💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 67 504
  • 1 509
  •   5
Отговори
# 345
  • София
Е малко прекалиха. Не бяха чааак толкова зле. Алекс се отказа - ок, ама те не спряха, толкова си могат. Все пак те са ги избрали 😁

# 346
Ураааа!

Браво на Калин.

# 347
  • София
Ама защо трябва зорлем да се нагнетява тоя трагизъм? Ау, какъв погром било, а последната им тройна битка с Понтонио какво беше??

# 348
  • София
Ее, много драматично ги наказаха..Те толкова си могат, защо е нужно това унижение..

# 349
  • София
Очаквано победи Калин, но доста пресилено ми се вижда отношението на продукцията къв другите капитани.
Излагация за продукцията!

# 350
  • Варна
Какво значи ужасяващо представяне.
Изобщо не беше такова.

# 351
Ох, тая година си имаме Калин - Великолепний, предната Император. Не че не съм фен на Калинчо, ама все пак - по-полека с тези прякори.

# 352
Е, приятели, не бях права Blush

Относно капитанската битка довечера, аз също много искам и се надявам Калин да спечели, обаче.... По пътя на логиката на продукцията, най-малко вероятно е да е той, защото в това "няма да има нищо зрелищно" (пак според тяхната логика). Доста по-зрелищно би било Коеджикова тъкмо излязла от блатото, взела капитанството и бааам, прави всички на пух и прах и доказва на Спекин и компания, че са я подценявали напразно...

Или другата логика, пак сходна, е да спечели Кристиян - ето пак, той е в по-малката коалиция в тяхното племе, от скоро е влязъл е игрите, нали трябва да докажат, че е имало защо да го вкарат (помните тяхната кастинг битка, и няма да искат зрителите съвсем да си помислят, че цялото нещо е било напразно)...

А Калин има най-малък шанс, защото се усеща някак, че продукцията не го показва много и тяхното племе като цяло не е зрелищно и така нататък. Освен ако ...освен ако продукцията не реши да ползва обратната логика тип "тихите води са най-опасни" и да докажат на зрителите как едно скромно момче, на което едвам му се чува гласа, вижте какво направи. Сега казвайки това, започва да ми се връща и малки надеждата за него.

Цялото ми мнение е на база на това, че всичко (или много) е нагласено от продукцията и какво е вероятно те да изрежисират, а не на база мои лични предпочитания и симпатии.

# 353
Така сготвиха Цецо.

# 354
  • София
Имат ли недостиг на храна в резиденцията и стопанството?
Тези кренвирши от началото на битката ли стоят на слънцето...на негово място не бих ги взел 😳😁

# 355
Браво на Калинчо!
Д-р Десислава, не става само с добри намерения. Иска си и качества за да победиш.

# 356
  • В Града на липите
Много обичат да унижават хората. Дожаля ми за Коеджикова. Не я видях да се мотае.
И на Калин му стана тъпо от тоя публичен линч.

# 357
  • Варна
Отвратително предаване.
Аз , ако съм на тяхно място такава майна ще им тегля и ще изляза от предаването

# 358
Ох, дано прати Шопа на блатото!
Ще се окакам от кеф!

# 359
  • София
Ми според мен и Коеджикова, и Кристиан се стараха максимално според възможностите си. Какво са очаквали, да са на нивото на Калин, младо тренирано момче ли?
Айде баш Павел да не ехидничи така, че го помним от миналата година...

Общи условия

Активация на акаунт