Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 13 407
  • 166
  •   2
Отговори
# 150
Ние бяхме купили кисело мляко Пилос 2% преди седмица-две (не помня точно, но е ХХЛ опаковка) и беше доооста кисело, почти като вкиснато. Вчера свърши последната кофичка.

# 151
  • оттам, откъдето започва България
Кисело мляко Пилос 3,6% ми е любимо. Когато купя XXL опаковка винаги е различно и не в положителен смисъл.

# 152
Ранобудна, и аз купувам ХХЛ от млякото, но определено не съм познавач. С коя мляко да го заменя? Но пак да е в пластмасова кофичка с капак.

# 153
  • оттам, откъдето започва България
Споделих мнение за тази опаковка, че не ми харесва.
Скрит текст:

# 154
  • София
Някой има ли представа пликовете за сандвичи дали са спрени, нещо не ги откривам?

# 155
О, аз я свързах с пластмасовата кофичка със същото мляко, моя грешка.

# 156
Не съм правила сравнение между киселото мляко Пилос 3,6% в кофичка от 400 грама и това в ХХЛ опаковка. И двете сме ги яли и пак драстична разлика не сме усетили (но и не ми е било за цел да ги сравнявам, та може и да е имало).
Лично аз не съм фен по принцип на киселите млека 2% (независимо на коя марка), но онова беше голям киселяк, детето отказа да яде от таратора...

# 157
Някой има ли представа пликовете за сандвичи дали са спрени, нещо не ги откривам? Има пликове за сандвичи, онзи ден взех .

# 158
  • София
За млеката : четете производителя. Абсолютно в рамките на нормалното е ХХЛ версията да е от друг производител спрямо стандартната опаковка на иначе същото мляко. Както и различни фирми да доставят за различните филиали.

Когато няма овче или биволско от Ведраре, а то напоследък хич няма, винаги купувам РС 4% от Ведраре. За мен това е съвършенството , а съм човек който яде по 60 кофички месечно.

# 159
  • Враца
Здравейте, знам, че брошурата изтече днес, но тази вечер ми изгоря сешоара и видях този в брошурата на Лидл.

Дали някой го има и има ли смисъл да ходя да го търся или за тези пари не става нищо от него. За първи път виждам нещо освен козметика на Cien. Ако беше на Silvercrest въобще нямаше да се колебая.

# 160
  • София
Сигурно ще има останали сешоари по филиалите.
Вземаш, пробваш и връщаш ако не си доволна.
Само трябва да пазиш касовата бележка и опаковката.

# 161
Някой има ли представа пликовете за сандвичи дали са спрени, нещо не ги откривам?
Погледнах специално за тях, но и в нашия филиал нямаше тази вечер.
Rebel, ние и преди сме купували кисело мляко Пилос 2% в ХХЛ опаковка. Не е било толкова кисело (към вкиснато даже - така става, когато се подквасва за по-дълго време). Или е такава партидата, или е от съхранението по веригата. За първи път се случва, а предполагам, че би трябвало да е от един и същи производител.
Киселото мляко 4% с производител Ведраре и аз много го харесвам, както и едно 4,5% (което май е нещо като имитация на Верея Чудно 5% - въпреки различният % масленост). Това 4,5% май на друг производител беше.

# 162
Здравейте!
Ще се радвам, ако някой има тази микровълнова https://www.lidl.bg/p/silvercrest-mikrov'lnova-furna/p10044588 да сподели мнение.
Конкретно ме интересува дали топли бързо, а също, когато се правят пуканки от тези за микровълнова, достатъчно широка ли е за да не се налага постоянно отваряне за наместване на пакета. (сегашната ни е 17 л. и постоянно трябва да я наглеждаме за да наместваме пакета, понеже опира все някъде и веднъж дори тръгна да се запалва...

Не е ок за пуканки. Малка е. Пакетът опира в стените и често спира да се върти. Синко отваря и го намества.
Друга марка имам, но същия обем като тази.

# 163
Някой видя ли как са черните и бежовите елеци на живо?

# 164
  • София
Погледнах специално за тях, но и в нашия филиал нямаше тази вечер.
.....
Аз в 3 филиала проверих и ги няма, попитах в единия, но служителката сякаш не знаеше за какво иде реч.

Общи условия

Активация на акаунт