Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 039
  • 830
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Сякаш бяха 3.99 вишните. 2.99 може да е била промо цена.
Сигурно ли е, че грамажът е същия?
Наблюдавам тенденция да сменят малко по малко асортимента с по-големи разфасовки - днес взех от обезмаслителя W5, който е вече 1 литър, а беше 750 мл. Цената е малко нагоре, да, но сметнато на литър излиза по-евтино отколкото беше.

# 631
Вероятно това са били вишните, които съм взела на промо:

В сегашната брошура има големи разфасовки и на прима виста реших, че едните са вишни, но видях, че са ягоди.

# 632

П. П. Сега ще трябва да правя домашни Спекулос, добре, че има рецепта в блога на любима съфорумка.
Доближават ли се до Лидл-ските? Може ли рецептата?
Да, много се доближават до истинските. Даже бих казала, че направо са същите на вкус.😃 Правила съм ги.
Замразените вишни на каква цена бяха преди да изчезнат?
Днес видях, че са се появили, същия грамаж за 7.99
Не бяха ли 3-4 лв Anguished
Цена около 3,99 лв помня аз за 450 грама. Да не е по-голям грамажът? А марката каква е?
Напоследък и аз забелязвам, че увеличават размера на опаковките/грамажа/бройките в пакет. Започнаха с мицеларната вода, шампоаните, балсамите, тампоните, препаратите и др. подобни. Не мога да се сетя кой продукт, но и вчера видях поредния с по-голяма опаковка.
За гланцовете за устни на Сиен искам мнение, за синия по-конкретно. Класик кеър май се води или подобно. Мисля, че са 3 броя за 2,99 лв. В Кауфланд аналогичен е в опаковка 1 брой за 1,99 лв. Даже се зачудих дали в Лидъл съм гледала цената в евро или в лева, но 2,99 беше изписано със сигурност и едва ли.
Adalind, това са видните, точно. А сега и с опаковките ХХЛ може да е станало объркване. Аз се надявам да се върнат тези вишни, любими ни бяха.

# 633
Момичета издирвам елхата в Lidl. В Пловдив обиколих всичките Лидали не я открих.
Обадете се на клиентския номер и попитайте:
02 90 66 444
Трябва да кажете арт номер от брошурата. Много са отзивчиви винаги. Аз дори питам къде и колко бройки има, за да имам повече избор, ако търся нещо което е в различни цветове.

# 634
С етикет ново бяха вишните, 450 грама 7.99
Почти съм сигурна, че не бъркам.

# 635
Може пък да са на друга марка. Виждала съм с подобен грамаж и цена в Кауфланд. Иначе там имаха и собствена марка с двоен на лидълския грамаж (и цена, естествено, но на кг излизаха с подобна на лидълската цена).

# 636
  • Пловдив
Момичета издирвам елхата в Lidl. В Пловдив обиколих всичките Лидали не я открих.
Обадете се на клиентския номер и попитайте:
02 90 66 444
Трябва да кажете арт номер от брошурата. Много са отзивчиви винаги. Аз дори питам къде и колко бройки има, за да имам повече избор, ако търся нещо което е в различни цветове.
Благодаря за съвета!🌺
Утре ще звъня да видим дали ще мога да купя.

# 637
С етикет ново бяха вишните, 450 грама 7.99
Почти съм сигурна, че не бъркам.

Напълно е възможно да е такава цената. Тази година черешите бяха много скъпи, логично е и вишните да са на висока цена.

# 638
  • София
...
За гланцовете за устни на Сиен искам мнение, за синия по-конкретно. Класик кеър май се води или подобно. Мисля, че са 3 броя за 2,99 лв. В Кауфланд аналогичен е в опаковка 1 брой за 1,99 лв. Даже се зачудих дали в Лидъл съм гледала цената в евро или в лева, но 2,99 беше изписано със сигурност и едва ли.
...
Аз имам от миналата година. Доволна съм. Бях ги взела , за да си сложа във всички чанти по един Simple Smile Хидратира, омекотява, съвсем леко е парфюмиран. Сега отворих третия и очаквах да е гранясал, но си е съвсем ОК.

# 639
Подарявам купон за кашу

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 11:40 от rosicapi

# 640
  • София
Подарявам купон за кашу

свободен ли е?

# 641
Върнали са конците за зъби в асортимента. Има 3 вида: за чувствелни зъби единична бройка, а с восък и разширяващ се по два в опаковка 4.99лв  .

# 642
И при нас се появиха преди няколко седмици, но имаше само два вида тогава.

# 643
  • Бургас
Здравейте, забравих на касата да чекна лидл+, мога ли нещо да направя?
Пазя си касовата бележка, много ме яд защото направих голяма сметка.

# 644
Не, само връщане на всичко и маркиране и плащане наново

Общи условия

Активация на акаунт