Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 20 090
  • 254
  •   3
Отговори
# 195
Много ...не са.
Не и като преди.

# 196
  • Sofia
Къде има Меломакарона? Откакто някой пита преди седмици се оглеждам и..... Нямаааа

# 197
  • София
Къде има Меломакарона? Откакто някой пита преди седмици се оглеждам и..... Нямаааа
Вече са в постоянния асортимент, при бисквитите са, в метална кутия.

# 198
Преди 2 седмици купих на Parkside 3в1 акумулаторен вентилатор (ръчна прахосмукачка и духалка). В комплекта имаше 1 филтър за прахосмукачката и в книжката пишеше, че е консуматив и може да се поръча на еди си кой телефон и са дали код на акртикула. Звъннах на телефона, но ми дава, че не е валиден, а от националния телефон ми изпратиха съобщение, че за жалост този артикул не може да се поръча и закупи отделно. Дайте съвет как да си набавям филтри за прахосмукачката в този случай и не са ли длъжни те да предоставят консумативи за продуктите, които продават.

Преди време бях писала на Бушона за резервен филтър, но за друга тяхна прахосмукачка. Пратиха ми линк към този сайт. Поръчах го и дойде. Вижте дали няма и вашия.
https://www.kompernass.com/gb    

# 199
  • София
Аз бях писала на Лидл за нож за косачка Парксаид. Пратиха ме да си го купя от този саит https://grizzlytools.shop/

# 200
  • Sofia
Вече са в постоянния асортимент, при бисквитите са, в метална кутия.
Много благодаря, аз покрай тоя щанд не минавам и не поглеждам, но ще забърша една кутия като за начало.

# 201
Благодаря на всички, писах им и междувременно потърсих в сайтовете, които ми предложихте, но го няма точно този филтър.
Някой има ли комплекта за подправки, интересува ме бурканчетата дали имат цял отвор, а не само с дупки.

# 202
  • Sofia
Не, два с дупки и две затворени секции. За едри подправки не са много удобни, но не е драма.

# 203
# 204
Някой има ли представа дали за кухненските пътеки от миналата брошура все още важи по-ниската цена с Лидл+ или е било само за седмицата?

# 205
Само за миналата седмица беше. Обаче точно този вид свършиха по-бързо. Исках и от тях, но взех само от другите.

# 206
В новата брошура има стенен часовник, имате ли идея дали става да се постави чрез залепване?

# 207
  • Пловдив
Пак има парна четка в новата брошура??? Друг модел ли е от пусканата преди 2 седм?

# 208
Пак има парна четка в новата брошура??? Друг модел ли е от пусканата преди 2 седм?
Същата е-на Силвъркрест.Ех, трябваше моята да ти пратя преди да я върна Simple Smile .Беше в черно.

# 209
Взех прочутия фраер. Купуваха ги по два. Малко ме разочарова на пръв поглед. Кошницата е доста малка. А в брошурата не видях размери. Според мен е максимум за двама като обем.

Общи условия

Активация на акаунт