Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 135
  • 830
  •   1
Отговори
# 315
В постоянния асортимент на Лидл има ли сладко от портокали или лимони?
Мисля, че не. Май миналата седмица беше италианска и все още има останали такива на Italiamo. Помня как веднъж търсих по веригите сладко от портокали за някаква рецепта и имаше само в К в постоянния асортимент

# 316
Mисля, че има в ПА сладко само от портокали, но май е 100% портокали (без добавена захар и подсладители).

# 317
Да попитам: кой хляб, пълнозърнест или  с царевично брашно за диабетик, бихте препоръчали от Лидл?
Знам, че ще кажете от Пекарната е най-добре, но най-удобния магазин за този човек е Лидл.

# 318
  • София
Царевичен хляб е много трудно да се намери.
Където съм търсил, е било с добавка царевично брашно към пшеницата.

В Лидл пълнозърнестият хляб със семена от пекарната е много вкусен за мен и в постоянен асортимент.

# 319
Да, и аз казах за този пълнозърнест хляб със семената. Но до колко е пълнозърнест...

# 320
Кето хляб от Лидл? Има и пшеничен глутен, но ставал за диабетици.

# 321
.
Някой взе ли от термосите 700 мл с тясно гърло?
Аз имам такъв, но не го ползвам лятото, защото е зор да сложа лед я него. Трябва да е замразен на " пръчки" , че да влиза. А аз вода пия само студена. За друго термос не ползвам

# 322
Могат ли все още да се връщат дрехи с приложението, без касовата бележка?

# 323
Да попитам: кой хляб, пълнозърнест или  с царевично брашно за диабетик, бихте препоръчали от Лидл?
Знам, че ще кажете от Пекарната е най-добре, но най-удобния магазин за този човек е Лидл.

живена. Зелената ми е топ ( хляб не е, става ми лошо, но от този не).

# 324
Аз хапвам само Живена лилавата опаковка.

# 325
  • София /Абсурдистан
Царевичният хляб е 50 на 50 царевица и пшеница, питала съм. За диабетиците е черен хляб.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 00:33 от The Iron Lady

# 326
Mисля, че има в ПА сладко само от портокали, но май е 100% портокали (без добавена захар и подсладители).

Какво е ПА?

# 327
Постоянен асортимент е ПА.

# 328
Кето хляб от Лидл? Има и пшеничен глутен, но ставал за диабетици.
В нашия филиал няма кето хляб сигурно от поне месец и половина. Май е отлистен.
Севда, благодаря. Имам формички за лед на пръчки. Студена вода наливаме от хладилника най-често. По-скоро миенето ме притеснява...

# 329
Могат ли все още да се връщат дрехи с приложението, без касовата бележка?
Да, може.

Общи условия

Активация на акаунт