Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 039
  • 830
  •   1
Отговори
# 555
Днес - салата Дзадзики от гръцката седмица - няма такава гадост - нещо течно-кремообразно, безумно солено и чесън като за шкембе чорба /няколко броя/. Преди няколко месеца, може би половин година пак беше същата, но бях забравила, че поради този вкус бях спряла да я купувам. Сега пак отиде директно в коша. Добре, че вкъщи имах дъвка.

# 556
  • Русе
Здравейте,
Видях, че в брошурата за следващата седмица има елха. Имате ли представа дали е достатъчно гъста?
Не съм купувала елха от много години и не знам как да позная дали е хубава като гледам само кашона.

# 557
Кашон за 5 лв с намалени зеленчуци
https://www.facebook.com/reel/614312094981427
досега не съм виждала наживо
само единични неща

В темата се коментираха кашоните. Не са във всички филиали обаче, а наличността им зависи от управителя.
При нас съм купувала само веднъж такъв кашон и беше супер.
В моя магазин седят до пекарната на пода.

# 558
Купени от Лидл бадеми Алесто в срок на годност до 12/12/25 са супер изгорели и въпреки това се усеща вкус на гранясало. парт.№ е 120828.

# 559
А шам фъстъка. , който беше намален миналата седмица на 7 лв е 1/3 празни черупки в пакета. Вече втори пакет ми е така.

# 560
В моя магазин седят до пекарната на пода.
В този до нас са на нещо като етажерка до пекарната.

# 561
В Англия пуснаха кутии по 20 паунда.
Не съм снимала всичко.
С техни марки е пълно. Изненада са и са различни на всеки клиент.

# 562
Не ми звучи особено примамливо. Да бяха тип за мъже, за жени и за деца, но без дрехи... Или мистери бокс с дамски дрехи размер М например. Така ми изглеждат непродаваеми. За какво ми е на мен дреха ХХЛ и кутия на Парксайд?!
Сбирщайн на висока цена.

# 563
И на мен не ми изглежда примамливо. Отървават се от излишни продукти, а дали на този, който ги купи, поне част от съдържанието ще му допадне...не е ясно. Кутията обаче е симпатична.😂

# 564
  • София
А шам фъстъка. , който беше намален миналата седмица на 7 лв е 1/3 празни черупки в пакета. Вече втори пакет ми е така.

Ха, ние изядохме 3кг и много ни хареса.  Имаше няколко празни, но имаше и доста изпаднали на дъното на пликчето. Харесаха ни , че бяха доста добре отворени.

Искам да попитам дали някой е ползвал ето този уред. Оказа се че е на батерии и се притеснявам дали не е много слаб и дали върши работа. Имам полиневропатия и ни е необходим за стимулиране на нервите и мускулите.

ПС прочетох нагоре че сте коментирали уреда за масаж, но ако някой има  още какво да каже ще се радвам.

а и от инфрачервената лампа дали сте доволни

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 03:14 от luchi92

# 565
Вече 6-7 пъти го пусках, първо на програма TENS 30тина и после още 15тина минути на EMS. На между 3 и 5 стерен и още си държат батериите. Мен повече ме притесняват електролитите, защото четох че слез 20-30 употреби трябвало за се сменят... Иначе това си е един курс терапия, след който ще правя почивка и без това, и тогава ще търся спрей или резервни...
Иначе най евтиния със зареждаща се батерия е около 170лв (на Бюрер гледах), те си имат и резервни части, иначе като функции е същият.

# 566
А за човек с байпас и сърдечни проблеми дали е противопоказен този уред?
Ще се ползва за болно коляно.

# 567
# 568
Как са лентите при вас?
Моята е намалена на 600 лв., чак не мога да повярвам. От близо година лентата ми е на 900 лв като последните два месеца я бяха вдигнали на 1 000 лв. Май разбраха, че не пазарувам основно в Лидъл , да видим сега и какви купони ще ми пратят в понеделник.

# 569
Как са лентите при вас?
Моята е намалена на 600 лв., чак не мога да повярвам. От близо година лентата ми е на 900 лв като последните два месеца я бяха вдигнали на 1 000 лв. Май разбраха, че не пазарувам основно в Лидъл , да видим сега и какви купони ще ми пратят в понеделник.

След като се бяха оляли през септември с лента от 950 лв., при положение, че рядко достигахме 550 лв., сега два месеца поред е по 500 лв.

Общи условия

Активация на акаунт