Ниско либидо

• 2 383
  • 25
  •   3
Отговори
# 15
Казваш да му "начешеш нагона".  Нагласата ти е изцяло погрешна.  Тази работа се прави от двама, и за да е направена добре, се иска желание и страст и от двамата.  При тебе излиза - "хайде да му пусна, да се успокои малко".
Наистина това няма да продължава вечно.
Едва ли са хормонални проблеми, а ниското либидо е защото вече го приемаш за даденост, леко ти е омръзнало.
И ти си за него даденост, но той има желание, нали.
Помисли над това.

# 16
Тук мога да кажа – горкият мъж.
Той дори романтичен и подхожда с нежност, разговори.
Въпрос на време е да си намери друга.
А ти, Авторке, към друг мъж имаш ли либидо или си си така просто?

# 17
  • София
Защо да начеше него, а себе си? Сексът не се прави, за да е доволен с начесана краста мъжът, а за двама ви.

И аз давам глас за хормони, щитовидна, витамини, дори желязо да си види авторката. И ако води по-нездравословен начин на живот също да направи промени там. Раждането отдавна е минало, че да се намесва в уравнението.

# 18
  • До хладилника, който обичам
(ако са изключени здравословни проблеми)
"Апетитът идва с яденето" ще важи, ако се опитваш да участваш 3-4 пъти в седмицата, не веднъж в месеца.

# 19
  • София
Забелязва се доста сериозна доза егоизъм у авторката. Нейните нужди са задоволени, радва се на неговото желание, да е попипвана и гушкана, и не я интересува той дали получава необходимото. На неговите нужди се гледа с надсмешка, свеждат се до краста, която има нужда от начестване, което авторката благоволява да извърши отвреме навреме. С такава нагласа не знам какъв "апетит" и какво "ядене". Дали обаче ще се чувства толкова важна, ако мъжът й почне да ходи по "ресторанти"? Тук виждам не просто разминаване, а тотална липса на грижа за другия.

# 20
Да започне да хапва основно месо и повечко магданоз. Може пък да го происка.
Но мъжът е доста търпелив, да. Но и на него ще му писне в един момент. Против природата не се върви.

# 21
Защо сте толкова лоши, чак игоизъм, той бил повдигал темата, приемала съм го за даденост, пълни глупости. Аз знам, че имам проблем, защото до преди 3г не е било така. И спокойно не държа мъжа си без секс по месец. Просто си споделих как се чувствам, а не какво правя.  Имах питане, никои не ми отговори, благодаря. Благодаря и на хората за съветите да проверя хормоните. Бъдете живи и здрави!

# 22
  • Out of the Mix
Rozovka, абсолютно прави са дамите.
Аз, като мъж ще ти кажа някои неща.

Отговори си на въпроса/дилема - проблемът е, че на теб ти липсва секса, защото си го харесвала (преди зануляването), или се чудиш как да задоволяваш мъжа си, защото вече си асексуална? Rolling EyesThinking

Казвайки "вече не ми се духа, не искам да ме пенетрират", слагаш бариера и създаваш блокаж в мъжа си, който би имал две алтернативи, дори да не реши да те изостави, защото вече не можеш да му задоволяваш нагона, или дори не искаш, като те чета, не да не можеш, а именно - да се "ръчка" сам, или да "завъди" любовница, може и две, а може и двете.

Спрели сексът, натрупа ли се напрежението и неудовлетвореността, връзката заминава.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 08:49 от Revoker

# 23
  • Обран бостан ;)
Защо сте толкова лоши, чак игоизъм, той бил повдигал темата, приемала съм го за даденост, пълни глупости. Аз знам, че имам проблем, защото до преди 3г не е било така. И спокойно не държа мъжа си без секс по месец. Просто си споделих как се чувствам, а не какво правя.  Имах питане, никои не ми отговори, благодаря. Благодаря и на хората за съветите да проверя хормоните. Бъдете живи и здрави!

И как, според теб, трябва да ти отговорим ?

Питаш защо нямаш апетит.

Ами най-простото е, че не си гладна. 

За другите причини си има лекари.

# 24
  • София
Обичам мъжа си, превлича ме, мисля и че той ме обича и го превличам. Винаги когато имам по близък контакт, и от няколко по така целувки той е готов. На мен също ми е хубаво, радва ме това, да се чувствам желана, но до там съм аз. Имаме си нашата близост, много често когато си е в къщи и аз готвя, мия чиний ме гушка целува ме врата, барваме, помага ми  с готвенето, много често сгъваме дрехи заедно и си говорим, вечер докато гледаме телевизия сме гушнати или аз легнала на него. Все едно съм баба на 70г и ми е достатъчно вниманието му. Той е от мъжете от които могат да правят секс по 4 пъти на ден. А аз един път в месеца едвам му давам. Говорили сме си, на тази тема много пъти и виждам, че не му е хубаво така. Ще ходим на малка ваканция с наши приятели без деца, че идеята ми беше дали някои е пробвал тези стимуланти и да мога два-три дни да му начеша нагона. То сигурно пак ще се случи, но няма да съм на 100% както преди. Не бях се замислила за хормоните, ще говоря с моя доктор да ми пусни изследвания. Благодаря на всички

Авторке, ти си ги написала тези неща. Разбирам, че не е приятно да те съдят, но предпочиташ да те лъжем ли? Един път в месеца е огромен проблем, който ще съсипе връзката ви, освен ако и на двама ви не ви харесва така, какъвто видно твоят случай не е. И трябва дълготрайно решение. Нито съмнителни стимуланти, нито "начесване" за няколко дни са такова. Как мислиш се чувства мъжът ти и ок ли си той да се чувства така (не само защото може да тръгне по чуждо, а и защото се очаква да ти пука как се чувства човекът, когото обичаш)? Може би не е приятно да правиш нещо, което не ти се прави, най-малкото сигурно не те интересува и ти се струва загуба на време и енергия, и точно затова е важно да виждаш и чуждата перспектива. Връзката е от двама и няма как да оцелее, ако само единият получава това, което иска, а другият се очаква да се задоволи с трохички. Просто е за доброто на връзката ти да се отнесеш сериозно както към ситуацията, така и към нуждите на мъжа ти. И ако тук ти замазваме очите, няма да ти е от полза.

# 25
За да ти се даде градивен съвет, трябва и адекватен отговор.
Не каза изморена ли си, мързи те, не те възбужда само той или по принцип не се възбуждаш от нищо/никого? Отблъсква те той с нещо ли? Поведение, думи, външен вид. Рутината вкъщи ли те потиска? Присъствието на детето ли? Липсата на пари ли?
Само се фръцна, че му даваш като на куче, колкото да не скъса синджира и искаш рецепта.
Незряло поведение.
Търсиш причината първо в здравето – казаха ти – хормони, аз ти казах – начин на хранене, движение.
После психиката. Кое те потиска, отблъсква, кое те кара да искаш да сте си като приятелки, какво ти липсва или ти е в повече.
През това време търсиш решение и за него – като виждаш, че е сексуален, има начини и без да имаш акт с него. Ако наистина го обичаш, няма да говориш и се изразяваш така – давам му, начесвам му. Все едно е куче, те хората и с кучетата си се отнасят по-добре.
Та така.
Действаш, не мрънкаш.

Общи условия

Активация на акаунт