💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 56 818
  • 1 453
  •   75
Отговори
# 1 110
  • София
Да ви кажа честно тази "Хроника на предизвестената смърт" не ми се гледа. Въпреки единия процент надежда.

# 1 111
Толкова ли им е важно да пазят Гордиенко в играта, че мислят такива врътки Grinning

# 1 112
  • София
Не съм гледала вчера, може ли да кажете за какво се извинява Йоанна, какво е направила, нещо на съвета ли? Тази година гледам през епизод и малко изпускам нишката.

# 1 113
Павкааааа Heart не ми липсва Димо!
Стискам палци на Чикагото! Както са вързани, няма да се учудя,а ако я повлече по терена Simple Smile

# 1 114
В изолатора всики мрънкаха, с изключение на Дино. Не беше само Сапунджиева. Добавям, че на нея и се събраха най-много неприятности. Тя ми е от любимците.
Чикагото го съжалявам. И той не заслужава това, а ми е  и той от любимците.

# 1 115
  • София
Малем мале как минава Гордито. Сакат човек по-добре ще мине.
Как това чудо ще е треньор?

# 1 116
Аз няма да гледам повече днешната пародия. Ще пета какво е станало...

# 1 117
  • В Града на Липите
Абе Чикаго с тая голяма уста сам се прецака. Sweat Smile
Покрай него и Горди търчи като сърничка по арената.

# 1 118
Гордиенко да не би да има някакви връзки в продукцията ?

# 1 119
Обаче Чикагото е толкова обичан, че дори въпреки мразената Гордиенко, искаме почти всички да победят

# 1 120
Тази нагласация нямам нерви да гледам.
Оставам на вас, за да чета.

# 1 121
Давай мило Joy

# 1 122
Чикагото е много унил на синхроните. Гледа настрани,не се усмехва. Минават ми едни лоши мисли... Продукцията да не се готви да изправи Шопа срещу Чикагото на блатото? Добре поне,че идва от резиденцията и е захранен.

# 1 123
  • В Града на Липите
Според мен може да бие Шопа. По-пъргав е. И все пак много се надявам да не ходи на блатен лагер и да си остане при сините. В интерес на истината Гордиенко за пръв път се справя добре на арената.
Направо гледам и не вярвам на ушите си.
Миро играе мръсно.

# 1 124
Вече не се съмнявам. Все пак, богопомазаните ще са възнаградени с по 💯 гроша. Никога няма да ги дадат на сини.

Общи условия

Активация на акаунт