💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 47 113
  • 1 263
  •   104
Отговори
# 1 065
  • София
Ами представете си варианта...Чикаго и Горди отпадат.Варианта е ,победителите Миро и Йоана да спасят един от тях,и да го пратят в друго племе,и да си ходи само един.
Да, но при този вариант Миро и Йоана едва ли ще спасят Чикагото точно. Никой няма интерес да спасява силните играчи, те са конкуренция и заплаха. Така че със сигурност биха спасили Гордиенко - какво по-хубаво от това да джиросат една леснопреодолима котва на противниковото племе?
Не, не, аз съм убедена, че Чикагото довечера ще извлачи битката дори с това мъртво тегло Гордиенко. Той сам 9 варела дърпаше, та това ли ще го спре. Жалко само, че няма да можем да й видим гърба на Нищонеможенко още една седмица, но ще го преглътна заради Чикагото.
Миро е може би най-посредственият мъж играч там, наравно с Ванката го виждам аз.
Томи ми е симпатичен, обаче като цяло тяхната коалиция е тотал щета. Очевидно изобщо не могат да мислят, ако Шопа го няма да им казва какво да направят. Много беше смешно снощи на съвета! Joy

# 1 066
Не разбрах, щом елиминациите ще бъдат двойни, а участниците играят вързани един за друг, означава ли това, че от дадено племе ще отпаднат двама играчи? Миро ми е безличен, по-интересни са участниците с темперамент и хъс за победа. Ще подкрепям Чикагото, въпреки че не харесвам Гордиенко.

# 1 067
Относно "турбо-диалекта" на Чикагото....Масово сме с такъв. Grinning На нас не ни прави впечатление, защото всички говорим по подобен начин....къде повече, къде по-малко. Grinning

# 1 068
Но при Чикагото диалекта се смесва и със супер бързото говорене. Понякога не разбирам какво казва хаха

# 1 069
  • В Града на Липите
Но при Чикагото диалекта се смесва и със супер бързото говорене. Понякога не разбирам какво казва хаха
И зъбите му пречат също Simple Smile Май заради тях фъфли.

Томи ми е симпатичен, обаче като цяло тяхната коалиция е тотал щета. Очевидно изобщо не могат да мислят, ако Шопа го няма да им казва какво да направят. Много беше смешно снощи на съвета! Joy

Аз пък не съм останала с впечатление, че Шопа блести с кой знае каква логически коалиционна мисъл Grinning
Жълтия съвет беше много по-забавен от синия. Sweat Smile

# 1 070
  • София
hrissi_sz, никъде не съм споменала, че блести с мисъл. Stuck Out Tongue Winking Eye Просто той им казваше какво да направят, как да играят и за кого да гласуват, и те сляпо следваха заверата.
Сега като го няма, се оказа, че не могат да преброят дори до 4 сами.

Признавам си, че в началото Чикагото не ми беше симпатичен, главно заради отвратителното си отношение към Наталия, но сега се е пообрал и вече се джафкат главно шеговито.
Феномените са ми любимото племе. Ако имат шанса да се отърват от Гордиенко и Алекс, ще бъдат още по-добри на арената. Две принцеси са изключително много за едно племе от 7 човека.
Истината е, че Алекс не е толкова зле като се вземе в ръце, но това се случва очевидно единствено когато е застрашено собственото му продължение на гърба. През останалото време другите буквално се налага да го носят на ръце.

# 1 071
  • В Града на Липите
hrissi_sz, никъде не съм споменала, че блести с мисъл. Stuck Out Tongue Winking Eye Просто той им казваше какво да направят, как да играят и за кого да гласуват, и те сляпо следваха.
Да, да 😀 просто се пошегувах. Макар че и той да беше там, пак можеше да объркат сметките.
Съмнявам се продукцията да остави кое да е племе без дразнител или гюлле. Поне досега не си спомням да се е случвало. Гордиенко си е късата клечка отвсякъде, обаче.

# 1 072
Вярно, че понякога заспивам, но в случаите, които гледам, не видях тоз прехвален Мирослав да направи нещо запомнящо се. Всъщност, прави. Когато го видя все се спъва, огъва, пада. Изключително безличен. Не го чух и да говори.
И понеже, Шопа го няма, а коалицията богоизбрана куца, напълно възможно е, да бъде захранен с грошове днес.
Чикаго ще е наказан, защото ги пожела.
Но, Мирослав може да намаже. Защо не и някое герданче? Този сезон още не са давали придобивки.
А, най-много искам да видя гърба на жълтите. И двамата. Гордиенко ще я прежаля още една седмица. Тъкмо, да набере още резил и току виж не е треньор. Опазил Бог. Какво ще е другия сезон с тези калпави треньори.....

# 1 073
Гордиенко ще преподава бавно ядене пред племе и похвати как да НЕ се изкачим по стена.

# 1 074
Гордиенко ще преподава бавно ядене пред племе и похвати как да НЕ се изкачим по стена.

Тя и в профилите си такава работа е подхванала. Яде разни неща Simple Smile. Явно му има нещо на това момиче Sad

# 1 075
  • На Изток от Рая
Днес при Гала имаше студио за игрите, хванах края и обсъждаха "любимката" на темата - Гордиенко. Гости бяха Дунев, Денислава, Ваня и Светлин. Повечето яко я оплюха, единствено Светлин беше по-обран, защото тя е тренирала при него месец преди игрите или само месец, не разбрах. Каза, че препятствията с ръце са ѝ били голям проблем, тренирала двуразово, а м/у тренировките ходила при Жорката да плува. Дали пък той не ѝ е подшушнал, ако ѝ предложат в някакъв момент храна, да не го мисли и да я взима😀.

# 1 076
Днес при Гала имаше студио за игрите, хванах края и обсъждаха "любимката" на темата - Гордиенко. Гости бяха Дунев, Денислава, Ваня и Светлин. Повечето яко я оплюха, единствено Светлин беше по-обран, защото тя е тренирала при него месец преди игрите или само месец, не разбрах. Каза, че препятствията с ръце са ѝ били голям проблем, тренирала двуразово, а м/у тренировките ходила при Жорката да плува. Дали пък той не ѝ е подшушнал, ако ѝ предложат в някакъв момент храна, да не го мисли и да я взима😀.

Значи Светлин не става за треньор за разлика от Гешев...справка - Чикагото.

# 1 077
  • София
Браво на Томи, че му каза на Миро, въпреки че му е неудбно, защото е първа дружка с Шопа.

# 1 078
Тази Карина се усети, че ще руча жабетата за нищо на това блато и спретна малък театър за да си ходи вкъщи. Няма шанс за победа, заби се и на най-гадното, няма и имидж да натрупа, за къв да стои там?

# 1 079
  • София
Миро колко спокойно прие, че е пети в коалицията.
Ако всеки приемаше така играта, ехеее. Няма драми, тръшкания и ревове. Това е само игра.

Общи условия

Активация на акаунт