Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 19 307
  • 241
  •   5
Отговори
# 210
  • Пловдив
Взех прочутия фраер. Купуваха ги по два. Малко ме разочарова на пръв поглед. Кошницата е доста малка. А в брошурата не видях размери. Според мен е максимум за двама като обем.
май имаше р-р и не беше малък???

Рени, щом си я върнала, начи не става Simple Smile Що ли я пускат пак?

# 211
Аааа-не знам.Тука са много доволни Simple Smile .Най-вероятно аз не се разбрах с нея.Не,че не глади,но ми овлажняваше много дрехите и за отва я върнах.Но може и да не съм гладила правилно Simple Smile,

# 212
  • Sofia
Оххх, тая парна четка доста често я пускат и всеки път една и съща дискусия върви. Очевидно има и доволни и недоволни от четката. Колкото и да я нищим, до едно мнение няма как да се стигне.

# 213
  • Варна
Взех прочутия фраер. Купуваха ги по два. Малко ме разочарова на пръв поглед. Кошницата е доста малка. А в брошурата не видях размери. Според мен е максимум за двама като обем.

Пише 6.7л уж.
ММ отиде към 9ч, ама йок. Щерката на път за работа в 7.55ч мина покрай Лидл, вика поне 10 човека чакат отвън.

# 214
При нас изчезнаха за няма и минута. Бяха около 12-13 бройки и който успя още на отварянето (вкл. и аз) да вземе, и това беше. Персонала също си е заделил в склада някоя друга бройка.

# 215
Литрите са достатъчно. Кошницата е висока и малка. Побира свободно две филии по моя субективна преценка.

Пише 6.7л уж.
ММ отиде към 9ч, ама йок. Щерката на път за работа в 7.55ч мина покрай Лидл, вика поне 10 човека чакат отвън.

И при нас ситуацията беше същата. След нападението останаха 9 кутии. Сигурно максимум до 15 минути са ги продали. Не беше честно да дават да купуват по два.

# 216
О, мексиканска седмица предстои.
Има едни консерви с царевица и червен боб, с някакво доматено сосче вътре, леко люти. Много ги харесваме със запържено месо. Постоянно се запасявам с тях.  Бързо и вкусно ядене.

Харесах си доста неща.
Портокаловите резени с шоколад са много хубави също.

# 217
И аз успях да купя ЕФ. Една жена беше натоварила 3 броя в количка.
Утро, благодаря за ревюто, ще взема и аз от консервите с боб и царевица.

# 218
Тези се побъркаха. Фраиъри с тонове за всеки вкус. Ще ги продават ли че по два. Сигурно си купуват по един за всеки месец от годината   Joy Joy Joy
Това ми напомни на един стар лозунг:
Скрит текст:
Да е телевизор да си взема за всяка стая по един.
Може и бизнес да отворят - заведение на самообслужване: взмете си от автомата храната и я запечете във фраиъра на вашата маса Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 12:56 от netman71

# 219
Осигуряват коледните подаръци на родата Joy

Спестихте ми ходенето и угризенията да го купя и после не го ползвам (сефте Stuck Out Tongue Closed Eyes). Интересно дали следващите дни ще има наличности на по-високата цена.

# 220
Купон за солети за 1ст, валиден до днес.

# 221
Тези се побъркаха. Фраиъри с тонове за всеки вкус. Ще ги продават ли че по два. Сигурно си купуват по един за всеки месец от годината   Joy Joy Joy
Това ми напомни на един стар лозунг:
Скрит текст:
Да е телевизор да си взема за всяка стая по един.
Може и бизнес да отворят - заведение на самообслужване: взмете си от автомата храната и я запечете във фраиъра на вашата маса Joy Joy Joy

Грижат се за доброто настроение на международни дървени философи. Фраерите са с тонове, само дето за 60 лв.с тия параметри можеш в най-добрия случай да купиш втора ръка.

# 222
Тези фраери отново изкараха най-лошото от някои потребители... Да спят пред магазина, да награбят по два-три... Едни с по три, други /повечето/ с нула. Браво на такива човечета, които пак помислиха само за себе си!

# 223
  • Варна
Като сме на тази тема. Аз имам купон за ето такъв еър фраер от Кауфланд. Дали е хубав? Нищо не ми говори тази марка.

# 224
Само аз ли не разбирам каква е тази история с фраерите?

Общи условия

Активация на акаунт