💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 67 916
  • 1 509
  •   2
Отговори
# 285

На промото за днешния епизод се вижда,че Калин има две плочки на варела,а Вет има 8,Кристиян не се вижда.На друг кадър,освен луканките,се виждат сините плочки паднали,а на жълтите,стърчат още две...И така подсказка е,че Калин печели ,според мен.

# 286
  • София
Извинявайте, но явно съм проспала някой епизод. Кога сините си загубиха знамето за втори път, че снощи си го върнаха? Знам само, че когато Алекс се отказа на капитанската им го взеха. Мъча се да се сетя ама нямам идея кога е бил втория път. Явно е бил в ден вторник, а тогата съм на Traitors и нямам физически и психически силик да връщам и да гледам всичко. Уж чета всичко, но и това съм проспала.

# 287
Извинявайте, но явно съм проспала някой епизод. Кога сините си загубиха знамето за втори път, че снощи си го върнаха? Знам само, че когато Алекс се отказа на капитанската им го взеха. Мъча се да се сетя ама нямам идея кога е бил втория път. Явно е бил в ден вторник, а тогата съм на Traitors и нямам физически и психически силик да връщам и да гледам всичко. Уж чета всичко, но и това съм проспала.
На миналата капитанска, когато Карина плени Траян и знамето

# 288
Абсолютно, Чикагото се доказа. Спомням си, че потребителка от темата беше казала, че въпреки визитката, която имаше в началото, ще си променим мнението, Факт, Чикагото е много силен на терен.

Аз си признавам, че казах, че Чикагото във визитката си ми бие на селски бек.
Е, след снощния епизод му свалям шапка!
Ясно е, че продукцията в един момент ще му плъзне динена кора, ама беше нагледен пример да не се съди за книгата по корицата й.

# 289
Не мога да си представя ветеринарката да бие Калин на каквото и да е, освен на брой изговорени думи в минута.

# 290
От тримата капитани и аз залагам на Калин, но ... не е ясно какво е намислила продукцията.

# 291
Аз разбирам гледната точка на Пекин дори и да не ми е фаворит. Когато има играч (доктора), който още първата седмица провъзгласява мъжка/женска групи, няма друг избор за нея, както и за другите жени. Или удряш контра или си чакаш реда. Много бързо се забравя, че женската коалиция я създаде Петров с параноята си и Лечителите все още търпят от това.

Женската коалиция видя какъв лигльо е Иван и го заиграха така както на Иван би му харесал - нещо което мъжката коалиция не успя да направи.

Но в такъв формат чиста женска коалиция означава отслабване на племето, но Лечителите още не са стигнали до пълна женска доминация и още от сега за слаби.

# 292
Eх, доживях да сложат Калин в кадър за повече от три секунди. Проблемът е, че дори не чувам какво говори на синхроните - тези очи наистина са хипнотизиращи. Някой случайно да има скрийншот? Изобщо комбинацията от приятната външност, лекотата, скромността и тихата ефективност, е много впечатляваща. Дано го гледаме по-дълго.

# 293
Тези жилетки са излишни на игра, като тази довечера. Разбирам да имаха да бутат пак варели и колички,  ама  сега Grinning

Показват как ние жените трудно вървим, не можем да се катерим, не можем да пълзим. Необходимо е изравняване на силите, защото пред мъжете, ние сме безсилни. И въпреки това после пак ще говорят за жена победител. Не видях, но вероятно мъжете и ще плуват с жилетките. То иначе няма да е равностойно. Ами реденето на плочки? Мъжете с тези големи ръце ще отвеят жените. Не, не! Трябва да има жилетки! Да смачкаме мъжете с тежести и накрая да кажем, че сме най-великите.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 15:08 от Chapka

# 294
Пекин каза на Дино, че във всички сезони били отстрелвани жените. Сега тя нали запази женската коалиция ( и иванушка) и докъде стигнаха!? До изолатора. И как мисли да продължават, за да спечели жена ( или ще чака благоволение и подбутване от ПР)!? Не виждам как жена ще спечели, освен ако не ходи на ковчежетата и все да изтегля спасение.
Прав е Дино, че няма измъкване от изолатора.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 15:27 от mery_poppins1

# 295
  • В Града на липите
Не мога да си представя ветеринарката да бие Калин на каквото и да е, освен на брой изговорени думи в минута.
И на израждане на теле, вероятно.

# 296
  • София
Георги Шопа не го харесвах още в началото и наистина не съм сбъркала.
Мисли си, че е голям фактор в играта, но не е толкова физически силен, има голямо самочувствие и голямо его, самонадеян, гледа с пренебрежение на останалите, социалната игра му куца, допуска грешки и не си признава.
Според мен подходът му към останалите е такъв дърварски точно защото е с огромно его и е толкова арогантен и самонадеян, че изобщо не си прави труда да се държи социално приемливо. Има самочувствието, че може да я изиграе и сам тази игра /даже си го каза на няколко пъти/ и затова се отнася с превъзходство дори към тези, които иска в коалицията си. Не поставя равенство между себе си и останалите.
Въпреки че е силен, го видяхме, че не е нещо кой знае какво на арената. Виждали сме къде-къде по-добри.

Не гледах промото за довечера, само чух за слабото представяне, но някак не мога да си представя Коеджикова да бие Калоян, би било много странно, въпреки жилетката. Тя милата на нито един елемент не съм видяла да е силна. Изобщо зелените би трябвало да ги подсилят в най-скоро време, иначе ще си изгният на Изолатора, особено както останаха и без пъзелист. Само че не виждам с кого, то на блатото останаха само жени. Ако върнат Карина и прибавят и Йоана, ще стане малко по-добре положението, обаче пак няма да са равностойни по сила на Завоевателите примерно.

Много ми харесва при Феномените това, че колкото и да се драчат по териториите, излязат ли на игра, се стиковат отлично и се раздават на 100%.  Е, без Гордиенко и Алекс, които само се стремят да създават впечатление, че правят нещо. Алекс поне показа, че може като иска, въпреки че винаги предпочита да се скатава и да си се пази.
Той е синята принцеска. Joy

# 297
Снощи и Гордиенко се справи добре на терен. И с гребането и с кошовете. Явно леглото и храната, чудеса вършат. Чикагото ме подразни как се възмущаваше, че Наталия едва мъкне варела. Ама това е жена 40кг и 150см. Няма неговите 90кг на 190см. Даже се чудя аз откъде вади жената тази сила!

# 298
  • София
И как мисли да продължават, за да спечели жена ( или ще чака благоволение и подбутване от ПР)!? Не виждам как жена ще спечели, освен ако не ходи на ковчежетата и все да изтегля спасение.
Прав е Дино, че няма измъкване от изолатора.
На първо място е ясно, че няма да ги оставят следващите 4 седмици (толкова остават до разпадането на едно от племената) зелените да гният във изолатора: ще има подходящи игри, трансфери на силни играчи и каквото там имат нужда.
Обаче за другото (жена победител) при тези физически игри, дори ковчежетата не могат да помогнат (ама никак). Пак ще скандализирам някои, но нито една от жените дето са вътре не си прави дори най-малките илюзии, че е там реално да спечели. Всичките заучени феминистки фрази, които ни се показват са само и единствено да подканят към дискусии и спорове у гледащите (и се получава, щом толкова много са гласували за Ръждичката). Всеки сезон продукцията си избира няколко от жените, които да получат допълнително благоволение от боговете, но достигането на обединението е максимума който жена може да постигне (след сезон 3). Дори и този сезон с настоящия скандално слаб каст, пак само наивници могат да очакват наплив на жени в топ 9, за полуфинал и финал пък изобщо. За да се стигне дори до минимален шанс, трябва игрите да се променят драстично, като се дават съвсем различни препятствия, само че това означава да се откажат почти напълно от "зрелищността" и "грандоманията" която така тачат и толкова се хвалят(защото нали, това е най-тежкото и трудно състезание за оцеляване във мултивселената JoyJoyJoy)

# 299
Те затова я бяха оставили на торнадото, но тя и с него не се справи.
Затова се възмущаваше Чикагото.

Чикагото ме подразни как се възмущаваше, че Наталия едва мъкне варела. Ама това е жена 40кг и 150см. Няма неговите 90кг на 190см. Даже се чудя аз откъде вади жената тази сила!

Общи условия

Активация на акаунт