BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 13 998
  • 649
  •   15
Отговори
# 630
Идеята на Пейнтбола беше, че всеки стреля по някой друг и накрая остава един, който никой не е застрелял и той има имунитет.

Това да, но като цяло играта беше скучничка. Ясно е че човекът, който и без това няма да е номиниран печели имунитет защото е първи в списъка за заслужаващи имунитет или нещо такова. Явно очакваха повече драми със стрелянето ли не знам.

Можеше да обърнат правилата наопаки и да стрелят за хората, които да спасят и последния да е авто-номиниран.

# 631
  • София
Стоянов започва да изпада от моят топ 3, с отказа си да номинира психаря, който гнусно го обижда и заплашва с побой.. То пък бива да си наивен добряк и пацифист, но неговото е прекалено..Какъв войник е бил след като се бори за световен мир? Войникът трябва да защитава себе си и народа от агресори, а не да ги толерира...

# 632
Интересно, че Иван се кротна последните 2 епизода. То къщата и без това беше на негова страна, сега ще го държат там до финал без номинации.

Елена е по-малко кресливата версия на Ванеса от миналата година. Моралната полиция на къщата.

Знаем ли кога е финала? И колко съботни елиминации остават?

# 633
Не искам да се заяждам, просто ми е любопитно следното: има много коментари , които сипат суперлативи за Давид! Какво намирате в него, освен да предизвиква състрадание? С такъв човек бихте ли отишли на обяд/вечера, почивка? Бихте ли го превърнали в партньор и опора на семейство? Бихте ли се радвали образ като него да възпитава децата ви?
Тези в къщата, всичките са блатото и дъното в едно общество, няма един балансиран образ - само материалистки, скрити и явни би сексуални, неуравновеени, слаби, агресивни, пасивни, подлоги, чалнати, нереализирани, някакви вживяваши се като старейшини и т.н.
Блато!

# 634
Не искам да се заяждам, просто ми е любопитно следното: има много коментари , които сипат суперлативи за Давид! Какво намирате в него, освен да предизвиква състрадание? С такъв човек бихте ли отишли на обяд/вечера, почивка? Бихте ли го превърнали в партньор и опора на семейство? Бихте ли се радвали образ като него да възпитава децата ви?
Тези в къщата, всичките са блатото и дъното в едно общество, няма един балансиран образ - само материалистки, скрити и явни би сексуални, неуравновеени, слаби, агресивни, пасивни, подлоги, чалнати, нереализирани, някакви вживяваши се като старейшини и т.н.
Блато!
И с този коментар вие сте някъде по-далече от блатото ли?
Никакво състрадание не предизвиква у мен Давид, защото няма за какво. Забавен е, умен е, спокоен, балансиран и интересен образ. Като личност харесвам и Котов, но не ми е дотам весел като Давид. Нямам намерения да взимам 20-годишен за партньор, но бих се радвала партньорът ми на 20 да е бил като него.
Не знам защо отговарям като очевидно нямате капацитет да го разберете, но все пак.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 14:33 от Clouded

# 635
Това е малко като даскала на Камен Донев - мен са ме канили на кафета и на рождени дни.
Аз бих ходил с Давид на почивки и на обяд. Grinning

# 636
Давид е на 20 години, има още време, за да стане опора на семейство, а и защо не, вижда се, че е оправен, има цел, иска да прави хляб, не виждам нищо лошо в това, всеки човек трябва да има някакви мечти и да се стреми към тях, аз вярвам в него. Бих излязъл с него на бар иначе, компанията му смятам, че ще ми хареса и ще се забавлявам с него. Sunglasses

# 637
Видяхте ли промото? Щом и Давид се ядосва, нещата не са добре… Thinking

# 638
Дано Лили е добре 🙏

# 639
Тъкмо идвам от промото. Стана ми жал за Цецо, какво ли се е случило, че плачеше така. Давид беше доста ядосан, но е прав - тъпи са и не могат да си мълчат.

# 640
Давид е отрасъл в Германия и е попил техните черти на дисциплина и самоконтрол. На 20 е, но мисията на щастието им е успешна заради него. Обикаляше ги и следеше с поглед всички, които се заговаряха на групички, за да не почнат да се ръфат. Веселяк, иска да прави хляб, да учи нови неща, умее да потушава конфликти, цени приятелката си и подкрепата им един към друг в трудни времена. Сравнено с Давид, останалите са боклук до боклука. С изключение на Стоянов и Котов, които имат някакви проблясъци и ценности, и не се излагат като кифладжии.

# 641
Давид е още малък рано му е да е опора, но е напълно способен
В един от епизодите разказа как е помогнал на приятелката си тъй като тя е нямала средства той я е издържал

# 642
Блато!
И с този коментар вие сте някъде по-далече от блатото ли?
Никакво състрадание не предизвиква у мен Давид, защото няма за какво. Забавен е, умен е, спокоен, балансиран и интересен образ. Като личност харесвам и Котов, но не ми е дотам весел като Давид. Нямам намерения да взимам 20-годишен за партньор, но бих се радвала партньорът ми на 20 да е бил като него.
Не знам защо отговарям като очевидно нямате капацитет да го разберете, но все пак.
По отговора ви разбирам,  уцелих точно болното място.
А по отношение коментарите че същия бил малък. Ще кажа че преди 89 год. на 18 годишни се даваше автомат с бойни патрони да пазят Родината и нейните граници.
Нямам идея на каква възраст са пишещите, но да се поинтересуват пред 89 год., хората са създавали семейства около 22-25 год и българските жени на 22-23 вече са били майки.
Това че към днешна дата , смятаме че е нормално хора на по 30-40 год. да не могат да си сготвят, изперат и зашият едно копче, особено мъже, е меко казано жалко, за което са виновни майките и бащите им льольовци. Жалко е и жени на по 35-40 да нямат деца, щото не срещнали въображаемия принц / не визирам тези с репродуктивните проблеми/, да се занимават с тик ток, фейсове, инстаграми, последователи, лайкове и прочие.Та като гледате ББ се замислете какво възпитавате в къщи и дали ще сте доволни от подобен резултат.
Хубав уикенд!

# 643
Според мен Давид е по-добра опция за партньор отколкото “мъжагите” Иван и Стрфан Паранормалния.

# 644
  • София
Точно пък Давид може да е образец за млад човек. Дошъл от Германия в България по любов, живее и се грижи за баба си и иска да си отвори пекарна, защото това му е страст...Кое не му е наред??? Нито е батка, нито е нахален, нито е прост...  Симпатичен млад човек с чувство за хумор, с чувство за мярка, позитивен и добър. Не случайно никой не го номинира, защото всички го харесват...

Общи условия

Активация на акаунт