BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 20 097
  • 935
  •   38
Отговори
# 165
Кой съкваритрант вика на всяка крачка? Овцата. Кой друг вика на всяка крачка - Ваньо.

Ако Ваньо се държи като Овцата, Ваньо какво е?

# 166
Мъжкото за Иван е да вика и крещи.
Направо ме плаши този "мъжкар".

# 167
Напомпани мускули, глава шамандура😂. За съжаление голяма част от младите са такива.Мат'ряла е покъртителен. В моя свят, няма място за шамандури😂

# 168
Те тия двамата са един за друг. По цял ден ще си крещят и ще са доволни. Или пък да се гаджосат тук белким настане малко тишина.

# 169
Като чуя БРО КОД и... JoyJoyJoy

# 170
Стоянов ако беше влезнал със старата си форма на Ваньо устата щеше да е вечно затворена или щеше да говори на възможно най-нисък тон, пълен смешник и ония покрай него, кучето му ли е, сянката му ли е, ама е пълна излагация тоз индивид.

# 171
Те тия двамата са един за друг. По цял ден ще си крещят и ще са доволни. Или пък да се гаджосат тук белким настане малко тишина.

Е това е добро предложение. Овцата + Ванката са идеалната двойка. Само трябва да живеят извън града. Че не знам съседите им как ще го издържат това по цял ден и нощ.

# 172
Мина излезе повече мъж от мъжете!

# 173
Оп, Мина тук ми харесва, а тоя Стефан ревльото направо става по-противен и от Ваньо

# 174
Давай Мина, с теб сме! 😁

# 175
Стефан довецът на духчета е тотално ненормален. Не мога да повярвам какви глупости му нашепва на ушенцето, докато Мина казва абсолютно верни неща и е напълно права.

# 176
Тея ще се целуват ли. Не е много бро код това

# 177
"Умно момче, постигнал не малко. До теб съм, искам да си спокоен". Стефан е напълно откачен.

# 178
Стефчо, близни му ушето, знам че ти се иска Smile

# 179
Мина един път да направи добро впечатление. А духчето Каспър очаквам скоро да клекне под масата пред Ваньо и да го облекчи… Без извинение.

Общи условия

Активация на акаунт