Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 017
  • 830
  •   1
Отговори
# 705
Много ви благодаря за рецептите, ще пробвам още днес. Жилави стояха при моя опит да ги сготвя.

# 706
  • Козлодуй
От тези сладки "fortune cookies" взимал ли е някой, интересува ме горе-долу какви са късметчетата? Разни цитати, крилати мисли, пожелания тип бг коледна баница или нещо друго?

Чудя се дали да взема, но искам да преценя дали са подходящи за съответната сбирка/компания.

Много са хубави късметите - пророчески направо Simple Smile Ние с мъжа ми сутрин с кафето си взимаме по една бисквитка и каквото пише на нея такъв е деня ни често познават Simple Smile Жалко че в нашия Лидл вече не ги намирам - много искам да купя пак сега като ми напомнихте за тях Simple Smile

# 707
  • оттам, откъдето започва България
От понеделник ще ги има. Simple Smile

# 708
Не бях очарована от късметите. Мисля, че бяха точно като примера, посочен на кутията. “Today is your day. “ И се повтаряха много. Еднократно взимах.

# 709
  • София
Цитат на: ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[
[color=#ff0000
абонирал съм се. писах им и ми отговориха да си проверявам пощата.
минаха седмици, месеци ....нямам купони. папка спам ми е празна. Grinning[/color]
Вчерашното писмо, което при мен дойде днес, е със заглавие "Ние празнуваме, ти пестиш". Нямаш ли такъв имейл? Някъде по средата на писмото е купонът за гьоза.

# 710
От тези сладки "fortune cookies" взимал ли е някой, интересува ме горе-долу какви са късметчетата? Разни цитати, крилати мисли, пожелания тип бг коледна баница или нещо друго?

Чудя се дали да взема, но искам да преценя дали са подходящи за съответната сбирка/компания.

Много са хубави късметите - пророчески направо Simple Smile Ние с мъжа ми сутрин с кафето си взимаме по една бисквитка и каквото пише на нея такъв е деня ни често познават Simple Smile Жалко че в нашия Лидл вече не ги намирам - много искам да купя пак сега като ми напомнихте за тях Simple Smile
Благодаря, а може ли да дадеш конкретни примерчета на текстовете (в скрит текст, че да не разваляме изненадата на други, които биха ги купили), т.е. малко spoiler.Blush

# 711
  • Козлодуй
Скрит текст:

Благодаря, а може ли да дадеш конкретни примерчета на текстовете (в скрит текст, че да не разваляме изненадата на други, които биха ги купили), т.е. малко spoiler.Blush
[/quote]

Скрит текст:

# 712
  • софия
Как готвите картофени ньоки? Имам едни от Лидл и стоят във фризера, на първи опит изобщо не ми харесаха.
В Лидл са най-гадните ньоки. Нищо чудно, че не са ти харесали.

# 713
Относно нюзлетърския купон и не получаването му на мейл, водих дълга кореспонденция и това е последното от тях. Проработи, въпреки, че според моите спомени хронологията не беше при мен, така както те казват.
Скрит текст:
Благодарим Ви, че се свързахте с нас.
Направихме проверка по описания от Вас казус и установихме, че съществувате при нас в две различни клиентски бази - веднъж като клиент, регистриран само за нюзлетър и веднъж като регистриран Lidl Plus клиент. Тъй като с имейл ..... сте се регистрирала първоначално само за нашия нюзлетър, а едва след това този имейл е добавен във Вашия Lidl Plus профил, за нашата база данни сте останала само като нюзлетър потребител, което означава, че няма как да получите купона за отстъпка, съдържащ се в нашите седмични нюзлетъри.

За да коригираме тази информация и да можете да получавате купоните успешно, моля последвайте стъпките по-долу:

1. Отворете последния получен нюзлетър, отидете най-долу и кликнете върху линка за отписване от нюзлетъра. Потвърдете отписването.
2. Изчакайте поне 24 часа след заявения отказ;
3. Отворете Lidl Plus и отидете в меню Профил;
4. Потърсете раздел Настройки и натиснете върху Комуникация;
5. Позволете комуникацията по имейл от това меню.

След като изпълните стъпките, проследете дали отново получавате нашите седмични нюзлетъри и опитайте да заредите купона от следващия получен нюзлетър.

Ако имате нужда от съдействие или допълнително разяснение, моля посочете ден и час, в който бихме могли да Ви позвъним, за да Ви навигираме по телефона или просто ни пишете отново.

Надяваме се, че ще успеем да разрешим създалия се казус заедно. Оставаме на разположение!

# 714
Ха, как е станало това с късметите на български??? Както пише и на брошурата, би трябвало да са на немски или английски. Аз взех от тези на английски и бяха повтарящи се и плоски.

# 715
  • София
Аз миналата година взех такива сладки с късмети за нова година и самите сладки изобщо не ни харесаха. Твърди и безвкусни. А късметчетата бяха като някакъв недодялан превод, бяха на български. Може тази година да са по-добри.

# 716
Явно нещо са променяли. Аз взимах преди доста време, нямаше български тогава. Но изпълнението беше слабо и не повторих.

# 717

# 718
Имам купон за гръцки питки-20 %, някой ако го иска, да пише.

# 719
Искам да споделя какво ми се случи днес. Имах купон за отстъпка от 5 лв. при покупки над 50. След като платих ми се стори, че купонът не е хванал, понеже сметката ми се видя по-висока, отколкото грубо бях изчислила. Гледам на бележката - всички стоки са с отстъпка. Събрах отстъпките и опа, сумата идва към 2,50 лв, а не 5. Набързо ми дадоха остатъка, но се чудя колко ли хора изобщо ги проверяват тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт