BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 23 747
  • 988
  •   3
Отговори
# 855
  • Между гори и планини
И аз предпочитам овцата да си ходи. Нагла, нахална, шумна... Колко пъти ги глобяваха заради нея .

# 856
Е това им е лошото на младите, които четат и са образовани започват да не зачитат авторитети и правила. Знанието е нищо без възпитанието, човечността и респекта.

# 857
Реално Лена е най-малкото зло сред номинираните и има смешни моменти. Въпреки това Яна и Патрашкова са прави в анализите.

Компилацията на Лена беше забавна.

Елена е голяма сухарка

# 858
Ако авторитетът е поставен в такова положение на авторитет, но нито има капацитет, нито качества, това означава ли, че трябва да му се кланяме? Защото в България все повече забелязвам, че на високи постове са хора без никакви качества, които да спечелят уважението на останалите.

В случая ББ се гаври с тях както си иска с цел шоу. Това, че Котов не се подчинява не е нещо лошо. Тъпото е, че не е в изгодна позиция и продукцията ще го прецака.

# 859
Това ме разсмя! 😂 Калин реше косата на Давид и му казва их либе дих. Тимон и Пумба са наистина. 😂

# 860
Бричката смята, че клеветите на Калин(случката на двора със Стефанов) са мъжки постъпки...

Ясно и Бричката какъв мъжага е...

# 861
Чудно ми е дали Калин е откровен в симпатиите си и приятелството си към Давид или се присламчи към него, защото вижда, че Давид е интересен образ и всички го харесват.

# 862
Ако авторитетът е поставен в такова положение на авторитет, но нито има капацитет, нито качества, това означава ли, че трябва да му се кланяме? Защото в България все повече забелязвам, че на високи постове са хора без никакви качества, които да спечелят уважението на останалите.

В случая ББ се гаври с тях както си иска с цел шоу. Това, че Котов не се подчинява не е нещо лошо. Тъпото е, че не е в изгодна позиция и продукцията ще го прецака.
Съгласна съм до някъде, но контекстът е важен. В живия живот определено не трябва да се кланя и примирява. Но както каза - това е шоу. Той е един вид актьор, който трябва да изпълни определени задачи. Та… В този смисъл води битката по грешния начин. Прав ли е, че Иван трябваше да бъде изгонен? Да. Но трябваше по друг начин да постави нещата.

# 863
Ще направя петиция това да е последния лайв на Филип бричката. Тъп, безинтересен и дразнещ. В Хелса едвам го изтърпях.

# 864
Лудото Ленче ли е 6 процента?

# 865
  • София
Според мен е тя, според ББ ..никой не знае какво пак е изфабрикувал като миналата седмица..

# 866
Така си мисля. Но ми се иска да хване Овца под ръчичка и и двете да си тръгнат.

# 867
Така е, но той е подписал договор и много добре знае къде е влязъл и как ги изтискват докрай и им  пробват границите. Затова има награда, това е играта, който издържи.
И в реала не се тръгва с голи гърди, със стратегия и ум се  печели.

# 868
Лина, Лена и т.н.!Успяла е да се съхрани на фона на това, което е преживяла!
Радвам се да я видя пак! И се надявам,че ще успее!
Това дете в 5-клас не знаеше грам български, но накрая се справи завидно и класи по-добре от другите! Адът се е вкоренил в душата й, но тя е добра , честна и истинска.Всичко показано  е защитна бариера!

# 869
  • София
Какво е преживяла Лена?

Общи условия

Активация на акаунт