Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 027
  • 830
  •   1
Отговори
# 675
Точно днес има купон за гьоза в нюслетъра

# 676
  • София
RebelHeart, Благодаря много!Значи най-вероятно са го преди това кафе,нещо което беше хубаво се спира...
жалко!
Стотици пъти през годините се е случвало с различни продукти - изчезват за някакво време и се връщат. Изчакай и проверявай периодично. 3в1 и 2в1 са популярни в България и смятам, че ще ги върнат.

# 677
Mimeto7474, снощи специално погледнах за това кафе. Нямаше го. В провинцията съм. Имаше само в червеникави пакетчета, може би 3 в 1, не запомних.

# 678
  • София
Здравейте, бях попитала тук за чайовете с джинджифил. Пуснах и официално запитване до Лидл, ето какво ми отговориха:

Здравейте, госпожо .....,

Искаме да Ви уверим, че Лидл България следи внимателно желанията и предложенията, които получаваме от нашите клиенти, и че при възможност включваме в постоянния асортимент или в седмичните ни акции продукти, към които клиентите проявяват силен интерес. Ще предадем желанието Ви отново да възстановим доставките за продукта към отговорните лица.

Благодарим, че сте отделили време да ни пишете, както и за доверието, което ни гласувате.

С уважение,
Екипът на Лидл
отдел Обслужване на клиенти

Здравейте, в Лидл копувах чайове, който са ми любими, но от извествно време в магазините им, които посещавам този вид вече го няма. Моля, ако някой ги види в Софийски Лидл да ми пише, къде ги има.
Благодаря предварително!

# 679
Мхм. И на мен така ми отговориха за маслините с аншоа, за които им писах преди време.
Ами още не са се появили в асортимента.

# 680
  • София
Здравейте!
Моля, ако някой днес е пазарувал в Лидл към 10 - 10,30ч. да сподели дали е оправен проблема с терминалите. Може ли вече да се плаща с карта?

# 681
Аз пазарувах около 10.30ч днес, платих с карта, нямаше проблем. Преди мен една жена също плати с карта. В провинцията съм.
Погледнах и аз за кафето 2 в 1, нямаше. Имаше само на Нес кафе (3 в 1 и 2 в1). На лидълската марка, нямаше.

Купих термо клин  и топ за щерката. И двата продукта ми харесаха като материя.

Аз приготвих гьозата в тенджера (това беше един от начините за приготвяне описан на опаковката) - във вряща вода се слагат и се варят 3 минути. Спазих технологията, но на нас не ни харесаха. Въпрос на вкус.

# 682
  • Sofia
Гьозата става много вкусна като първо се запържи леко и после се залее с вода за около 2 Мин. Аз даже по-скоро я запичам, на почти сух тиган.

# 683
Здравейте!
Моля, ако някой днес е пазарувал в Лидл към 10 - 10,30ч. да сподели дали е оправен проблема с терминалите. Може ли вече да се плаща с карта?
Може

# 684
Уф, много съм зле. Аз съм купила от гьозата със зеленчуци (зелената опаковка), сега видях купона в електронната поща и се сетих . И се чудя защо се усещаха само хрупкави (буквално сурови зеленчуци).
Сега ще се поправя и ще взема от правилната опаковка.
Благодаря, че споделихте как я приготвяте, ще пробвам по този начин.

# 685
Някой питаше по-назад за Коледна елха. В Лидл Княжево имаше няколко броя.

Аз си взех такава със "сняг" и я намирам за хубава - гъста е, сглобява се на 3 части, 1.80м е висока. Е, малко сняг пада от нея, но цялостно ми допада Simple Smile
Скрит текст:

# 686
Някой има ли този шиатсу масажор да сподели мнение?
Не сме имали вкъщи подобен уред и нямам никаква представа по какво да го избирам.

# 687
И аз писах  а Лидл за кафето,отговориха ми същото и на мен!

# 688
Много ми допадат балсамите Сиен. Миришат приятно и не са твърди (има едни балсами, които едва можеш да нанесеш на устните, толкова са твърди).

# 689
  • София
Точно днес има купон за гьоза в нюслетъра

Къде е купона?! Не съм запозната. Моля поясни за невежите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт