💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 41 380
  • 1 075
  •   47
Отговори
# 1 050
Аз честно казано не знам къде я видяхте тая красота у Йоана, ама добре.
Иначе довечера като вържат Горди за Чикагото, той ще я мята по цялото трасе като ремарке по планински път, мисля, че ще бъде много забавно.

# 1 051
Играта с кукичките ми е любима от 'време оно', когато успешно прецакаха военния, за да продължи Паулина напред в играта. Много добър вариант им е за битки, където предварително е решено кой ще спечели.

# 1 052
Ванка,
Пусни си пак думите и. Д-р Пекин каза много хубави думи за Иван, но каза, че ще го жертва възможно най-последен ако трябва да избира между нея и него. Жените напред. Това и бяха думите.
Добре, така е, но ме притеснпва как в 2 съседни изречения хем вижда, че Десислава е слаба и останалите са й набрали, готова е да я жертва, хем след като Сапунджиева я попита дали е готова да жертва Иван, за да са силни жените тя се стъписа, но съгласи. Стратегията й малко ми бие на Сандра - който и да е махам, само да не съм аз.
Плюс това кои са тези жени, които ще се пазят силни като Пекин е в коалиция с Иван и Десислава, а сега и Сапунжиева - с другите жени в племената тя не е близка и не си е говорила.
Разбира се освен ако не ги е омайвала преди играта (което няма да ме учуди).

Цялата ми теза е, че Пекин е безскрупулна и би забила нож в гърба на всеки - за мен като зрител не е лошо, дори браво, но ако съм играч не мога да й имам доверие

# 1 053
Ами доволна съм от глупостта на Йоанна. Нейна си беше грешката. Гласува както е била уговорката, но пропусна промяната в гласовете с купуването на глас от Александра. Не харесвам Йоанна още от блатото. Държеше тон на Александра, защото не иска да им тича по свирката и да е последната дупка на кавала. Още там гледаше злобничко успехите на другите и убеждаваше Гизем, да загуби играта заради нея. Тук пък Николета и била длъжна и играела заблудено. Пък тя умницата елементарна сметка не успя да направи.

Миро е най-посредствения играч. Не блести грам досега, което силно ме притиснява, защото го оприличавам на Милен от предните сезони (даже Милен беше доста по-силен).

Александра исках да изчезне веднага от играта в началото. Когато се наложи да минава трасетата обаче ми е повратна точка. Минава си ги идеално и е откровена.
Бих казала дори, че главата и работи много добре. Но не я виждам дълго в играта.

Гордиенко е най-слабата жена тук. Може единствено силови игри - даже и при тях доста се озорва. Нагла и егоистична манипулаторка. Искам тя да отпадне, но ако това означава да повлече Чикаго ще й стискам палци тази седмица.

Ръждавичка - харесва ми. Осъзнаваше, че Гордиенко и е воденичен камък, но и беше неудобно да го признае от чиста приятелска солидарност. Всеки път минаваше трасето по два пъти, заради Гордито. Добре, че наглостта на Горди стигна до там, че да иска да излезе с нея (за да не е с някой мъж) и така я освободи от задължението да я подкрепя винаги. Гордиенко знаеше, че този път няма да номинират Наталия след стената, която изкачи. Много силна на терен и ми напомня на Ваня от предните сезони. Харесвам и Николета.

Алекс - трябва да си тръгне веднага, заедно с Коеджикова. Но явно се пази и играе само в индивидуални игри.

Сапунджиева е най-малодушното същество в играта. Мила с всички, а после чувства вина и сплетничи хвърляйки вината на другите. Много скрита злоба и лицемерие. Не успя да застане зад нито едно свое решение. Радваше се, че пращат Александра на блатото, а после не било редно да се изпраща жена на блатото - щото жената е тя. На Гизем и каза, че са си я поискали жените от блатото иначе тя никога не би я пратила. Е, нали не пращаш жени на блатото и отмъщаваш на Александра. Не си ли видя противоречията.

Искам син финал от Калин, Лапунов, Чикагото и Ръждавичка и за цвят Николета. Силно им симпатизирам.

# 1 054
Мики маус не беше за финалния етап.

# 1 055
Йоана донесе стратегическия багаж от блатото. Тя и Радостина само това правиха там. И сега какво се случи? Йоана е в играта по случайност, а Радостина на път да е изгонена довечера пряко заради схемите, които извъртяха.

Радвам се за коалицията на Ивайло, че използваха мозъците си за разлика от другите. Но като има играчи като Мирослав, дори и най-слабите стратези ще успеят.

# 1 056
  • София
Ванка,
Ама ти си зрител, а не играч и като фен на Сървайвър би трябвало Д-р Пекин да ти е номер 1, ама не знам сега, то не е задължително... Ще ти чуя обзора какво мислиш.
Ами ще видим. Не знам как ще се развие играта. Но Д-р Пекин умее много добре да влиза под кожата на жените. Така че ако доживее до фаза 2 аз съм сигурен, че ще намери общ език с всякакви хора. Тя много умело прочита хората.
Д-р Пекин имаше и Моника в коалицията си и я хвалеше много на синхрони. Но тя отпадна нелепо заради глупостта на продукцията да не и признаят минаването по змейката с лоста. Също така в коалицията на Д-р Пекин беше и Карина. Тя отпадна заради тези смешни правила с идими-дойдими от блатото. Общо взето си беше опекла нещата, но от продукцията не мислеха така.
В нито един момент от този сезон не са допускали едно племе или една коалиция да доминира повече от седмица. Макс две. Постоянни въртележки се получават този сезон. И въпреки всички тези врътки, Д-р Пекин винаги досега е била в печеливша стратегическа позиция.

# 1 057
  • Русе
Здравейте,
Да попитам нещо, което съм пропуснала - защо Ивайло имаше служебен глас?
Иначе ми се иска отапдналите 2 да са Йоана и Гордиенко, няма такава опция в анкетата. Simple Smile
Мирослав ми е безразличен, Чикагото не искам да отпада.
От жълти и зелени харесвам по двама участници, а от сините всички без двама.
На блатото прогнозирам, че ще изгонят Дечо, в случай че Шопът има имунитет. В този ред на мисли - не трябваше ли Йоана да е с имунитет като последно дошла.
По темата за красотата - и на мен Александра визуално ми  е по-красива от Сапунджиева. Изключвам нелепите устни, които си е направила.

# 1 058
  • В Града на Липите
Не помня изкоментирали ли сме го, но аз не съм. Grinning
Снощи Ивайло ми направи много добро впечатление. Можеше да си купи имунитет, но отказа, а очакваше да го номинират. Държи си на думата и не го е страх.
И пак си давам сметка, че ако не беше супер смотаната му визитка, щях да го харесвам още от началото.
Добър е на арената и мозъка му работи. Малко в повече се кокори, но такъв му е модела.

# 1 059
Аз да вмъкна по нещо относно гласуването на Йоана
Имаше разговор в къщата без камери само на микрофони между тримата - Йоана , Миро и Томи относно по кой ще стрелят и съм сигурна на 99 % , че КАЗАХА че ще се ориентират по това дали Александра ще си купи глас .. Може ли някой да ми потвърди дали правилно съм чула?

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 14:24 от Marble_beach

# 1 060
Аз, доколкото помня грошовете на Александра бяха "тайна" между нея и Ивайло, те не казаха тогава, че са дали грошове и на нея и предпочиташе да си ги запази като скрит коз. Ако е коментирала в някакъв момент, че има спечелени аз не помня. Та, за нейните грошове и потенциална покупка на вот не би трябвало да им е в плана на троицата, но пак на съвета можеха да се преориентират, не беше толкова трудно.

# 1 061
За довечера нямам търпение да видя как стария вол ще оре земята с ралото зад себе си Grinning

# 1 062
Ако помня правилно - тримата коментираха в случай, че Ивайло си купи глас, а не Александра.

Александра ми е трудно да се абстрахирам от устата, която заема половината ѝ лице, та не мога да кажа дали би била красива без нея - в момента ми прилича на надуваема кхъм кукла. Отделно, че лъщи като блажен тиган, с кремовете ли прекалява, така ли си е по принцип. Николета на мен също не ми харесва много във физиономията, има едно такова заспало и леко глуповато изражение. Сапунджиева косата ѝ е доста зле - тънка, а линията на косата ѝ е все едно я е присаждала, та като я върже изглежда доста странно, иначе в лицето е нормална симпатична 30+ годишна. Ръждавичка единственият ѝ проблем е лошата кожа, иначе е красавица определено. Гизем също е много хубава, просто шумният и малко мъжки характер разсейват от това колко е женствена визуално. Гордиенко - 0 женственост, все едно гледам нон-байнъри човек. Пекин е ужас с тая уста и нос, наистина прилича на Мики Рурк. Вет-ката не е зле, само зъбите да пооправи...но сега има близък зъболекар😁

И това официално е най-повърхностния коментар, който си спомням някога да съм писала. Ще се изпроводя навън...

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 14:56 от ts_mira

# 1 063
  • София
Хайде и аз да нахвърлям малко размисли за избрани участници след почти пет седмици впечатления и супер "неочаквани" обрати в този толкова различен сезон:
Започвам със тежкия фаворит и всеобщ любимец на всички които все пак гледат и виждат тая игра (и не само заради външния вид): Калин Великолепний: това момче си заслужава всички суперлативи казабни за него. Ето такива хора трябва да виждаме всеки сезон поне по няколко, а не такива които са си дали половината доход на разни треньори и треньорки.
Все пак не може да забравим още в самото начало репликата за "жените само за цвят", което няма как да не доведе до асоциации с последния сезон сниман на юг (5-ти) и шмекеруващият сит лъв. Стискаме палци поне този сезон да е още по-различен и най-накрая да видим по-многопластов едит на фаворитите(а не този лош а другия наше момче).
Като сме при сините да не пропуснем Ръждичката (как да не кажа нещо за нея). Писал съм го по рано: в царството на слепите и едноокия е цар, но дори и при "слепите" виждам по-добри жени от нея: една Николета (но за нея малко по-късно). Да няма място за сравнение между Симонче-Бонбонче и останалите параолимпийки (недо)тренирали на едно и също място, ама да сме честни: една Силвия от миналия сезон е 10 по-добра, а да не говорим за тежката женска артилерия от предни сезони. Аз все пак искам да видя я Ръждичката на многокомпонентна битка с реален залог(да кажем капитанска елиминационна) да видим там какво би показала, защото сега със това "анулетче" и баба знае.
Още съм при сините и как да не спомена Чикагото (поздрави Еми). С този турбо диалект поне на мен още ми е малко :barf:, обаче все пак е много забавен със всичките си реакции на героичното представяне на своите съплеменници. Все пак: едно от най-добрите попадения в каста: много сила, но трябва да видим на наистина пипкавите неща как ще се представи. Стискам му плаци довечера, защото без него сезонът до края ще бъде много по-скучен.
За останалите малко ще кажа: Наталия вече не ги дразни толкова и изведнъж стана напълно безинтересна. На Сашко му дигнаха забраната (каква изненада) и ни го представят като главния разказвач на сезона (което за жалост знаем какво означава),  Лапунов си е все така в миманса (дано избухне по някое време, пък било и да ден два, защото винаги ми е бил скритият фаворит), а за Гордата муХай-тай е казано всичко и няма смисъл да повтарям. Когато и да си тръгне, все ще е късно.

Стигнахме до Марулките.
С Доктора без Доктора пак бяха им резервирали изолатора тази седмица, а на Дино арката на мъченика. Сравнението между Д-р Шанхай и Дзаферович е точно в десетката във всяко едно отношение. Дано поне на първата всенародната "любов" която вече се изсипва да и се отрази по-добре, защото все пак тук има и дълга игра: колко още реалитата чакат за къртичета и/или психиатриочен преглед.
Инак се наслушахме на един и същ заучен феминизъм: кога продукцията и Мишето ще разберат най-накрая, че на всички вече толкова им е омръзнал. Ако не сещате с какво да го замените, аз мога да ви дам идеи (дори първите 5 ще са безплатни).
Сапунджиева (програмистка била хахахахаха, а аз съм олимпийски шампион) аха да ми хареса и пак се срина. За нея все пак интригата е дали по някое време ще стане синя: защото само в това племе не е била още (а рекорда на Мишо захранката още си стои). На арената обаче е много добра: само да не бяха заровили наново последното въже на Дечката, щяхте да видите сие Joy
Какво остана тук: Иванушка Глупака, Траян борчето и горкичкият Дино, кого си ядосал на кастингите брат, че баш в това куцо токсикологично племе те сложиха?
В крайна сметка най-доброто което можеше да се случи с това зелено племе беше да си отиде кротко на блатото, ама пусти му сценарий (от втори сезон все една и съща манджа претоплят).

Жълтите, ах Жълтите.
По едно време защо Ивайло толкова харесва всеки пост на Ленорката, а то било защото толкова му харесват ежеседмичните рандевута край огъня с нея (разгеле поне 1 седмица пропуснаха, че съвсем щеше да стане съмнително). Поне има какво да се види в играта му на асансьор: онзи ден горе, вчера долу, днес пак горе, а утре кой знае. Но така е най-интересно за зрителите, а не буташ го нагоре и после сакън да не стане нещо с императора.
Шопа от ден едно си играе като слон в стъкларски магазин и не ми се вярва, че точно него ще го сготвят с това пращане на блатото. Тази година продукцията си използва даже двойно готварската квота (И Данчо и Митко харесват това) така че стига вече. И нямаше нужда толкова явно да се напрапва "easter-egg"-а за бъдещия "beef" между него и Калин, и от две букви всеки го разбра това.
Миро Супермена безусловно заслужава да спечели в анкетата играч на седмицата през всяка една седмица от началото досега, дори и в първата, когато Арменчето от продукцията трябваше някак да се замота на последната мишена, че такъв фал ставаше на кастинг битката. А днес след подлия номер който му спретнаха на съвета снощи, ще трябва да разчита и на благоволението на Боговете, за да се върне по-богат и да има шанс да продължи безупречната си серия като играч на седмицата.
Николета: за мен най-добрата и подготвена жена. Малко трудно говори, но на арената е удоволствие да се гледа и мен ми е безкрайно учудващо как така "за малко не била влязла в оснвния каст", Да, да, тук наистина им повярвахме на продукцията. wink-winк
Сашка-Апашка: цяло чудо е, че още е в играта. То не беше една, две, три мисии за обръщане на баланса на силитие която тя "съвсем сама" с крехките си ръчички така вещо изпълни. Какви ли още карти крие в ръкава си? С нея определено няма да играя покер Joy
Йоанка, милата тя. Не съм ходил на уроци по балет, ама дори и аз знам, че там си броят тактовете и стъпките, та поне до 4 трябва да може да преброи. Все пак за нея какво друго да кажем: дойде, видя, (не) победи никой, и май и е време да ходи да си гледа другите ангажименти. Поне на мен няма да ми липсва, ама никак.
Томи и Биофермера засега са ми малко на принципа: "Аз дойдох само за малко, да си купя чехли и ще си ходя". Да видим все пак дали някой от тях ще се задържи повече и да предложи поне нещо запомнящо се: било на арената или на някой съвет.

Останаха блатните:
Там Царица Радостина малко и се спече като видя Шопа, защото вече рисуваше картинки в главата си как още другата седмица ще тича волно по пясъка и ще се губи в сладкия глас на татуирания. Все пак шапка и свалям за това, че издържа толкова време на това блато, което когато и да го махнат все ще е късно. Дано все пак влезе по един или друг начин в някое от племената, все пак никой не заслужава да бие път до Дуранкулак за да слуша само жабите. Но, на промото за довечера не видях ковчежета на съвета на червените, така че отново правилата са железни и никога не се променят (ама като казвам никога, имам точно това предвид).
Дечо са му обещали още едно 15-ина килограма да отслабне, и тогава да го мислим, но искам да ги съберат с Дино поне за една седмица и да ги дават само тях (няма нужда от битки, съвети и нищо друго).
Джи(е)зем също трябва да е в някое племе, обаче да е с Ръждичка при сините, и сърбите ще и завидят на цветистият изказ докато Мис Запек (не) минава през препатствията. JoyJoyJoy
Последна остана Карина (А.К.А poison ivy): по-добре нищо да не казвам за нея, че понякога ми се налага да отскачам до Перник Област, та така за всеки случай Joy

Отпадналите досега:
Май само за Любо ме е малко яд, че така бързо го натровиха (на негово място бих съдил продукцията, защото при такива обстоятелства клаузите в договорите са нищожни). За другите: за Доктора можеше все пак да измислят малко по-различен story-ark, вместо да му монтират така коалиционните дерзания, но нека и той зрителите да си мислят, че зелената женска коалиция не е създадена 6 седмици по-рано.
Както вече писах Данчо и Митко влязоха в новия том от книгата с готварски шедьоври от Българското черноморие, но те така или иначе нямаше как да стигнат далеч.
Май имаше и някакви жени дето отпаднаха първите седмици, ама убийте ме, но вече не мога да се сетя имената им.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 16:08 от dido2k

# 1 064
Гледам предаването от сезон 5. Не знам как е било преди, но ми е адски трудно да намеря жени, на които да симпатизирам. В този сезон няма нито една. В сезон 5 и 6 имаше поне по една - Пенелова и Крамарска, но тук е пълно разочарование. Николета сякаш е най-приемлива, но трябва да видя повече.

Общи условия

Активация на акаунт