Отговори
# 345
  • Мнения: 24 781
Супер са си репите, аз ги харесвам и нарязани мариновани с оцет, сол и чесън като вид бърза туршия, у нас май точно с ряпа не е популярно но една приятелка ме зариби.
Различните сортове различно лютят, а те са много. Някои направо са ми сладки на мен.
От кръстоцветните са и те обаче, т.е. от семейството на зелето - който се "пази"  от сурово зеле да си го има предвид.

# 346
  • Мнения: 32 158
Аз така правя маринован лук - режа и слагам във вода с оцет и сол (без чесън). После директно мятам буркана в хладилника, издържа страшно много време. Пробвала съм и с други зеленчуци, и на ряпата (без други зеленчуци) ще и' дойде ред. Правила съм настъргана с малко морков, целина глава, чушка.

# 347
  • Мнения: 24 781
Да, то става с всякакъв зеленчук това, просто моята дружка ме изненада че точно ряпа прави така и реших да пробвам и аз. Чесънът е по желание, разбира се. Зърна чер пипер също слагам, сигурно може и друго, все става вкусно.
Зимата като не са особено хубави нормалните зеленчуци за салата, се разнообразявам с туршии, кисели краставички и такова нещо също.

# 348
  • София
  • Мнения: 131
Здравейте, започвам активно да чета, че отскоро съм и аз пациент.
Един въпрос имам - мога ли да заместя хранене с протеинов шейк  от фитнес магазин - например от сила . бг

# 349
  • Мнения: 2 967
Аз съм заместила закуската с протеин, неовкусен, разбивам го със сметана 30 %, масло и вода. Качих малко килограми, ама аз имах нужда.

# 350
  • Мнения: 2 450
А какъв неовкусен протеин ползваш?

Общи условия

Активация на акаунт