💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 77 437
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 330
На сините нямаше щайга на изолатора. Защо сега има?
Деси каза виц - равностойна щяла да е битката. Горе-долу. Май, май ще е долу..

Може на спечелилия да предложат някой вълшебен гердан, с който може да мести и размества.
За Калин съм.

# 331
След вчера Чикагото почва още повече да ме кефи- груба сила, простоват израз, директен, почти не му се разбира какво говори. Какво казаха в резиденцията "Щом Чикагото се заяде с Наталия значи всичко е нормално". Пък и от него научих великата рецепта за сандвич със сирене и лимон, която сега присъства почти всеки ден в менюто ми.

# 332
Ясна е вече работата. Десислава взима две знамена и купища кремвирши Simple Smile Това ясно.. обаче знаят ли как ще се продрискат на изолатора с тези боклуци.. и идея си нямат докторчетата SmileSmile

# 333
Направо съм потресена от наградата на зелените-цяла щайга гадни кремверши. Абе дайте им месо,какви са тия кремвирши,то няма нищо в тях.
Мъжа ми пък ме хвърли в размисъл,като се изказа, че много често печелил този,който най-много го давали на синхроните. Той мъжа ми не е фен и гледа от дъжд на вятър,какво е забелязал и аз не знам Simple Smile

# 334
  • София
Пак с тези жилетки... Кое го налага в тази игра? Няма груба сила, те само пречат на мъжете, добре, че поне не ги карат да плуват с нея 😅
Нещо Калин много говори, че е и уверен....очаквам обрат

# 335
Калинчо да престане с това колко преднина има че изтръпвам

# 336
  • София
Какво мрънка Павел, че нямало интрига?! Остава за това да им трият сол после!!

# 337
Давай Калинчо, почти цел мама  форум е за теб 😘

# 338
  • В Града на липите
Калинчо да престане с това колко преднина има че изтръпвам
Засега това е единствената интрига Grinning

# 339
Давай Калинчо, почти цел мама  форум е за теб 😘
Е как почти.Целото бг мама е за Калинчо
Браво момче

# 340
  • някъде другаде
Браво на Калин. Никакви затруднения за него.

# 341
  • София
Засрамиха момчето с тия славословия!

Капитанските битки били най-интересните, глупости. Явно по сценарий трябва да има драматичен обрат.

# 342
  • Варна
Павел не спря да мърмори.
Видяхме го и него миналата година.

# 343
Чак на продукцията и светна, че битките са много зле тоя сезон и няма да се харесат. Пълен смях, а подозирам, че са и знаели какво ще се случи.

# 344
  • В Града на липите
Сега няма да го оставят да се наслади на победата си. Кой знае какво ще го накарат да решава и да се притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт