Но за хапчетата не ме убедихте, честно. Да спазваш хранителен режим, който смяташ, че те прави здрав и да пиеш 100 добавки. Това не го разбирам. Защо допълнителен протеин като се яде основно месо? Защо витамини като си убеден в ползите на режима и си убеден, че той ти носи всичко? Та всичко това е химия и при недоказани липси е излишно.
Изобщо не се заяждам. Осмислям за себе си. Виждам, че се радвате да си поръчвате някакви добавки "щото са на промоция и в една статия пишеше, че е яко". Режимът лишава ли те от нещо конкретно, което да трябва да се добавя? На теория не.
Инак начинът на хранене ми харесва. Каквото съм гледала, ме мотивира.
Понеже съм се опитвала да съм супер стриктна, а тук понякога се питат какво да ядат, давам предложения, различни от пържоли:
1. Омлет със сланина и праз или зелен лук. Поне с 3 яйца. С повечко сланина
2. Мусака с тиквички, кайма и бекон. Заливка с повече яйца, малко кисело мляко и кашкавал.
3. Свинско или телешко със зелен боб. Който не готви много - с лук, морков, повечко чесън и домати. Стандартно е с магданоз. Аз го харесвам с копър. Месото с 2-3 супени лъжици мас или масло преобладава.
4. Пълнени чушки с кайма, карфиол и орехи.
5. Пържени кюфтета с доматен сос. Кюфтетата се овалят с бадемово брашно.
6. Разядка с печени чушки, катък, зехтин и чесън.
7. Пилешки дробчета по селски. Леко пръжнати и после с лук, морков, червена чушка и дафинов лист
8. Супа от лапад/коприва. Стандартното лук, чесън, морков и джоджен. Малко карфиол. Много яйца през цедка. Малко сирене.
9. Таратор с много орехи и зехтин.
10. Пиле/прасе с прясно зеле
11. Гъби на фурна с масло и копър. И пармезан.
12. Ребра с кисело зеле
Мога да напиша още 125 идеи. Аз обичам разнообразието.
Ако човек яде 2 пъти на ден обилно и вярва в ползите, режимът е лесен. Много е трудно само с печени кюфтета и пържоли и шепичка салата.
Пиша си мислите. Хем знам, че е моето, хем се лигавя.