Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 033
  • 830
  •   2
Отговори
# 660
Аз пак да питам за това кафе навсякъде ли е изчерпано

# 661
Мисля, че видях онзи ден от кафето 2в1. Ще погледна пак.
Аз купувам понякога от семейната опаковка шунка слайс. Не знам обаче защо точно в тази опаковка шунката вътре е навита/нагъната? Дали има някаква логична причина?
Купих от балсамите за устни на Сиен в опаковка по 3 броя (само сини Classic care имаше при нас - аз такива исках). Харесаха ми.🙂

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 19:32 от dolce miele

# 662
  • оттам, откъдето започва България
Аз пък си търся балсам за устни. Има ли в Лидл?

# 663
Писала съм в предишната ми публикация за балсам за устни.
Чудя се чие е "гениалното" решение, но в нашия филиал са сложили лаковете Сиен на най-горния рафт...🤭
За елхата - изчакайте дали няма да се появи в някоя от следващите седмици в Кауфланд.  Ако е вариант.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 21:04 от dolce miele

# 664
Гланцът е нещо блестящо, а аз търся омекотяване.

# 665
Ранобудна, чак сега видях, че съм писала "гланцове".😅 Редактирах. Да, точно балсами имах предвид.🙂

# 666
Добре Simple Smile, щом е балсам, ще го пробвам.

# 667
Те в Лидъл гланцове нямат. Цената е супер, три броя за 2,99 лв.🙂

# 668
  • София
Не мисля, че има наложителна причина да са подредени слайсовете така, освен визуално да изглежда по-добре и повече.
Виждал съм често по-скъпи слайсове по 80 /100 грама опаковката подредени именно така.

Ще проверя за кафето 2в1 след малко.

# 669
Според мен така продуктът е за по-бърза консумация, защото има повече въздух между нагънатите слайсове...

# 670
Благодаря Ви момичета за отзивите относно кафето в нашия Lidl отдавна го няма, не знам дали не го спряха, питах в магазина- от мен разбраха че го няма...

# 671
  • София
Няма от тези пакетчета 2в1, не.

Но пък има, с етикет Ново в ПА, картофената салата със сметанов крем и див лук - 6.49 за кг

# 672
# 673
  • София
Купих гьоза с пилешко и зеленчуци , охладена, "ново в асортимента".
Изобщо не ни хареса. Замразената от азиатската седмица беше много по-хубава.

Ха, на  нас пък много ни хареса тази с пилешкото. Запържих я леко от 3-те страни. След това сипах малко вода. Повря 3-4 мин и за лях със соевия сос. така беше описано на опаковката. Беше ни много вкусно. Днес купих още.

ще пробваме и замразената от азиатската седмица

# 674
RebelHeart, Благодаря много!Значи най-вероятно са го преди това кафе,нещо което беше хубаво се спира...
жалко!

Общи условия

Активация на акаунт