Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 035
  • 830
  •   1
Отговори
# 645
Ако е било нещо специално с картата, си е греда. Но ако е само заради "големите" им награди, не е никаква драма.

# 646
Аз съм връщала уред, който да ми маркират отново на нова бележка, но заради гаранцията и дигиталната бележка.

# 647
Върнали са конците за зъби в асортимента. Има 3 вида: за чувствелни зъби единична бройка, а с восък и разширяващ се по два в опаковка 4.99лв  .

Кой вид конци препоръчвате, кои са по-добри?

П.п някой знае ли шкембето от младо телешко трябва ли да го варя предварително?

# 648
  • Sofia
Да, вари се.

# 649
  • София
Вишните наистина са 7.99 и са стария си грамаж - 450. Направо съм потресен! Боровинките и ягодите, сметнато на килограм, излизат по-малко.
При мен на Канала явно ги е било срам етикет да сложат, та няма 😵‍💫. Проверявах ги на уреда.

# 650
Да си ги ядат вишните на тази цена. Аз ще пропусна.

# 651
Единственото предназначение на моите вишни е да ги държа във фризера и да си ги добавям в Спуманте-то, тъй че и аз ще пропусна. Ще ги заместя с ягодите Laughing

# 652
To и малините май излизат повече на сметка от вишните (или приблизително същото). Trollface 😆
А и любимото ми спуманте Аllini изчезна (евтиното) и останаха само по-скъпите видове...

# 653

Кой вид конци препоръчвате, кои са по-добри?

Тези за чувствителни зъби и с восък са подходящи за хора с малко разстояние между зъбите, при които разширяващият се конец трудно влиза между зъбите, защото е по-дебел.

# 654
Снощи си купих пилешка/пуешка шунка Dulano. От тази, която е леко нагъната в опаковката. Беше на промоция. Срок до 18.11.2025г. Като я отворих и имаше неприятен аромат, според мен на развалено......

Тази седмица нищо не видях интригуващо.

# 655
  • Буркина Фасо
така си мирише. Grinning
ако ти се занимава задръж я до срока на годност да видиш, че миризмата няма да се промени, а и надали ще започне да  се разваля макар и отворена.

# 656
така си мирише. Grinning
ако ти се занимава задръж я до срока на годност да видиш, че миризмата няма да се промени, а и надали ще започне да  се разваля макар и отворена.

Ъъъъ..... Аз често купувам най-различни разновидности на пилешка/пуешка шунка, вкл. и тази. Не ми е направило такова впечатление. Май ще я хапнат кучето и котката. Rolling Eyes

# 657
Купих гьоза с пилешко и зеленчуци , охладена, "ново в асортимента".
Изобщо не ни хареса. Замразената от азиатската седмица беше много по-хубава.

# 658
  • Буркина Фасо
така си мирише. Grinning

Ъъъъ..... Аз често купувам най-различни разновидности на пилешка/пуешка шунка, вкл. и тази. Не ми е направило такова впечатление. Май ще я хапнат кучето и котката. Rolling Eyes
за мен пуешкото е една идея по-ароматизирано от пилешкото. и месата в тарелки са с по-особен мирис. лидълските меса в защитена атмосфера се различават от подобните в другите магазини. може би този мирис идва и от газа, който се използва за защитен.

# 659
Момичета издирвам елхата в Lidl. В Пловдив обиколих всичките Лидали не я открих.
Обадете се на клиентския номер и попитайте:
02 90 66 444
Трябва да кажете арт номер от брошурата. Много са отзивчиви винаги. Аз дори питам къде и колко бройки има, за да имам повече избор, ако търся нещо което е в различни цветове.
Елхата я няма никъде.Изчерпана наличност Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт