BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 12 338
  • 616
  •   2
Отговори
# 495
Мисля, че наградата е 100 бона и кола. Миналата година беше такава, а сега Александра и Башар казаха единствено за 100 бона, но може да има и кола, не знам.
Факт е, че в момента всеки, който участва в реалити предаване иска единствено и само популярност в интернет, за да стане инфлуенсър, а не е в предаването заради паричната награда. Когато запона предаването в България, интернет имаха малко хора вкъщи и не го използваха с подобна цел. Така че тогава наистина всеки беше там само и единствено заради парите, които за времето си бяха много.

# 496
  • Враца
Обаче Въшка го хареса ревльото от пръв оглед когато влязоха.
Забравихте ли, че го попита директно дали е обвързан?

# 497
Подозирам, че ще опитат да вкарат приятелката на Ревльото в къщата. Макар че то нищо интересно няма да стане, просто Стефко ще се лепне за нея вместо за Иван. Умрял някой да го сваля точно паранормалния, той има сексапил на хладилник.
Много те моля, с моя хладилник имаме трайни любовни отношения! Особено нощем в него има много сексапил... Smirk  А тоя е сексапилен колкото галош!

# 498
  • Bayern
Обаче Въшка го хареса ревльото от пръв оглед когато влязоха.
Забравихте ли, че го попита директно дали е обвързан?

Да, минути след като се запознаха го попита свободен ли е , но тя е влязла с цел да се вкопчи в някого , за да избута по-напред. Добре, че си заформиха тройката с Иван и Стоянов, че щеше да изгори Давид Grin

# 499
Моля, моля не барайте хладилника. Нощни срещи имаме и ние 😂
С котката правим любовен триъгълник😂

# 500
Явно поради това, че нямам ТикТок, за мен абсолютно нито един от хората в предаването тази година не ми е познат. Не съм ги мяркала никъде в инстаграм например и нямам идея какви са. Дори бях изненадана, че половината обясниха, че са популярни в ТикТок.

# 501
Аз че имам и го ползвам непрекъснато не съм ги срещал никога, не са толкова известни.

# 502
# 503
Оставете това, че е предател, тя е толкова глупава, че всички други в къщата направо са професори. Не съм очаквала, че тази жена може да е толкова зле. Трябвало е да си прецени възможностите и да си мълчи, както правят повечето вътре.

# 504
  • София
И аз нямам тикток и инстаграм и изобщо не ги знам тия участници, но ето паранормалния си имал канал, някои са го гледали.. Овцата си рекламирала лакове ..и нея я знаят, тираджията също си имал фен група.. Известни са в пространството, а не за нас.
Наградата им е реклама, хубава или лоша, те са на принципа "няма лоша реклама"..

# 505
На някой да му е попадало промото за довечера?
Трябва ли да приготвя кърпички 😭

# 506
Да, трябва. Стефан пак реве, а той като започне е като порой...

# 507
Откриваме епизода със сълзите на Стефан. 😂😂😂

# 508
Стига бе! Верно ли Веселата вдовица с няколко паралелни връзки говори за морал...

# 509
Въх, Иван и Стефанов успокояват ДрамаКуйна на сезона😂
Трябва да върнат казармата. Не ста'а така брат. 😁

Общи условия

Активация на акаунт