. Дори не се крият, казват си го съвсем откровено и всички мълчат.
И знаете ли кой гласува за всичко това в Европа и САЩ? Жените. Отвратително! Заслужаваме си го. Искате го(либералните жени), получихте го. Сигурно сте доволни от резултата.

# 133
Най-важното е, че вече има anti- ripe бельо и за жени, и за мъже!За останалите издевателства на “новите евопейци” , на които са подложени местните не знам как да реагираме.Това ли е прогреса през 21 век?”мерси”!Мога още много неща да спомена, но вече не ми се пише от отвращение.

# 134
Преди малко гледах клип за това бельо. Каза се в него, че вече се продава в Германия. Но се каза нещо много по-важно. "Вместо да създавате такова бельо, не е ли по-добре да спрете да внасяте изна.лвачи?" Много хубав въпрос.
Жените, които гласуват за масовата миграция, сега им се налага да слагат такова бельо....Без думи...
Но какво правим, като им опрат оръжие и им кажат да го свалят.....

Както каза, това ли е развитието ни като цивилизация?

Честно казано, вече не изпитвам съчувствие. Щом жените гласуват за това, сега заслужават да не се чувстват в безопасност.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 01:50 от Alexa10

Общи условия

Активация на акаунт