Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 023
  • 830
  •   1
Отговори
# 690
В пощата ти.. ако си се абонирала за онлайн бюлетин там е, ако нямаш давам ти моя 18% намаление. Аз няма да го ползвам
Точно днес има купон за гьоза в нюслетъра

Къде е купона?! Не съм запозната. Моля поясни за невежите Simple Smile

# 691
  • София
В пощата ти.. ако си се абонирала за онлайн бюлетин там е, ако нямаш давам ти моя 18% намаление. Аз няма да го ползвам

С най-голямо удоволствие щях да го използвам, ако нямах полет утре. Много благодаря.  Нека някой друг хапне гьозата.

# 692
  • Варна
Благодаря на всички, които ми отговориха за бисквитките. Купихме от  Била, защото не ни се чакаше дали ще заредят от Лидл.

# 693
Как готвите картофени ньоки? Имам едни от Лидл и стоят във фризера, на първи опит изобщо не ми харесаха.

# 694
  • София
Как готвите картофени ньоки? Имам едни от Лидл и стоят във фризера, на първи опит изобщо не ми харесаха.
Замразени никога не съм и не знам дали трябва да се размразяват първо, но пресните ньоки се приготвят аналогично на прясната паста - сваряват се 2-4 мин и после можеш да овкусиш с всичко, с което можеш и пастата.
Примерно с някакво настъргано жълто сирене и сушени домати от буркан. Сиренето слагам на секундата след изваждането им за да се разтопи от температурата.

# 695

Понеже се споменаваше Кам маркет и джинджърести  сладки снимах тези.

# 696
Благодаря на всички, които ми отговориха за бисквитките. Купихме от  Била, защото не ни се чакаше дали ще заредят от Лидл.

И аз вчера ги загледах и май няма да чакам. 650 г са 4,99 лв., не знам това добра цена ли е.

# 697
Най-често съм яла така приготвени ньоки и бяха много хубави:
https://www.giallozafferano.com/recipes/Gnocchi-alla-sorrentina.html

# 698
Здравейте, бях попитала тук за чайовете с джинджифил. Пуснах и официално запитване до Лидл, ето какво ми отговориха:

Здравейте, госпожо .....,

Искаме да Ви уверим, че Лидл България следи внимателно желанията и предложенията, които получаваме от нашите клиенти, и че при възможност включваме в постоянния асортимент или в седмичните ни акции продукти, към които клиентите проявяват силен интерес. Ще предадем желанието Ви отново да възстановим доставките за продукта към отговорните лица.

Благодарим, че сте отделили време да ни пишете, както и за доверието, което ни гласувате.

С уважение,
Екипът на Лидл
отдел Обслужване на клиенти

Здравейте, в Лидл копувах чайове, който са ми любими, но от извествно време в магазините им, които посещавам този вид вече го няма. Моля, ако някой ги види в Софийски Лидл да ми пише, къде ги има.
Благодаря предварително!

Миналата седмица си ги заредих от Кауфланд,

# 699
  • София
reninel, благодаря, а в кой Кауфланд? Аз тази марка не съм я виждала, в този който пазарувам.

# 700
От тези сладки "fortune cookies" взимал ли е някой, интересува ме горе-долу какви са късметчетата? Разни цитати, крилати мисли, пожелания тип бг коледна баница или нещо друго?

Чудя се дали да взема, но искам да преценя дали са подходящи за съответната сбирка/компания.

# 701
  • Буркина Фасо

абонирал съм се. писах им и ми отговориха да си проверявам пощата.
минаха седмици, месеци ....нямам купони. папка спам ми е празна. Grinning

# 702
reninel, благодаря, а в кой Кауфланд? Аз тази марка не съм я виждала, в този който пазарувам.

Аз съм в Бургас обаче Simple Smile .Иначе където са чайовете, но при нас към края на рафта и най на високото Simple Smile .

Аз съм вземала от тези късметчета-даже 2 пъти. Получи се интересно,но сега убий ме не помня какви бяха късметите Rolling Eyes .Но не са били нещо неподходящо.И на вкус не бяха лоши,

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 11:45 от reninel

# 703
А шам фъстъка. , който беше намален миналата седмица на 7 лв е 1/3 празни черупки в пакета. Вече втори пакет ми е така.

Ха, ние изядохме 3кг и много ни хареса.  Имаше няколко празни, но имаше и доста изпаднали на дъното на пликчето. Харесаха ни , че бяха доста добре отворени.

Искам да попитам дали някой е ползвал ето този уред. Оказа се че е на батерии и се притеснявам дали не е много слаб и дали върши работа. Имам полиневропатия и ни е необходим за стимулиране на нервите и мускулите.

ПС прочетох нагоре че сте коментирали уреда за масаж, но ако някой има  още какво да каже ще се радвам.

а и от инфрачервената лампа дали сте доволни
Скрит текст:

Специално отворих пакет и го пресипах в прозрачен, за да се видят празните.

# 704

Замразени не съм правила, но пресните ги изсипвам в купа, слагам олио, сол и подправки по желание. Обърквам и ги изсипвам в тава върху хартия за печене. Пека ги във фурната за около 15-20 мин. Моите деца ги ядат като семки.

Общи условия

Активация на акаунт