BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 23 747
  • 988
  •   3
Отговори
# 870
  • Между гори и планини
Ей сега ще трябват подробности...

# 871
Какво е преживяла Лена?
Не мога да споделя!
Но й завиждам за борбения дух!
Отстрани изглежда като пълно перде, но носи чиста душа! Времето разбира се я е променило , за да се адаптира , но очите са й същите!

# 872
# 873
  • Между гори и планини
Като не може да споделите, да си бяхте замълчала!

# 874
Повярвахме 🤭

# 875
Това е форум, хората пишат анонимно, какво толкова ще стане да споделиш, след като така и така пускаш бомбата?

# 876
Адът се е вкоренил в душата й, но тя е добра , честна и истинска.
Това не знам как да го изтълкувам... Laughing

# 877
Като не може да споделите, да си бяхте замълчала!
Вие пикантни подробности ли искате!?
Няма как да ги получите!
Като видни разбирачи, досега да бяхте разбрали с какво е пълен "чорапа"! Няма защо да се обяснявам! Гледайте и слушайте с другите си очи и уши и тогава ще разберете,! Надявам се!

# 878
Напусни 🤭

# 879
Почти всеки човек е преживял някакви тежки неща - едва ли Лена е единствената в къщата. Важното е на какво са ги научили тези трудни ситуации. В нейния случай, за съжаление - на нищо.

# 880
Оо, Госпожа, много ме дразнят такива като тебе. 😂 Дръж си информацията за тебе като искаш, голям праз. 😂

# 881
Всеки в живота си преживява тежки моменти, някои успяват да се съберат, други много трудно, а трети, за съжаление, не успяват. Окей, Лена може да е преживяла неща, които не са наша работа, но това не оправдава грозното й поведение последните дни и начина, по който предаде цялата група само и само за да стане тя 'началник' и да получи лични привилегии.

# 882
Почти всеки човек е преживял някакви тежки неща - едва ли Лена е единствената в къщата. Важно е на какво са ги научили тези трудни ситуации. В нейния случай, за съжаление - на нищо.
Давайте, степенувайте с по, по, най-....
Вашата драма е най-съвършеният опит.
Едно ще кажа, в обувките на човек,на който не си бил, не го хули.Но ние не сме дорасли за това!!!

# 883
И двете направо, да не ги бавят
Минка големи проценти вади пак .

# 884
Аз имам най-доброто решение - да си ходят и двете Trollface

Общи условия

Активация на акаунт