💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 51 820
  • 1 357
  •   32
Отговори
# 1 320
Единственото хубаво нещо от вчерашната битка за мен е,че Чикагото все още е в играта. Т.е. надежда има. Лошото е,че ще трябва да пребори Шопа, а той е много силен.  Но ако успеят да се обединят блатните срещу Шопа и да го изгонят на съвета, ще е супер. Интересно ми е как ще се развие социалната игра там.
На съфорумката,която бълнува векове и кашони с книги, ще кажа:
тук, за разлика от другите теми, хората са изключително  добронамерени. Няма заяждане,обиди и грозни подмятания. Хората споделят впечатления и симпатии, няма как всички да имаме еднакви предпочитания. Но никой не си позволява да обижда другия, само защото не споделя неговото мнение.
Що се отнася до Юлиян, той ще остане в историята на Игрите. Хората ще го помнят, за разлика от теб!
Между другото, отдавна искам да изгледам отново сезон 1, но никъде не го намирам. Някой може ли да ми помогне?

# 1 321
  • София
Дааа, то вече и амбулантните търговци станах бизнесмени Grinning

Няма връзка с Игрите, но се сетих за ССПГ Диблър Simple Smile

# 1 322
  • Sofia
Това с грошовете е прецедент, но нали вече е ясно, 7-ми сезон е различен. 😉 Нахраниха гладните, прецакаха силните и дадоха път на посредствеността. Миро, колкото и книжки да е прочел - не му личи. Ако са комикси, не се брои. Може да е добър човек, но така и не успя да излезе от ролята си на храстче. Лично аз по-незабележим участник, не бях виждала (ако не беше изгорял на потник) нямаше да го забележа. Може да е много интелигентен и начетен, но с нищо не е блеснал, и не вярвам да го направи.

# 1 323
Аз най се кефя на Дино, дребоса.
Много е добър и на трасе, а и като характер.

Тодор/Чикаго/Миньор/ Ну погади ! - с повече корекции от Шер, ми е анти мега анти - как нареждаше ти Ръждавичка, ще изстудиш 2 бутилки вино,  ти Наталия ще ми изгладиш риза !!
wtf- като оня Весо Камиона и ..коя беше , оная, дето трябваше да му глади ризи , айде марш от такива мъШкари

# 1 324
Напротив, на Миро му личи, че е възпитан и интелигентен човек. Както и на Чикагото му личи, че е прост като галош. Не разбирам защо трябва да се казва на бялото черно.
Миро е незабележим, да, такива са по принцип възпитаните хора, тихи и ненатрапващи се. Докато простаците огласят мерата и като горили се тупат по гърдите.
Всеки участник си има силни и слаби страни. И Чикагото не е универсален боец, има си слаби страни, една от които е бързането. Бързата кучка слепи ги ражда и това го видяхме снощи.
Синият отбор са ми много пренавити и донякъде се кефя, че им натриват носа.
Абсолютен фен съм на Дино и Калин. Надявам се един от двамата да стигне до финал, а защо не и да спечели.

# 1 325
На Миро възпитанието е на границата с мекошавост, малодушие, да не кажа наивност. Не толерирам насилници, но и не харесвам до толкова доверчиви хора, на които им казват, че ги използват, а те продължават с овче доверие.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 13:33 от mery_poppins1

# 1 326
По тази логика и Калин е мекушав. Той също избягва конфикти и обиди, обикновено стои и гледа изпод перчема, а е в коалиция просто защото са го добавили там, ми се струва.

# 1 327
Откъде всъщност дойде това за книгите? Той сподели в някой синхрон че много чете ли, пропуснал съм?
Иначе изглежда приятен младеж, не блести , но и не се проваля на терена. Основен недостък му е безличността и мекушавостта. Как спокойно, с разбиране прие че има коалиция в коалицията и график. Само леко го жегна че Николета била над него, ама съвсем леко

# 1 328
  • тук и там
Миро може да е добър,интелигентен,тих и т.н -но не е за телевизия.Сори,никаква харизма,абсолютно безличен и безинтересен.Това все пак е игра и трябва и да увлича,да носи емоция на публиката ..Снощи виках за Гордиенко,която не понасям,само заради Чикагото..Ми да,той е простак,но въпреки всичко на терена е добър  и в предаването е забавен..
Много ме яд за разбитото синьо племе.Едно племе с готини играчи,и от продукцията ги изиграха..Какво да му гледам на Миро, скука от всякъде,толкова незабележим, че може да те преспи пред екрана..

# 1 329
  • Пловдив
Карина ме изненада колко е лабилна. Имах повече очаквания към нея.
Чикагото сам се закопа и никой не му е виновен.

# 1 330
Надявам се Чикаго да излезе пръв от блатото, защото иначе може да го изритат.
Довечера няма да гледам куки и рибешка глава, но ще стискам палци за Пенелова.
Зелените да спечелят каквото им се полага + щайгата с луканките, че ще се вмирише на тая жега.
И, да! Ще чакам Мирослав да го забележа. Да блесне. Да избухне, както се казва.

# 1 331
По тази логика и Калин е мекушав. Той също избягва конфикти и обиди, обикновено стои и гледа изпод перчема, а е в коалиция просто защото са го добавили там, ми се струва.

Кога на Калин са казали е прав текст, че го използват като бушон и той мекушаво е преглътнал това!?
Впечатлението, което остави у мен Миро, не е че стои настрана или че не говори. А е начинът, по който прие това, че другите от коалицията са го имали за бушон и са заговорничели зад гърба му.

# 1 332
Mирослав може би тепърва ще се разгръща в играта. Допада ми спокойствието, с което реагира като разбра как са му мазали ските, обраността и кавалерството му. Нелоши предпоставки за една стабилна игра занапред. Може да има качества, които да не е успял да покаже все още, най-вече предвид късното му влизане и липсата на капитанство. Да не забравяме, че Калин влезе в кадър едва през последната седмица когато капитанството му даде шанс да блесне наистина. Преди това си го гледахме и въздишахме, и се чудехме защо не го дават за повече от три секунди.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 13:51 от жижик

# 1 333
  • Bayern
Впечатлението, което остави у мен Миро, не е че стои настрана или че не говори. А е начинът, по който прие това, че другите от коалицията са го имали за бушон и са заговорничели зад гърба му.
Aз от този пост на dido2k си вадя други заключения. Според мен видеото с реакцията му е преснимано  Thinking
  А когато разбра, че е бил последната дупка в кавала на шопската коалиция, го прие много достойно. Да не си помисли някой, че е реагирал по някакъв друг начин и се е налагало да снимат отново и отново до получаване на желаният резулт. Има едно златно правило: щом нещо не е излъчено, то никога (ама никога) не се е случило.

# 1 334
Защо да е преснимано?

Общи условия

Активация на акаунт