BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 22 724
  • 985
  •   26
Отговори
# 975
Съгласна съм, че можеше да е много по-интелигентно, но просто щеше да е друго предаване - не Биг Брадър. Но и не виждам защо да се тормозя с въпроса дали е можело да бъде по-добре. Като едно предаване не ми харесва - не го гледам и това е. И определено не бих се записала само за да го бойкотирам. 😁

Иначе за другите издания - нашето почти изцяло копира английската версия. Като се почне от декора, та до мисиите.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 19:23 от Lilly_85

# 976
В този ред на мисли, най-вероятно седмичната мисия ще е от типа надзиратели и затворници. Стоянов, Цецо, Давид и Котов, които са харесвани от публиката ще са шефчетата, а останалите ще са прецакани.

# 977
  • Варна
Много се ядосах, че лИна (умишлено) не си тръгна. Толкова просто и слабоумно същество не съм срещала отдавна.

# 978
Биг Брадър се излъчва в множество държави и регламентът е еднакъв навсякъде..
Това просто не е вярно. Американският е по-скоро подобен на Сървайвър. Седят вътре по 3 месеца и се надиграват помежду си, вместо да опитват да се харесат на публиката.. и е в пъти по-стилно и по-интересно, без да има нужда от жълтини и Кристина Патрашкова.

# 979
Да, в Щатите вотът е вътрешен, а не от публиката. Но пак има абсурдни мисии с костюми, наказания с глад, цели седмици без топла вода, забрани за сън и т.н., тоест самият ББ си е същият гадняр.

Може би нашата версия е малко по-трудна, защото съквартирантите трябва да впечатлят цялата публика, а не само 15 човека в къщата.

# 980
Храната, съня или топлата вода изобщо не са в сърцевината на шоуто там. Има примерно "slop" диета за 2-ма, 3-ма седмично, но то е повече за вид интрига отколкото наказание, а "глобите" с костюми са изключително забавни..

Ето малко атмосфера:
Скрит текст:

# 981
Не съм гледала всички сезони, но тези, които съм, си бяха брутални. В един от тях им взеха леглата и ги караха да спят на нещо като камък. Една помня, че беше наказана да чисти тоалетната след всяка - буквално след всяка - употреба. Други, които помня, са пълното спиране на ток и топла вода в продължение на няколко седмици - къпеха се с ледена вода. Да стоят под дъжда наказани навън, имаше и “наказан” в една тъмна стая 2 на 2 метра за 24 часа, който буквално беше луднал след престоя си…

Да, американците са се отклонили от оригиналната версия на играта, но пак се опитват да смачкат участниците. За да видят кой наистина ще издържи.

# 982
  • София
Явно наказанията и сървайвър елементите са правопропорционални на аудиторията.. Многомилионна аудитория=повече гърч, повече последователи на тиктокърите, по-голяма награда и т.н.

# 983
  • Между гори и планини
И в нашият са стояли без топла вода, мебели, посуда, спали вън, носят костюми, без храна и т.н.
Аз бих издържала всичко друго но не и тъмна стая 2 на 2.

# 984
Да, помня, че и при нас имаше сезон, в който няколко дни бяха без ток и топла вода. Но не помня дали беше наказание или мисия.

Тъмната стая уж е кратко наказание - 24 часа - но сигурно е доста тежко. Макар че бат ви Ваньо май заслужава да постои на тъмно и да помисли върху агресивното си поведение…

# 985
  • Между гори и планини
В първия сезон доста време си караха без топла вода. Пускаха им я за 2 часа на ден. После в други сезони за наказание нямаха въобще.
С годините стават все по- големи лигльовци и сега и половин ден без цигари не могат.

Общи условия

Активация на акаунт