Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 119
  • 830
  •   1
Отговори
# 360
Някой ако е ползвал сос Халапеньо може ли да каже лютив ли е много? Ползвала съм Пири-пири, дали е подобен?

# 361
  • Пловдив
Детските етажерки и табуретки хубави ли са?

# 362
А Еър фрайера от миналата седмица, може ли да се мие кошницата му в съдомиялна. В ръководството нищо не пише. Праща ме към QR код за повече информация, но там няма за точно този модел нищо...

# 363
А Еър фрайера от миналата седмица, може ли да се мие кошницата му в съдомиялна. В ръководството нищо не пише. Праща ме към QR код за повече информация, но там няма за точно този модел нищо...

Нямам точно този. Но по принцип са с тефлоново покритие и се мият много бързо и лесно, не е нужно в съдомиялната. Ако е нужно, пусни го за една минута да се загрее и така го измий.

# 364
  • София
И миналогодишното кисело зеле на Авис в кофа беше опаковано в найлонова торба и вързано.

# 365
# 366
Този взех от парфюмните дезодоранти. Май бяха 2.99
Скрит текст:

# 367
  • Пловдив
И аз снимах 2 от дезодорантите...

# 368
И миналогодишното кисело зеле на Авис в кофа беше опаковано в найлонова торба и вързано.

И тазгодишното е в найлонова торба.

# 369
  • Sofia
Да, и е хубаво. Тествахме го вече.

# 370
  • Пловдив
Момичета, от кога няма Овесени трици? В 2 магазина липсват, явно ги няма в асортимента.

# 371
Да, и е хубаво. Тествахме го вече.
На Авис ли или другото?
При нас няма още от "парфюмните" дезодоранти. Про деуготе двзодоранти ли стоят или са на друго място? На Lovely много ще се зарадвам.😀
Иначе снимах конците за зъби:

# 372
Има ли от тези дезодоранти и мъжки?

# 373
  • Бургас
Момичета, iknik, mystic woman благодаря ви за снимките. Ще погледна при нас дали ги има.

По принцип използвам рол он. Взимала съм на Сиен няколко вида, но един от тях, не ми хареса изобщо. Много кофти аромат имаше.

Ще изпробвам и дезодоранта.

Иначе си имам любимци от ДМ.

# 374
Днес купих свински врат и чили кон карне в консерва. Обаче нямам идея дали в темата имаме фаворит и кой точно е той. Оказаха се няколко вида и просто грабнах най- голямата консерва.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 21:50 от mariat

Общи условия

Активация на акаунт