Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 92

• 29 252
  • 697
  •   1
Отговори
# 90
Естествено че има смисъл.
Да не мислиш, че от слънцето пък си хванала нещо? Няма такова нещо.

Скрит текст:

Ето и моите.
Излагация с щитовидните.
Поне д е оптимално уж.
Желязото леко нагоре. Феритина също, но това е и синево, други реф стойности.

# 91
Елора,
Много бавно мърда феритна. И при мен е така...
Това Д в началото на есента, пак ще имаш нужда от прием.

# 92
Абе било е и  по-трагично Д-то.
Радвам му се, защото е било месеци и години по 12-20.
Та пия го де. Но не конските дози.
Желязото го почвам пак.
Чакам В 12 да видя.

И съм си заплюла един сироп с желязо на медекс.
Ще го поръчам скоро. Редувам си аз нещата Joy
https://galen.bg/zhelyazo-vitamin-ts-folieva-kiselina-meden-sirop-150ml-medeks
Ей това.

# 93
Това с вдигането от слънцето не при всеки върши особена работа, не лежи на тая кълка. По-добре да си знаеш на какво положение си ако имаш възможност да го изследваш.

# 94
Той даже и Стан във видеото рече, че в Бг много трудно от слънцето може да си набавиш.
Ама който иска да си излага кожата, после да няма хън мрън.

# 95
Стеличка, недей да се надяваш много на лятното натрупване. В края на месец септември съм била на долната граница почти, след 30-40 дни море, а аз не се мажа особено често.

# 96
Здравейте,
Ендокринолога ми изписа Инугинол ,тъй като съм с лека ИР,може ли обратна връзка дали помага за борба с кг?

# 97
Борбата с ИР е което помага за борбата с излишното тегло.

# 98
Аз лично това не съм го чувала, ама ние тук с храна се лекуваме като цяло.

# 99
Иногинолът помага при СПКЯ, който е свързан обикновено с ИР, вероятно затова е изписан. Иначе храненето е в основата на борбата с кг.

# 100
То е инозитол и май още нещо към него, не ги помня наизуст. Има и други от пишещите тук да са приемали със сигурност. СПКЯ пак си е свързано с ИР, даже много.
Не е само храненето а начинът на живот като цяло. Че много хора си го представят как спират да ядат еди какво си и се оправят, а то не е само това ами се и добавя каквото е нужно. Аз поне до сега май не съм чула за човек с ИР без никакви дефицити за попълване.

# 101
Конжакът е ряпа, а не ориз.
Фибрите са също въглехидрати, но неусвояеми. Хускът е в същата графа.
Нищо им няма на тези нудъли, засищат без да имат  хранителна стойност, та най-добре да се ядат с хубав тежък сос от месо и сметана Joy Стават за разнообразие. Аз им харесвам консистенцията, хрупкави и леко желатинови.

От къде дойде ряпата?

" Състав
Както споменахме, голяма част от корена на растението се състои от глюкоманан. Това е полизахарид, който съдържа естествени захари, глюкоза и маноза."

На нищо идващо уж от Япония нямам доверие. Дори оризът там не е японски, идва от къде ли не.

# 102
Благодаря за мненията относно сладката!

Има на Ригони сладко без подсладител и захар, само от плодовете плодова захар.

# 103
Аз от лидл взех едни такива приставки и още не съм правила спагети от тиквички.
Срамота.
Долче, ти как ги приготвяш? На тиган, задушаваш с друго ли? Как?
Елора, на тиган ги правя. Правя първо соса и чак накрая добавям за малко спагетите от тиквички. Или задушавам за съвсем кратко в мазнина тиквичките и добавям готовия сос. Много е важно тиквичките да се готвят съвсем за малко, иначе спихват и изпускат вода и сосът може да се разводни. А и тиквичките стават едни меки и жилави.

# 104
  • Sofia
Тиквичките ги правя по рецепта от някое готварско предаване.
Леко задушавам скилидка чесън в зехтин, после добавям тиквичките за кратко.  Обръщам няколко пъти и вадя настрани. Сосът е от течна сметана,  няколко листа топене сирене, черен пипер, прясна чубрица или босилек. Обърквам соса с тиквичките и отгоре ръсвам пармезан или настъргвам синьо сирене, а най-често и двете.

Общи условия

Активация на акаунт