Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 68 990
  • 830
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте,
Миналата година в Лидл имаше едни страхотни чайове с джинджифил в различно съотношение. Някой знае ли къде на друго място могат да се купят, защото ги няма вече?
Няколко поста преди Вашият го коментирахме. Вижте ми предишните постове, там са сложила, отговора на Лидл на въпроса ми за чайовете.
Благодаря!
Писах им на формата за контакти. Ако искате, пишете и вие, за да видят, че има повече интерес да ги върнат.

# 781
По повод ненамаления натурален кувертюр - снощи им писах мейл и преди малко ми изпратиха извинителен купон за 5лв.

# 782
Имам това тесто от Лидл, но не знам какво да го правя и за какво печиво ще е подходящо. Някой да го е използвал? Какво е на вкус и консистенция?

# 783
За мен е нещо тип козуначено. За някаква сладка плънка. Кифлички с мармалад, шоколад или локум. Нещо такова.

# 784
На гърба му пише ли начин на приготвяне?

# 785
не съм се научила още да чета.

# 786

Joy Joy Joy

Култово!

# 787
  • София
Имам това тесто от Лидл, но не знам какво да го правя и за какво печиво ще е подходящо. Някой да го е използвал? Какво е на вкус и консистенция?

за канелени рулца, дали ще стане?

# 788

Има рецепти..щях да ви предложа.
Жалко че не умеете да четете.

# 789
Скрит текст:
Тета, не става  въпрос какво се опитват да ти продадат или не, а че просто е неудобно такива дреболии да са най-отгоре. Но...щом им се подрежда, ако клиентите бутнат част от артикулите в опита си да достигнат до тях, ок...😁 Нещо, което е малко по-голямо примерно от гумичка, е просто нелепо да стои най-отгоре, че и зад онази преградка пред рафта хептен не можеш да достигнеш до "заветния" артикул...освен ако не си поне 180 см.
Иначе аз си гледам навсякъде, където има нещо, което ме интересува.🙂 Маркетинговите им стратегии са ми ясни, но в случая ми прилича просто на недомислица.

Стратегия е това, казах ти. Нещата които искат да продадат най-много, са на нивото на очите.
Не ги интересува гумичката дали ще я купиш, за това е горе. Не е недомислица, а точно е мислено да е така.
От ясно по-ясно....
Дали ти/ни харесва...няма отношение.
Те си редят маркетингово.........това няма общо с твоето удобство. Никога не е имало...
Не съм споменала изобщо цената.🙂 Написах "малко по-големи от гумичка" и "дребни артикули" заради размера на артикула, т.е. не знам защо се предполага, че трябва да са артикули, които не искат клиентите да си купят.

# 790
  • София
Миналата година не успях да купя от стъклените чаши с дръжка, с крем.
Вчера купих. Харесват ми чашите!  А кремчето е разкошно!  С кафе и с ванилия е. Чашките имат капачета.  Кремът е много приятен! Не е много спадък. С удоволствие бих пила кафе в тази чаша!

# 791
  • София
Тази седмица има доста интересни украси за сладкарски неща, които миналата не съм виждала. Има и любимите ми лимонови корички Heart Някакви мини шоколадови звездички, елхички. Мини френски макарони...направо ми се прииска да започна пробно с коледните лакомства.

# 792
Вчера купих. Харесват ми чашите!  А кремчето е разкошно!  С кафе и с ванилия е. Чашките имат капачета.  Кремът е много приятен! Не е много спадък. С удоволствие бих пила кафе в тази чаша!
[/quot

Кои чаши?

# 793
Тази седмица има доста интересни украси за сладкарски неща, които миналата не съм виждала. Има и любимите ми лимонови корички Heart Някакви мини шоколадови звездички, елхички. Мини френски макарони...направо ми се прииска да започна пробно с коледните лакомства.

И аз така, но ми липсват коледните подправки, особено една комбинирана.

# 794
Какво е капачето, миже ли снимка? Те миналата година май в брошурата тези чаши бяха снимани така, че не си личеше, че имат и дръжка.

Общи условия

Активация на акаунт