Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 009
  • 830
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Същите - никъде. Те са собствена марка.
Евентуално може да се провери в други държави.

# 751
Отдавна не важи правилото за виното и месото. По това време бих го сервирала по-скоро с червено вино, но зависи как е сготвен заекът и каква е концепцията на менюто.
И една бутилка е малко.

# 752
  • София
Здравейте,
Миналата година в Лидл имаше едни страхотни чайове с джинджифил в различно съотношение. Някой знае ли къде на друго място могат да се купят, защото ги няма вече?
Няколко поста преди Вашият го коментирахме. Вижте ми предишните постове, там са сложила, отговора на Лидл на въпроса ми за чайовете.

# 753
По темата с "изненадите" в касовите бележки, аз също ги следя. В К. ми се е случвало 2 пъти намален артикул да излезне в бележката с крайна редовната му цена. А в лидъл съм имала случай да не ми зачете купон за намаление и подобно на съфорумката от преди няколко поста да имам маркиран артикул, който не съм купувала. Бях взела 2 детски комплекта, еднакви, но понеже все си водя груба сметка за крайната сума на пазаруването, ми направи впечатление, че сметката излезе с около 10 лв над моите изчисления и като зачетох бележката се оказа, че единия детски комплект го нямаше, а на негово място имаше дамска рокля. Та веднага влязох обратно с все покупки и ми възстановиха сумата. Служителя също се озадачи, защото при проверката на комплектите с еднакви етикети, оригинални единия си излиза, а на другия рокля вадеше. Та от тогава си чета всичко в бележките от всеки магазин

# 754
Наскоро като се писа тук, че може вече и през сайта на Лидл да се влиза в профила и да се активират купони, се зарадвах ама до сега само веднъж успях да го ползвам. Непрекъснато изписва системата е натоварена и изобщо не може да се ползва сайта за тази цел.Expressionless

# 755
Здравейте, много бързо пишете и не ми остава време да ви следя Blush
Влизам с едно питане и дано не се повтарям (прегледах последните страници, но не видях отговор).

Чудя се защо 85% черен шоколад е по-евтин от 74%-ния? Не би ли трябвало да е обратното? Марката им е една и съща, така че това отпада като предположение... но нещо ми се губи логиката Thinking

Видях, че тази седмица има спрей против залепване. Чела съм доволни отзиви от предишни теми, но се чудя дали е само за еднократна употреба или после може да се пълни отново... на брошурата не мога да го видя добре.

Благодаря ви Simple Smile

# 756
Видях, че тази седмица има спрей против залепване. Чела съм доволни отзиви от предишни теми, но се чудя дали е само за еднократна употреба или после може да се пълни отново... на брошурата не мога да го видя добре.

Благодаря ви Simple Smile
Не може да се пълни повторно

# 757
  • София
Започва строителството на нов обект в София : Симеоновско шосе, кръстовището с Иван Странски и непосредствено до Кауфланд и Фантастико.

# 758
Аз пък се чудя защо шоколадите J. D. Gross са всичките по 5,49 лв (т.е.. всичките са на цената на най-скъпия преди - на този с 95% какао)... И на мен ми убягва логиката.

# 759
Какво представлява тази паста за печене, в тубичка е? Има 3 разновидности - портокал лимон и ванилия.

# 760
Започва строителството на нов обект в София : Симеоновско шосе, кръстовището с Иван Странски и непосредствено до Кауфланд и Фантастико.

Лидл ли ще има там? То има вече един магазин, но е на "Йордан Йосифов", т.е. в началото на Студентски град.

Обожавам шоколадите на J.D. Gross. За мен са по-добри и от Линд. Напоследък нищо не мога да харесам от борушара. Или ако харесам, не е заредено/вече го няма. При нас не правят и от кошниците с плодове и зеленчуци.

# 761
При нас не правят и от кошниците с плодове и зеленчуци.

И аз така си мислех. Днес по една или друга причина не бях на работа и около обяд минах през Лидл. Исках от шоколадите с кашу. Имаше два останали кашона за 4,99 и аз забърсах единия. Изхвърлих единствено две някакви изсъхнали репи, които и при други обстоятелства не бих погледнала, и 3 зърна от над килограм сладко грозде. Имаше около10 чудесни лимона, броколи, около 2 кг различни домати и един картоф.

# 762
  • София
За строителство на Лидл писах по-горе, да.

А къде на майтап, но и не, да ви покажа, че вишните с новата си цена при мен са буквално изкупени. Беше пълно на макс, сега е един пакет 🙃

# 763
Вчера случайно имаше 3 клончета с плодове, но не ми харесаха, а исках поне веднъж да взема. Зелени ябълки, карфиол и моркови. Disappointed

Видях паста за зъби с въглен. Избелваща е предполагам, но добра ли е? Защото от маслата им за лице ( за зряла кожа) пламнах и изхвърлих

# 764
Тази вечер много се издразних на несъответствие в брошурата, която разглеждах днес преди обяд и тази, която е в момента. Обикновено си правя скрийншотове на каквото си харесам (заради липсата на Любими от старото приложение). Харесах си бял и черен кувертюр на 3,99. Отивам днес, гледам цената на черния 5,49. Скенера в магазина не го хвана и питах на касата - нямал намаление. Показах скрийншота на касиерката, която сигурно 5 минути се обяснява на слушалката и в крайна сметка намаление няма. Както и да е, оставих го и реших да проверя брошурата отново. Оказа се, че са я редактирали. 😒
Скрит текст:
Сегашната брошура:

Брошурата снимана днес преди обяд:

Общи условия

Активация на акаунт