💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 55 054
  • 1 439
  •   72
Отговори
# 1 335
  • Bayern
Защо да е преснимано?
За да видим Миро в светлината, в която на продукцията й се иска...
Реално и мен ме учуди спокойствието, с което прие, че е бил бушон

# 1 336
Аз най се кефя на Дино, дребоса.
Много е добър и на трасе, а и като характер.

Тодор/Чикаго/Миньор/ Ну погади ! - с повече корекции от Шер, ми е анти мега анти - как нареждаше ти Ръждавичка, ще изстудиш 2 бутилки вино,  ти Наталия ще ми изгладиш риза !!
wtf- като оня Весо Камиона и ..коя беше , оная, дето трябваше да му глади ризи , айде марш от такива мъШкари

Дино и аз харесвам. Много прозорлив е, нищо че пуска едни шегички, но такъв му е изказа и това още повече привлича.
Описала си Ана Мария (певицата) и Весо от първи сезон иначе. Каквото и да става с всеки нов сезон, първи си остава класика сякаш и не може да не си го припомним с носталгия. Там беше и една от най-красивите жени от игрите , че и беше добра в игрите, ама как се казваше ...Амелия Мира ...забравих я, после с тези корекции на нищо не приличаше , тя също имаше бебенце и влезна в играта. Марешка и тя беше супер..., Радостина сивата кардиналка, близначките...
ето какво намерих, че си ги припомних, каква емоция беше тогава...
https://nova.bg/shows/people/927/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82% … D0%B8%D1%86%D0%B8

# 1 337
Според мен, Чикаго се бъзикаше за ризата, визирайки точно изцепката на Веско. Поне аз това разбрах. Съвсем на шега го каза, умишлено, поради горното.

# 1 338
Според мен, Чикаго се бъзикаше за ризата, визирайки точно изцепката на Веско. Поне аз това разбрах. Съвсем на шега го каза, умишлено, поради горното.
Много ясно, че е на шега. Те затова Ръждавчка и Наталия така се хилеха. И двете не приличат на жени, които биха приели подобно нещо ако не знаеха, че е на шега.

# 1 339
Защо да е преснимано?
За да видим Миро в светлината, в която на продукцията й се иска...
Реално и мен ме учуди спокойствието, с което прие, че е бил бушон
А може би е знаел или подозирал, че ще е бушон, за това така спокойно го прие.

# 1 340
Ами толкова по-зле за него ако е знаел и се е задоволявал с този си статус, още повече доказва малодушието му. Дори Николета която далеч не изглежда като от жените със силен характер и беше по-високо в схемата се опита да направи нещо

# 1 341
И после, що не сме я били харесвали! Smile  Wink

Абе кат са харесват, младите, да са взимат! Cupid

# 1 342
Ха, Калин и Йоана ли са в центъра? Леле това ще е ядрена бомба във форума ангела и дявола заедно. Само без самоубийства моля!!!!

И за да е драмата пълна: двете "змиички"

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 15:25 от spidrer

# 1 343
Мани, мани, нищо свято не остана! Sweat Smile
Абе на Ръждавичка го давам, ама тя блее!

# 1 344
Мани, мани, нищо свято не остана! Sweat Smile
Абе на Ръждавичка го давам, ама тя блее!

Симона няма да и' го е оставила току така ако го е искала. Ама явно не е нейния тип, има по-високи изисквания момичето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 345
Ама какво значи преглътнал мекушаво факта, че е в коалицията за бушон. Какво да направи, други ходове за момента има ли? Да се фръцне като фурнаджийска лопата и да смени коалицията, или да им забърше по един шамар? Чака търпеливо следващите промени. А такива има много. Търпелив е и това му е много силна черта на Миро. Хладнокръвен и търпелив. Естествено това е скучно за публика, която харесва сеири.

# 1 346
  • София
Копирам началото на основното мнение на всяка тема на 1 стр.
Ако случайно сте го забравили.

След като пишете в тази тема и се кефите на формата такъв какъвто е (за жалост с много минуси, но реално без конкуренция вече 5 години) би трябвало да приемате и условието и правилата на форума и да уважавате хората, които може и да са малцинство, но имат правото да не знаят нищо и ако четат само тази тема, защото темите тук винаги са по-добри от форматите, то нека не ги пъдим, като им се разваля удоволствието.

Моля, не издавайте какво ще се случи в хода на предаването.
Има специална спойлерна тема за това.
Ако все пак решите да напишете нещо, предупредете, че е спойлер и сложете информацията в скрит текст.
Има специален таг: (spoiler) но се слага в следните скоби: []
Благодарим!

# 1 347
Познатите на определени играчи няма нужда да вземат толкова навътре всичко, което се коментира тук и да се репликира на всяко мнение, което не ви допадне. Ясно ми е пристрастието и го разбирам, ясно ми е и, че когато се познава човек лично, в реална среда и в живота, не е като да го гледаме по телевизията в светлина, предоставена ни от продукцията. Но такова е положението, ние коментираме, каквото виждаме, няма смисъл от убеждения в това кой- какъв е, епитети ние какви сме и какво харесваме. Всеки си има мнение, и на хората в играта трябва да им е ясно, че най- голяма тежест трябва да има мнението на близкото им обкръжение и как те ще видят представянето им, а не нас, непознатите, които никога няма и да срещнат.
Не обичам да репликирам вписващи тук, защото уважавам мнението, дори да е различно от моето и смятам, че дискусиите ни обикновено са наистина в приятелски и уважителен тон. Но последните страници не изглежда точно така. Визирам основно коментарите около Миро, защото за Чикагото знам от начало, че има познат тук, но не съм видяла агресивно репликиране към никого, дори в началото, когато го гледахме основно през призмата на шантавата му визитка. Мина време, оценихме другите му качества. Ако Миро е толкова страхотен, време има бол да се докаже,а ние да го забележим. Hands V

# 1 348
  • София
Ах, тази Йоана каква била палава, едва я познах на снимката. Нашто момче затова ли я размени с Щопа, ясна работата. Е, човещинка. Ние на Ръждето го давахме, а то другаде му бил интересът. Само че двамата са като от 2 различни планети като стил на това събиране. Кога е било?

# 1 349
Е, ако се предлагат за номинации-лошо, много са самонадеяни.
Ако не се предлагат- лошо, "мъже, значи пак мишкувате и се криете зад жените"
Нямат полезен ход участниците.
А кръстоносни походи може да прави само продукцията. Joy Trollface TrollfaceTrollface

Павката днес беше неудържим. Коментарите му по адрес на Чикагото бяха достойни за водещ на ФБ страница. Браво ПаФка Trollface

Вече смятам кога ще е разпада на племената.
Чикагото  при зелени или жълте не ми се гледа.
Продукцията не се дразни на това , че някой се предлага за моминация. С грозни думи го направи Чикагото. Арогантността не трябва да се толрира дори срещу нехаресван участник. Похвално от страна на Продукцията. И все пак не го наказва сурово, ще го върне в което съм сигурна

Общи условия

Активация на акаунт