💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 53 798
  • 1 423
  •   122
Отговори
# 1 125
Оф,Ситния Злобил, "Те пък един път не се скараха",душичка.

# 1 126
  • София
Гордиенко вика на Чикагото, ''Миро''
Съвсем се е шашнала.

# 1 127
Чикагото е много унил на синхроните. Гледа настрани,не се усмехва. Минават ми едни лоши мисли... Продукцията да не се готви да изправи Шопа срещу Чикагото на блатото? Добре поне,че идва от резиденцията и е захранен.

Е кало пък точно на чикагото дадоха и то в двойка с Гоедиенко такава лесна за манипулиране битка , всеки сезон на тази битка има много съмнения за манипулация с тези " празни тапи " и винаги едната риба има много празни тапи , а другата няма .

# 1 128
Нещо тази година лесно ловят торбите! Сега ще видим басейна!

# 1 129
Не гледам много внимателно, ама Йоанчето освен да тича по арената след Миро, прави ли нещо друго? Колкото пъти погледна към телевизора все Миро - той хвърля въдицата, той дърпаше от пясъка куките, той търси в басейна.. Trollface

# 1 130
И аз вече съм сигурна, че я бутат от продукцията Гордиенко.
Иначе, Йоана ми изглежда твърде доволна по синхрони. Много издайнически говори, днес жълтите ще победят.
...спекулирам си, де, не спойлвам. Просто така ми изглежда на мен.

# 1 131
  • София
Е не, при толкова ухилени жълти, ясно е, че сините ще си се карат вече на блатото. После Чикагото го пращат при докторката, а Гордиенко си отива безславно. А жълтите с грошовете пращат другата седмица Ивайло и Александра

# 1 132
  • Варна
Не гледам много внимателно, ама Йоанчето освен да тича по арената след Миро, прави ли нещо друго? Колкото пъти погледна към телевизора все Миро - той хвърля въдицата, той дърпаше от пясъка куките, той търси в басейна.. Trollface
Не, не прави.
Много добре си видяла

# 1 133
  • София
Страхотен е Миро. Много е ловък.
В мятането с куката да хваща торбички беше 4 от 4 от раз.
Това е много рядко. И с въдицата се справя отлично.
Ловък е, добър баланс вади също така. Много добра развита моторика има.
Йоанчето припка като газела.
Чикагото е ОК, но Гордиенко много го спъва. Той заради нея и се ограничава. Просто няма синхрон при сините.
Но цялостно става битка, движат се тапа за тапа. Не е като друг път да гледаме пародии.

# 1 134
Аз искам сините на блатото!

# 1 135
Да, всички са за Миро. Wink

# 1 136
Миро прецака Чикагото с поставянето на торбичките в ъглите. Ще се замотаят в басейна сините.

# 1 137
  • В Града на Липите
Много е ловък Миро, ама играе мръсно. Като са толкова добри защо им трябва да шмекеруват.
Калин това никога няма да го направи Grinning

# 1 138
  • София
Защо да ги е прецакал? Това си е тактика. Бързо мислене на терен.
Не е забранено. Wink

# 1 139
  • София
Много инфарктна битка, напрегната съм.
Не разбирам защо Миро може да прави всичко в тяхната двойка, а сините се редуват, та некадърната Гордиенка да ги бави допълнително, при положение, че едва минава варелите. Вместо да се забърза, тя  "Хоп, хоп"... като тригодишно на детската площадка. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт