💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 66 687
  • 1 509
  •   3
Отговори
# 300
  • Буркина Фасо
значи  тя не е за това състезание.
вероятно знае какви тежки игри има и знае, че трябва да ес справи с тях. иначе е за ... кукления театър.

# 301
Вие бяхте заслепени от запека на  Гордиенко, но обърнахте ли внимание как Ръждавичка цитира Гордиенко, че няма да си дава зор за някакви "олигофрени". Така племето си ли нарича?!?!?!

Също и момента, в който се нареждаха на арената и Иван демонстративно хвърли синьото знаме отпред, а Ръждавичка се подсмихна. Заяжданията между тях продължават.

Мъчно ми стана за Траян. Осъзнал колко по-добре му е било при сините, проклина това, че е станал капитан и са го пленили.

Смешно беше, когато човекът, който стискайки камък потичало незнамси какво, обесняваше как сините мъже били по-силни.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 18:45 от Chapka

# 302
От промото се разбира, че пак нещо ужасно грандиозно се е случило, така както нарежда Ралица. Обаче, при плочките няма нищо чак толкова фрапиращо. Горе-долу е ОК. Не е прецедент. Явно нещо друго е станало..

Гордиенко като падна в басейна, защо не дадоха наказание? Нещо изпуснах там какво се случи, но видях, че нямаше втори опит за преминаване.

Лаптоп се включва в играта специално за доктора хахаа другите преди това явно не заслужават Simple Smile Дори са изкопали някакъв реквизит от миналата година, който и тогава е бил модел на 10+ години. Същата щайга Ейсър с ддр3 памет от студената война Smile даже не знам как са успяли да подкарат клипчето. Кой ще ти купи таблети.. прекалено извънбюджетно е, по-евтино е Ралица да ги успива с поглед Trollface

Пекин, много освободено разсъждава, започва да ми става още по-симпатична. И някак е непринудена в изказа си, като в същевременно казва винаги истината, пък и логиката й буквално цепи мрака.

Чикагото на този терен наистина изрина плажа. Значи кога иска – може Simple Smile Според мен ако го нямаше в отбора, едва ли щяха да спечелят резиденцията.

Наш калинчо излезе много срамежливо момче. Забелязах, че всеки пък, когато се насочи вниманието към него по някакъв начин и той се сецва/конфузва някак, изкривявайки крайчета на устните си и често прехапвайки ги. Свива очички и си навежда главата. А вчера пък едвам излезе да си прибере знамето..Не съм виждал такова нежелание за връщане на племенното знаме ахаха
Дами, нападайте до като не са го схрускали хиените….

Топ за епизода - Ръждавичка: „абе дръжте ги за карабинитеLaughingLaughingLaughing

# 303
Траян не страдаше май толкова, когато го плениха и от изолатор се оказа на стопанството, но сега, когато лечителите останаха последни, а феномените завоюваха резиденция, разбра че му е по- добре с тях. Ако териториите бяха разпределени иначе, надали щеше да се кахъри толкова Grinning

# 304
  • София
Lys Bleu, точно, и аз това си помислих. Зажали за бившето си племе, когато новото закъса. Много достойно.

# 305
Наталия за пръв път се проваля на елемент с минаване на ръце. Торнадото затруднява доста участници. Иначе с халки не е имала проблем. За разлика от шампионката спортист Гордиенко, която влезе със заявка да спечели. Тъй че ако някой не е за там, за мен това са първо Гордиенко, ветеринарката и Александра, и после Наталия.

# 306
Не искам да класираме участниците по това минават ли "торнадо". Преди всичко това е реалити шоу. Поне за мен, ако се набляга само на спортни умения ще стане безкрайно скучно. Бих   понесла само изключителни таланти като Гого- и на него социалната игра не се отдаваше. За мен участниците в този сезон са ми "цветни" и интересни, без (може би с изключение на Шопа) да изпадат в крайна простотия. Логореята на Александър, който снощи така прекрасно им броеше, както винаги, отстрани, ми е просто пример за мъж, когото трябва да избягваш. Гордиенко- случай на млада жена без елементарно възпитание и представа за своите сили. Но много "твърдокожа". Не всеки би имал куража да се храни пред 5-6 гладни хора. С изключение на някои досадни  многократно повтарящи се трасета - този сезон ми допада.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 18:07 от victoria vassileva

# 307
Сините са толкова сплотено племе единствено благодарение на Наталия. От ден първи всички настръхнаха срещу нея, тя ги дразнеше с поведението си и затова се обединиха срещу нея. Всъщност при Феномените има две коалиции - всички и Наталия. Ако не беше толкова дразнеща щяха да се разделят на групички, като единствено Лапунов и Калин, може би, щяха да стоят на страна -Лапунов като един източен мъдрец е над тези неща. Калин пък, както сам каза, не е гледал нито един епизод от предишните ИВ, и изобщо няма представа, че трябва да прави или участва в коалиция. Всъщност, според мен, той все още не е наясно как трябва да играе тази игра.

# 308
  • София
.
Логореята на Александър, който снощи така прекрасно им броеше, както винаги, отстрани, ми е просто пример за мъж, когото трябва да избягваш.

Логореята на Александър-брояча е свързана с неговото желание да си налага мнението, във всичко и на всички. И вчера им даваше акъл откъде и как да минат...
Този човек е хипер нарцистичен и доминиращ до степен на диктатура. Убедил е 2 броя жени, да кръстят децата си на него.. И те са се съгласили.. 6 деца е кръстил на себе си и е очеизвадно, че прекалено много се обича и много се налага.
Според мен Пекин трябва да се самосезира и да го прегледа..

# 309
  • В Града на липите
Сега си давам сметка, че ако го бяха оставили да бута и дърпа с останалите, резултата можеше да е друг Grinning
Май се оказа добра стратегия да разнася топката.

# 310
Като каза "разнася топката", аз да питам - защо двама здрави прави мъже от жълтите разнасяха топката а Сашка трябваше да скача в рова и да вика ах, ох, тука има вода?

# 311
Като каза "разнася топката", аз да питам - защо двама здрави прави мъже от жълтите разнасяха топката а Сашка трябваше да скача в рова и да вика ах, ох, тука има вода?

Във всяко племе трябваше да има 2 жени на варелите.

# 312
Защото продукцията беше определила правилата с конкретно съотношение мъже-жени (не помня точно как бяха разпределени постовете, моля някой по-компетентен да се включи) и това се получи защото в някой племена мъжете са повече от жените и обратното.

# 313
Трябваше да са 2 жени и 3ма мъже от племе. Сините правилно оставиха топката в Сашко. Жълтите и те добре се бяха разпределили. Зелените с каквото имаха Simple Smile.
Довечера ми се струва, че боговете на игрите ще ми секнат желанието да продължа да гледам.

# 314
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не мога да си представя ветеринарката да бие Калин на каквото и да е, освен на брой изговорени думи в минута.

Хахаха,тя още на 5-тата секунда ще е изрекла толкова думи,колкото Калин изговаря за 5 минути.
И като пусне този турбо диалект.. който не ми пречи,дори смятам,че е богатство за един език.. обаче е много забавен. Laughing

Наистина не мога да си представя Калин да бъде победен от Коеджикова. Дори Кристиян,който ми изглежда нервак,но прикрит такъв. За тази пипкава игра трябва смирение и спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт