Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 070
  • 830
  •   1
Отговори
# 450
Моля за мнение за куфарите на колела от четвъртък следващата седмица?
Благодаря!

# 451
  • София
Моля, подсетете ме има ли сминдух? Чист, като моно подправка, не в шарена сол.

# 452
Има, да. Тази седмица взех и даже направих домашен хляб.

# 453
Аз обожавам миризмата на трюфел, трябва да го видя тоя микс.
Само не обърнах внимание такава ли е опаковката и тази година.
Може ли да я сравниш с нещо познато тази миризма?

# 454
  • оттам, откъдето започва България
Кой от двата кашкавала е по-хубав?

Или

# 455
  • София
За мен гюбека е по-хубав.

# 456
Morkovelka99, хич ме няма в описанието на аромати; веднъж бях писала тук, че кориандърът вони на буболечка миризливка Joy

Трюфелът мирише особено, но в никакъв случай на мръсни чорапи, както го изкарват. На чорапи на мен ми мирише пармезанът. В трюфела надушвам нещо мускусно, но ако си по-чувствителна на миризми, няма да ти хареса.

# 457
Ако го вземеш този микс, напиши дали се усеща.
Да, най-вече съм попадала на мнения, че го сравняват с мръсни чорапи  и затова и не ми е било любопитно да го опитам😄
Аз много обичам гъби, но ако трябва да ги изхвърля заради този трюфел много ще ме е яд.

# 458
Те и френските сирена ги оприличават на мръсни чорапи като мирис, че и мангото също...😃
Кориандърът (листа) и на мен ми мирише на миризливки.😁

# 459
За мен трюфелът има вкус, близък до чесъна, но не силен и остър, а по-скоро като на сготвения, минал през термична обработка чесън. Има и още някакви нотки - на гъби, на сирене, но в никакъв случай не на мръсни чорапи или някакви гадости.

# 460
Dolce, върху сирената и краката виреят сходни бактерии, затова Joy
Не само краката де, човешкото тяло като цяло.

Аз с най-голямо нетърпение другата седмица чакам житото Laughing
Гъбения микс може да го уважа, ако го открия, но преди четвъртък няма да пазарувам.

# 461
Вкъщи харесваме гюбека. Не съм купувала от другия и не мога да направя сравнение.

# 462
  • Sofia
+1 за Гюбека, редовно се купува от нас.

# 463
Моля за мнение за куфарите на колела от четвъртък следващата седмица?
Благодаря!
Купих такъв куфар и съм доволна - пътувахме със самолет, автобус и кораб и  няма драскотина по него, колелата също за здрави. Лесно се води с една ръка (трябваше да водя 3 куфара едновременно - справих се без никакъв проблем). Като прибавим приятната цена и 3 години гаранция за мен е топ покупка.

# 464
В месечната игра съм изпълнил сумата за първите 2 купона(незнайно кога), но не се появяват никъде за да ги активирам и ползвам. Някаква давност ли имат след като се спечелят?

Общи условия

Активация на акаунт