BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 23 523
  • 987
  •   5
Отговори
# 885
Стана съвсем интересно. Според мен Михаела ще каже, че уважава ролята на зрителите и ще прати Лена към вкъщи.

# 886
  • София
Ние съдим за характера и образа на човек от това, което сме видяли.. А то не е хубаво.
Какво е преживяла няма как да знаем, за да влизаме в чужди обувки.
Почти всеки човек е преживял някакви тежки неща - едва ли Лена е единствената в къщата. Важно е на какво са ги научили тези трудни ситуации. В нейния случай, за съжаление - на нищо.
Давайте, степенувайте с по, по, най-....
Вашата драма е най-съвършеният опит.
Едно ще кажа, в обувките на човек,на който не си бил, не го хули.Но ние не сме дорасли за това!!!

# 887
  • Между гори и планини
Оф въобще не ми пука за драмата на Лена, вие започнахте.
Много ми хареса как усмивката на Лена замръзна, когато разбра че зрителите я гонят. Да се хващат с овцата и да си ходят заедно!

# 888
Почти всеки човек е преживял някакви тежки неща - едва ли Лена е единствената в къщата. Важно е на какво са ги научили тези трудни ситуации. В нейния случай, за съжаление - на нищо.
Едно ще кажа, в обувките на човек,на който не си бил, не го хули.Но ние не сме дорасли за това!!!
Ама ти продължаваш, добре кажи ни какво е станало, за да ѝ влезем в обувките, така като ни държиш в невидение и ни обвиняваш, че я нападаме е детско. Твоето поведение в момента е недорасло.

# 889
Няма значение кой какво е преживял. Коментираме личностите вътре в къщата и каквото ни показват.
Не разбрах защо писахте въобще.

# 890
  • Дубай
Ние не знаем какво е преживяла, но това, което показва не е никак хубаво.

# 891
Овцата ще реши да остане, сега егото й ликува и си мисли, че щом зрителите изгониха Лена, значи тя е 'добрата' и я харесваме...просто е мааалко по-малкото зло, нейният ред също трябва да е скоро

# 892
  • Дубай
Овцата е права за някои неща, но начина на изразяване не е, което разбира се,не я оправдава.

# 893
ББ ще й даде да изпуши една цигара, за да остане. 🤪

# 894
  • Между гори и планини
Ей сега ще гледаме една надута овца, която ще повярва, че е много харесвана!
Не е! Просто попадна с подобен дразнител като нея на елиминации.

# 895
Ама ти продължаваш, добре кажи ни какво е станало, за да ѝ влезем в обувките, така като ни държиш в невидение и ни обвиняваш, че я нападаме е детско. Твоето поведение в момента е недорасло.
Не разбирам какво е невИдение!?
"Скрйншотнах го", за да го изясня!
Форматът е уникален, защото дава 100 процентна извадка на обществото.
Предполагам, че четат и тук, за да си направят сценария...
Лека вечер !
"хаш две о-то" има много последователи,които се мъчат да открият правилният брой "атоми."....

# 896
И с потресаващо нисък процент подкрепа си заминава Ленчето. Изглежда никой не е разбрал колко е честна, добра и истинска. Не само ние.

# 897
Току мине някое куку да се разпише...

# 898
Ох, тая седмица ми се искаше да има опция “не подкрепям никого”…Хвани единия, удари другия.

# 899
Току мине някое куку да се разпише...
Вече не им обръщам внимание дори. Всеки сезон някой завоалирано се опитва да ни убеди, че челядта им / сестра им / приятелката им е мноооого свестна, пък всички други са много прости. 😁 Но както се казва… “Не хранете троловете”.

Хайде да си тръгва някоя, че ми се доспа. 😁 И леко ме заболя главата от врякането на Овца.

Общи условия

Активация на акаунт