Turkish Airlines, Pegasus, AJet, Corendon, SunExpress, Freebird - Тема 2

• 2 900
  • 76
  •   1
Отговори
# 45
На мен ми излезнаха цени след регистрация, но цената е от 54евро в посока. На вас излизат по 28 сигурно защото сте стар клиент и сте летяли с тях.
Не, преди да си вляза в профила,  ми изписва, че са 28 евро. Говоря за Истанбул.
Иначе до Анталия са 54 евро. А има и друго, промоцията е вчера и днес. Тоест някои дати вече се изкупуват и цените се качват. Тоест все по-малко стават датите с 28 евро за Истанбул. (И на други хора излизат по 28 евро, някои приятели вече си купиха билети до Истанбул през май).

ПЕГАСУС в сътрудничество с ИБЕРИЯ пуска полети и до Лисабон, както и още 11 испански града с прекачване в Мадрид.  За Сао Пауло - Бразилия, вече споменахме по-горе.

# 46
Като гледам най-изгодните цени са за най-неудобните часове Simple Smile от моята гледна точка, разбира се, като човек, който гледа смяна на транспорта Simple Smile

# 47
diziler аз изобщо нямах цени докато не влезнах в профила. Когато не си регистриран и влезнал не ги показва.
Пуснали са късни полети до Анталия и ранни на връщане та не са ми удобни. Предполагам сега гледат да хванат за тези часове местата пък по натам ще пуснат по-добри часове. Поне аз така се надявам. Вие сте по-запознати дали е вероятно това нещо?

# 48
е, явно е само за членове засега, а аз така и не можех да стана, не ми пращат код...

# 49
diziler аз изобщо нямах цени докато не влезнах в профила.
Може и да е до браузър. В момента съм офиса, на гугъл хром... не ми отваря никакви цени. Вкъщи като съм на apple лаптопа (MacBook) отваря на браузър Сафари, може и да има връзка. Не го казвам със сигурност. Факт е, че няколко мои познати вече си купиха билети за Истанбул за 27, за 28 евро... И в други форуми хората пишат, че купуват. Кой до Русия, кой до Алжир... че има евтини варианти.
Ето Истанбул-Алжир-Истанбул за 108 долара

Като гледам най-изгодните цени са за най-неудобните часове Simple Smile от моята гледна точка, разбира се, като човек, който гледа смяна на транспорта Simple Smile
Това често е така, но за целия май месец и за целия юни дава цени от 28 евро, тоест Пегасус имат по 1 полет на ден София-Истанбул, цените са такива за всеки ден, така че.. и при удобните, и при неудобните часове цените са такива. Вече с прекачване, цените стават със сигурност неудобни Grinning

# 50
Пегасус правят ли и друг път намаления? Предполагам, че сега намаленията са заради лятното разписание.

# 51
В смисъл... визирах неудобен час, не ден... такъв час, който нито за хотела ти е перфектно, нито за прикачване... например 5 сутринта или 3 след обяд...
За едни 20 евро разлика по добре да пристигнеш когато ти е удобно Simple Smile
Не знам... никога не взимам билет толкова рано, година напред, това за мен е немислимо Simple Smile

Завидно е как някой може да си планира толкова надалеко и да си каже - догодина края на август, твърдо, сигурно, бетон и епоксидна смола - съм на море в Хургада! И да отиде, като е спокоен, че друго в този период няма да му се налага да прави...

Аз тазгодишната 12 дневна почивка на турското море я решихме дори къде и как да я правим, дори до последно умувахме и как да ходим... буквално 7-8 дена преди ден 1 от плажа Simple Smile Хотел, полети, трансфери... за 30-40 минути набързо напаснах вече проучваните варианти и факта стана реален Факт Simple Smile
А майтапа настрана... умувахме дали да не направим още едни минерални Родопи... но в крайна сметка решихме - море Simple Smile

Те така... благородно завиждам на далечните планировки Simple Smile

# 52
Пегасус правят ли и друг път намаления? Предполагам, че сега намаленията са заради лятното разписание.

Често правят, но не знам доколко са полезни... Доста често виждам съобщения за промоции.

В смисъл... визирах неудобен час, не ден... такъв час, който нито за хотела ти е перфектно, нито за прикачване... например 5 сутринта или 3 след обяд...
За едни 20 евро разлика по добре да пристигнеш когато ти е удобно Simple Smile
Не знам... никога не взимам билет толкова рано, година напред, това за мен е немислимо Simple Smile

Завидно е как някой може да си планира толкова надалеко и да си каже - догодина края на август, твърдо, сигурно, бетон и епоксидна смола - съм на море в Хургада! И да отиде, като е спокоен, че друго в този период няма да му се налага да прави...

Аз тазгодишната 12 дневна почивка на турското море я решихме дори къде и как да я правим, дори до последно умувахме и как да ходим... буквално 7-8 дена преди ден 1 от плажа Simple Smile Хотел, полети, трансфери... за 30-40 минути набързо напаснах вече проучваните варианти и факта стана реален Факт Simple Smile
А майтапа настрана... умувахме дали да не направим още едни минерални Родопи... но в крайна сметка решихме - море Simple Smile

Те така... благородно завиждам на далечните планировки Simple Smile

То ако има няколко полета дневно е логично по-удобните часове да се изкупят първи затова да са по-скъпи... Често ми се е налагало да пътувам в малките часове, защото другите са прекалено скъпи (разбирай тройно, не 20 евро).

Някои хора си пускат отпуска година напред и си знаят кога могат да пътуват... Който не може - плаща повече Simple Smile

# 53
Обожавам да си планирам и зимата да си мечтая за пролетни и летни дестинации. Това е част от емоцията, а и човек насочва енергията си за да изпълни целите на своите мечти.
Така е, който не е по планирането, плаща повече.

# 54
  • here and now
И е така и не е така.
Единствения път, който планирах зимата, нещата така се скофтиха, заради отменен полет, че ми излезе доста по-солено.

# 55
  • Казанлък
В последно време проверяват ли стриктно багажите? Говоря за базовият от 3 кг. Нещо не мога да го сваля под 3 кила Joy
И да се оплача. Отмениха ми полета до Анталия за края на ноември. Наложи се спешно да летя сега.

# 56
Те сегашните скенери са чудо на технологиите, показват всичко Simple Smile
Отдавна не са ме проверявали...
Само с лентичките по ръцете ми уреда им светна, после пак повториха теста и всичко беше наред... кой знае кой е пътувал в таксито преди мен Simple Smile

Как така "отмениха" полета?
Кой и на какво основание? Не ми се е случвало, но аз не летя много.... 3-4 пъти в годината Simple Smile

# 57
В последно време проверяват ли стриктно багажите?
И да не проверяват стриктно, гледайте да си се вместите в трите килограма. Не е важно дали проверяват.
Мен лично не са ме проверявали, защото с просто око се вижда, че раницата е супер малка и се побирам в нужните 3  кг. Имах един доста тежък пауър банк и си го сложих в джоба на якето, да не тежи. Въобще.. ако сте с яке, слагайте някои неща там. Хората, чиито багаж видимо е по-голям, естествено, че ще го проверят.

# 58
  • София
В последно време проверяват ли стриктно багажите? Говоря за базовият от 3 кг. Нещо не мога да го сваля под 3 кила Joy
И да се оплача. Отмениха ми полета до Анталия за края на ноември. Наложи се спешно да летя сега.
Ако летите от Сабиха Гьокчен без значение до къде служителките, които са на гейта и чакат да дойде време, за да пускат качването към самолета обикновено правят следното.
Като светне таблото с полета и хората започнат да се подреждат на опашка една от тях минава по опашката, за да огледа багажа и да се подпише на билета Ви.
Ние обикновено никога не се нареждаме на опашка, а си стоим седнали и чакаме последните да им дойде реда. Аз взимам двата паспорта и билетите, без багажа отивам на опашката и ги подавам на служителката, която ги разглежда, подписва се и това е. Тоест не вижда въобще дали имаме багаж, дали е малък или голям. Това ни се е случвало поне три четири пъти, така че не е някакво изключение.
Но пък ние винаги си спазваме килограмите и на чекирания и на ръчния багаж.
Особено при чекирания е важно да не се надхвърлят, защото на Сабиха Гьокчен чекирането става на автомати.
А автомата не го интересува, че надхвърляш с малко разрешеното, просто ти начислява такса. Докато на гише служителите винаги могат да направят изключение.
И да не забравите, че ако на една резервация сте примерно двама и имате чекиран багаж по 20 кг. на човек няма значение, че единият куфар тежи 27 кг. Ако другият не е по-тежък от 13 всичко е наред.

# 59
  • Казанлък
Как така "отмениха" полета?
Кой и на какво основание? Не ми се е случвало, но аз не летя много.... 3-4 пъти в годината Simple Smile
Ами, спряли са полетите Анталия-София през зимния сезон. За Пегасус говоря. Не знам защо. Миналта година летях декември, самолета беше пълен.
Взех си малка туристическа раница, че е най лека. Имам и три джоба на якето, надявам се да мине добре. Просто за три дена реших, че ще се справя спокойно с раницата за Раян, но забравих, че Пегасус имат ограничение до 3 кг.

Общи условия

Активация на акаунт